+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ İŞARETLER
| |-+  Fotografsız İşaretlerinize Yorumlar
| | |-+ 
 3 TANE GÖMÜ YERİ BİLİYORUM AMA HER SEFERİNDE GÖMÜ YER DEĞİŞTİRİYOR

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
Konu: 3 TANE GÖMÜ YERİ BİLİYORUM AMA HER SEFERİNDE GÖMÜ YER DEĞİŞTİRİYOR  (Okunma Sayısı 1357 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 02 Mayıs 2008, 01:58:58 »
kgt28
*
Tecrübe Puanı: 1

50 MİLYAR DEGERİNDE ALAN TARAYICI VE 4500 YTL LİK CIHAZ VAR HASSAS AYARI AÇIP NOKTA TESPİTİ YAPIYORUZ BAŞLIYORUZ KAZMAYA ANCAK MAKİNA BU KEZ KAZDIGIMIZ YERİN 6 METRE SAGINI GOSTERIYO ORAYI KAZIYORUZ BU SEFER BASK YER GÖSTERYO. NE YAPMAMIZ LAZIM BILMIYORUM. SANIRIM CİNLER TARAFINDAN SAHİBLİ VE YER DEGISTIRIYOR... BU KONUDA FIKRI OLAN VARMI.. BUYUK PARA VAR....GİRESUNLU
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2008, 02:21:25 »
konveyör
*
Tecrübe Puanı: 0

makinanın gösterdiği yeri daire şeklinde 10 yıllık şarap döküp işe başlarsan kacamaz daire içindende çıkamaz
« Yanıtla #2 : 02 Mayıs 2008, 02:26:31 »
ali civlez
*
Tecrübe Puanı: 2

of of daha neler sen işe sağlam bi hoca bularak başla bence nefesi sağlam olsun öle hikayeden hocayla gitme bu iş şarapla olmaz ayrıca sen işaretlediğin yere kül dök sabaha bak oraya ne izi çıkacak çıkan izin sahibini kurban et oraya senin işin garanti parayı haramda kullanma benide görmeyi unutma özelime yaz daha fazla bilgi için
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2008, 02:53:50 »
metehansasa
ThE KaNkA
*
Tecrübe Puanı: 41
ThE KaNkA

Arkadaşım sana iki işi lazım, biri cindar, diğeri büyüyü çözecek olan hoca. İşinde ciddi ve tecrübeli olmalı. Arkadaşın dediği gibi külü döküp izin sahibini kurban etmek sadece bir tek çözüm yolu, ama işe yaramayabilir, hatta bebek veya insan izide çıkabilir. Bu durumda insan katledemezsin değilmi, onun için vazgeçersin. Dediğim gibi o işi hocaya bırak. Belki bazı arkadaşlarımızabunlar dalga gelebilir, ama ermeni gömüsünden bahsediyoruz. Sana unu da söyleyim arkadaşım, bu tür büyülü yerlere cin bağlıyorlar. Cinin ömrü 800 - 1000 yl olduğundan tüm hayatı boyunca orda onu korumak zorunda. Eyer büyüyü cindar çözüm (ne büyüsü olduğunu) hoca da çözerse elinle konmuş gibi çıakrtırsın, aksi takdirde dikkatli ol canından hatta aklından olabilirsin. Kolay gelsin.

In The World Except Death Is Lie
« Yanıtla #4 : 02 Mayıs 2008, 03:15:20 »
muratpolat
*

aklıselim insan cinlere inanmaz kazıyapan insanlar gıda ve su (vitamin)alamadıkları için kan şekerleri düşer ve halüsülasyon görürler onun için araştırma esnasında dahi iyi beslenilmeli düzenli gıda alınmalı ekmek (nişastalı gıdalar)bir süre sonra metabolizmada farklılıklar ortaya çıkartır zeki insanlar genelde (akide şekeri,nanali şeker,limonata veya limon,eritilmiş şekerler bulundurur cin veya hortlak müslümana bulaşmaz korkmanın alemi yok gıdanı yanında taşı düzenli beslen.unutma bir türk dünyaya bedeldir
« Yanıtla #5 : 02 Mayıs 2008, 03:28:51 »
muratpolat
*

kullandığınız cihazlar yeni kazılmış (1.2.3)yıllık yerlerde etkili olur 5000 yıllık yerde alet napsın
« Yanıtla #6 : 02 Mayıs 2008, 13:22:52 »
grhostmen
*

Bu çalışmayı gündüzmü yapıyosun gecemi
« Yanıtla #7 : 02 Mayıs 2008, 14:12:57 »
altınusta_77
*
Tecrübe Puanı: 40
atillacan_77@Msn Adresi Vermek Yasaklanmıştır.

kgt28 kardeşim,teknoloji çağında yaşıyoruz.müsbet ilim metafizikten üstündür.sihirli,büyülü,sahipli,cinli denilen olayların hepsinin mantıklı ve bilimsel açıklamaları vardır.yıllarca gece gündüz dağ bayır dolaştım.gece yarıları mezarlıklarda dedektörle arama yaptım.açık arazilerde, mağaralarda  uyudum.ne cin gördüm ne sihir.insan beyni çözemediği olaylara daha önceden şartlandırıldığı senaryolara bağlı olarak sanal canlandırmalar yaratır.gördüğünü,duyduğunu zanneder yani halisinasyon görür.
 iş makinaları çalışırken,inşaat temeli açılırken,bağ bahçe sürülürken,yol yapılırken çıkan onlarca defineyi cinler sahiplenmemiş de defineci kazı yaparken niye sahiplensin.bunların hepsi faraziye.
 çihazlarının ayarı bozulmuş.ya denenmiş başka iyi bir cihaz yardımı al
 yada cihazları bakım için firmalarına yolla. yada iyi bir tamirciye götür.kolay gelsin.
« Yanıtla #8 : 02 Mayıs 2008, 18:16:09 »
hasret
hasret
*
Tecrübe Puanı: 3

selamün aleyküm meraba arkadaşlar arkadaşlar cokdeşik deyimlerde bulunmussunuz kimi arkadaşlar cinlere bile inanmıyor yazdığına göre peygamberimizde mi hayel görüyordu HAŞA  cinlere vaz veriyordu cinlere inanın kardeşlerim cinler vardır müslüman olanıda var iyisidevar kötüsüde cinlerde parayı seviyor onlarda vermek istemiyorlar mesala güdüz altının başında bir cin varsa gece binlercesivar onun icin gece alması tehlikeli vede zor oluyor alması size birgercek olayı anlatim bunu yaşayan dedem kuranı kerimi üstünsüz esresiz okuyan kişiydi yani şimdiki hocalar okuyamaz üstün esresiz enazından hepsi okuyamaz böyle bir mimli yer varmış cok önceden dedemin yanına geliyorlar bunu sen alırsın ancak diye toplaşıp gidiyorlar o mimli yere gelince dedem başlıyor daire cizip okumaya birden birfırtına cıkıyor acayıp korkutucu birşey öbürleri kacıyor dedeme de atın üzerindekiadam gümüşenerli atınanbir carpıyor feleni şaşirmış yıkılmış kalmış yani carpılmış bir zama kendine gelememiş zamanla düzelmiş  anlicanız kardeşlerim cinlerle dalga gecmeyin hic ummadınız zaman da karşınıza cıkarsa şaşırmayın böyle yerlerde gercekten işini bilen bir hocayla gitmekte yararvar saygılar allaha emanet olun

herşey gönlünüzce olsun
« Yanıtla #9 : 02 Mayıs 2008, 23:36:54 »
kurye
*

s.a  arkadaşlar cinlerin iyiside vardır kötüsüde müslümanıda hiristiyanıda size başımdan gecen bir olayı anlatayım cok deyil gecen senealtın aramak için araziye çıkdık yanımızda hocada vardı alan taramayla yer tesbiti yapıyorduk makina bizi bir dere kenarına götürdü ve iki tane kaya vardı kayanın biri kablumbaya benziyordu diger kayanın yanında magra girişi buldum fakat eşemedik hocanın dedigine göre kayanın etrafı cinlerle dolu hepside bize bakıyorlar dedi birtanesi sırtına cıkmış ve ordan hemen uzaklaşdık 150 metre kadar uzaklaşınca cin sırtından inmiş ve orası öylece kaldi ama kafaya koydum oarayı eşecegim tabiki hocayla gidecegim tılsımı cözecek tşk Kararsız
« Yanıtla #10 : 02 Mayıs 2008, 23:53:18 »
ROTASIZKAPTAN09
ROTASIZKAPTAN
*
Tecrübe Puanı: 40
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!

NASIPSE GELIR YEMENDEN , NASIP DEGILSE NE GELIR ELDEN

HAYAT ALDIGIMIZ SOLUKLARLA DEGİL, SOLUK KESEN ANLARLA ÖLÇÜLÜR.

NE  MUTLU TÜRK'ÜM  DİYENE!!!Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
                                  Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #11 : 03 Mayıs 2008, 00:00:58 »
çağlar
*

mantığa sığacak şeylermi bunlar cinler yer değiştirirmiş ne güzel o zaman o altınlar hayali be kardeşim değirtirdiği yeride cinlermi kazıp oraya koyuyomuş tamam cin alemi var ama sadece vesvese yapmaya hükümlüdür yer değiştirmeye deyil zaten vermicekse bile karşına çeşitli şeyler çıkar zevkin kaçar gibi yer değiştirme nerde n çıkıyo anlamıyorum
« Yanıtla #12 : 03 Mayıs 2008, 00:05:39 »
gandalf
*
Tecrübe Puanı: 115

arkadaşlar böyle şeylere inanmayın evet cin vardır
ama hiçbi zaman hiçbir şeyi kendi himayesine almaz
böyleşey olmaz araştırmanı iyi yap vede yasal yollardan allah a emanet ol....

LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMAYALIM
TARİHE ZARAR VERMEYELİM..

demir kertiği yaşamlarda
ölümsüz aşkların bekcisi olmuşuz..
« Yanıtla #13 : 03 Mayıs 2008, 00:12:59 »
çağlar
*

öyle bişey olsan bile sağına soluna deyil direk arkana alır dostum
« Yanıtla #14 : 04 Mayıs 2008, 00:30:39 »
harmanx
*
Tecrübe Puanı: 19

arkdaşlar cinler maddesel varlık değilki altın ne işlerine yarasın ne alcaklar altınla bunların ekonomisi nedir parabirimleri ne siz hiç cin parası gördünüzmü Gülümseme madem altını sahipleniyorlar bunların basdıkları altınlar nerede hep insanların altınlarınımı kullanıyorlar beleşçilermi altını bukadar seviyorsalar tüm kuyumcuların altınlarını bir gecede götürürlerdi herhalde Gülümseme bunların maddeye etkileri yoktur ayrı bir boyutta yaşıyorlar hiç bir şeyin yerini değiştiremezler..onlar bizim altınlarımız sahip çıkıyorsa biz niye onlara ait birşeye sahip çıkamıyoruz ...

BEN GİDERİM ADIM KALIR DOSTLAR BENİ HATIRLASIN

A.Veysel
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: