+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ İŞARETLER
| |-+  Fotografsız İşaretlerinize Yorumlar
| | |-+ 
 3 TANE GÖMÜ YERİ BİLİYORUM AMA HER SEFERİNDE GÖMÜ YER DEĞİŞTİRİYOR

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Konu: 3 TANE GÖMÜ YERİ BİLİYORUM AMA HER SEFERİNDE GÖMÜ YER DEĞİŞTİRİYOR  (Okunma Sayısı 1333 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #15 : 04 Mayıs 2008, 01:34:45 »
metehansasa
ThE KaNkA
*
Tecrübe Puanı: 41
ThE KaNkA

Muratpolat seni esefle kınıyorum. Cinleri inkar etmek dinden çıkartır seni, eyer dindeysen tabi. Biz nasıl varsak onlar da vardır onlarda Allah ın yarattığı varlıklardır. Yukarıda yazdığım ilk yorumda anlattıklarımı iyi oku. Hepsi olan şeylerdir. Harman sende onlar altını ne yapsın diyorsun ama, onların sarıya karşı aşırı duyarlıkları ve sevgileri vardır. Ondan altını sahiplenirler, hatta soğan yapraklarını da sahiplenirler.

In The World Except Death Is Lie
« Yanıtla #16 : 04 Mayıs 2008, 03:51:41 »
berlinli
*
Tecrübe Puanı: 8

cin orada bir bekcidir, ona emanet edilmisdir.

kuranda bir ayet vardir onu bisey okudunmu, onu koruma altina aldirirsin.

eger cine inanmiyorsan bana özel mesaj at sana birini musallat ederim istersen sana bir ders verir.

allahin yarattigi seyleri inkar etmek dinden cikarir insani

kardes benimle iltibata gec sana bir kac sey söylim yap, ben bu ilmi 8 yildir uyguluyom.

« Yanıtla #17 : 04 Mayıs 2008, 11:54:58 »
Enqin
Yorgun Defineci
*
Tecrübe Puanı: 58
Domuzdan post gavurdan dost olmaz.

tartışma ortamı yaratmayalım arkadaşlar herkesin inancına saygımız var.Cin vardır inanıyorum ama bana bişey yapamayacagınada inanıyorum imanıma güveniyorum,bende çok gezdim gece gece dag da kırda besmele gibi kalkan yoktur,konuyu açan arkadaşı yanlış yönlendirmeyin yok hoca getirecekmişsin,yok kurban kesecekmişsin kurban sadece yaradan için kesilir YARADILAN DEGİLL.hoca dediginiz insanlarıda biliyorum insan demek ne kadar dogru onuda bilmiyorum,bu işi gerçekten bilen insanlar dünya malında gözü olmaz sizlede asla kazıya define aramaya gelmez,helede gelmek için para isteyen adi insanlara hiç güvenmeyin,eger gerçekten varsa orada bişey eminsen alın abdesinizi besmelenizi çekin kazarkende Nas felak Ayet El kürsi okuyup alın çıkın bu kadar basit işte uzatmayın bu  olayları.Allah nasip ettiyse hiçbir kimse engel olmaz olamaz,

Ey Türk Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini Ve Töreni Kim Bozabilir.

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
« Yanıtla #18 : 04 Mayıs 2008, 11:59:09 »
Enqin
Yorgun Defineci
*
Tecrübe Puanı: 58
Domuzdan post gavurdan dost olmaz.

berlinli arkadaşım bana ulaş ve cinlerinden birini musallat et,Büyüden sihirden tılsımdan cinden ve insan kılıklı şeytanlardan hiç mi hiç korkumuz yok,Allah'ım istemedikten sora tekbir yaprak bile yerinden oynamaz.

Ey Türk Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini Ve Töreni Kim Bozabilir.

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
« Yanıtla #19 : 04 Mayıs 2008, 23:57:39 »
kgt28
*
Tecrübe Puanı: 1

arkadaslar kafam karıstı ben 91 yıllık bır altından bahsedırum topal osman ağa/giresunun kurtarıcısı/ rumları giresun lımanından denizlere dokmus. rum larda bıgun gelırız dıye paalarını tuvalet taşlarının altına gommuş.haala gelyorar otel kittur var buraya rumlar gelıyo ve otobüsten inen rum solugu gıresunun eşsiz güzllikteki yaylalarıda alıyor. benim amacım tartışma yaratmak değil çözüm bulmak.size yemin ederim 7.5 ton altın var bu para yunanistan daki din okullarna paylasılacaktı ama osman aga rumları gıresundan silince paralar burda kaldı halaa gelip o makul yerı arıyorlar ama nafile yerın 15 metre altında merdıvenle mahsene inilen bı kılıse suanda harab durumda ama altının müjde sini gorduk. bu arada madenın cınsı kırmızı lıra
« Yanıtla #20 : 05 Mayıs 2008, 00:25:31 »
berlinli
*
Tecrübe Puanı: 8

engin  senin herhalde okuma özürlüsün yada tartisma cikarmak istiyorsun.

adamin biri cin min yokdur diyor inkar ediyor kuranda ayet var.

ben onu uyariyorum sende benimle macera ariyorsun.

okadar imanina güveniyorsun, oysaki imanin kimde oldugu belli olmaz.

kendi imaninla övünme, amel yap daha hayirlidir

vesselam
« Yanıtla #21 : 05 Mayıs 2008, 03:07:51 »
talaslı
*

cin yok veya defineyle alakası yok diyenler ya islam dinini fazla bilmiyorlar yada gömü aramasını bilmiyorlar
kimse kusura bakmasın bunun açıklaması bu

bu olayın çözümüde sağlam bi hocadır bu işlerin koruyucu duası ayetel kürsi nası felak dualarıdır bu duaları okuyan kimsenin cinler tarafından kesinlikle bi zarar görmez bunlar kişi koruyan duadır ama tılsım çözme bunun çok çeşitli yolları vardır

bu malın yerini değiştiren cinler % 99 hristiyan cinler ve bunların hakimiyetini bitirmek için kuranımızda bulunan bazı dualar tersinden okunacakdır tersinden okunduğu anlam değişikliliği kişi çok büyük günah işler ve müslümanlıkdan çıkmış olur onun için bu işi hristiyan vs cindar hocalar yapar
« Yanıtla #22 : 05 Mayıs 2008, 10:15:07 »
soundstream
*
Tecrübe Puanı: 5

kıymetli kgt28 arkadaşım.gömünün olduğu yerden kesin emnsen kazmaya başladığın anda.nas suresini oku.o mal kesin ihtimalle cinler tarafından korunuyor.nas suresini okurken en son minel cinneti vennas dyeceğin zaman minel cinneti kelimesini söyle bitir.vennası sakın söyleme.mala büyük ihtimalle ulaşman gerekiyor.tam ulaşıpta alcağın zaman vennası kelimesini söyleyerek sureyi tamamla.bnu ailemde bulunana hocalardan öğrendim.cinleri bağlayacaksın büyük ihitmalle.
« Yanıtla #23 : 11 Mayıs 2008, 03:00:42 »
haritacı
*
Tecrübe Puanı: 33

s.a hasretin yapmış oldugu yorum dogru daha teferruhatı var.hrtynlar aynı kabile yani inançtan oldukları için onlar daha kolay ve dikkati çekmeden istedikleri kadar alıp azar azar malı götürüyor bizde münakaşasını yapıyoruz kısmetin açık olsun allaha emanet ol.
« Yanıtla #24 : 11 Mayıs 2008, 04:32:35 »
kuzgun
*
Tecrübe Puanı: 10

cinler bizlerin refahını istemezler.türlü halisinasyon ve vesfeseyle bizi engellemeye çalışırlar hepsi bukadar.akıl var mantık var onlar madde değil fakat maddeyi toprağın altında sürükleyebiliyorlar öylemi? ama şuna dikkat edinki insan beynini etkileyebilirler,bi cihazın verisini yanlış algılıyo olabilirsiniz.yada bişey çıkmadığı için makinacının kendisini ve makinasını lekeletmemek için beceriksizliliğini cinlerin üstüne atıp kıvırtıyo olabilir.
« Yanıtla #25 : 16 Mayıs 2008, 12:44:58 »
kgt28
*

arkadaslar yorumlarınız ıcın saolun ancak  yapacak bısey yok mal orda yatıyo bız burda yatıyoruz dusundukce ınsan kafayı yıyor.hepınıze tesekkurler yorumlarınız ıcın.....
« Yanıtla #26 : 31 Mayıs 2008, 07:09:53 »
ownerless
*
Tecrübe Puanı: 0

Yaw Arkadaşlar hocaya falan gerek yok.Eğer orda define varsa ve cinde varsa tek yapman gereken şey Ayetel-Kürsi ve Nas Felak Surelerini Okumak
« Yanıtla #27 : 09 Haziran 2008, 00:00:06 »
yusuf38
*

arkadaşım cinler yıllar geçtikçe hazineyi korumarı altına alırlar ve istetigi gibi ordan oraya başka yere çekerler kendine dikkat et ben arkadaşlarla kazı yaparken başıma geldi ve makinayı off durama soktu makina kafayı yedi anlayacagın
« Yanıtla #28 : 09 Haziran 2008, 01:46:45 »
hasan22
*
Tecrübe Puanı: 18

slm arkadaşlar böyle yer değiştiren gömüye 4 kere rastladım yer değiştiriyor alan tarama ile yerini tekrar buluyorum dedektörün ekranında 2-3 saniye gold altın yazıyor altının sesi hoparlörden geliyor ve kayboluyor...arkadaş tarlasında kapı büyüklüğünde yassı 10 santim kalınlıkta taş buluyor bana bakarmısın dedi baktım gümüş sinyali çok kuvvetli geldi başka hiç sinyal yok ..beş dakika sonra birkere daha cihaz tuttum hiçbir sinyal yok alan tarama calıştırdım 20 metre ileri kaymış whites eagle ikiyi açtım çok acı bir şekilde bağırdı overload yazdı yanıyorum demek ekran simsiyah oldu ve kendini kapattı ..biz dualar okuyarak tarladan çıktık 10 dakika sonra cihazlar normale döndü..başımızdan geçenlerden biri bu...saygılar
« Yanıtla #29 : 16 Haziran 2008, 11:26:10 »
filozofd
*

slm arkadaşlar busiteye ben yeni katıldım .size hayat okulunda yaşayarak öğrendiğim birtecrübeyi anlatayım.  gömüyü cinler kaçırıyorisi yapmanız gereken abdest alıp küfürlü konuşmadan uzakdurup içinizdeki arkadaşlardan birisinin çalışma yapacağınız yerin etrafını 7 kez ayetel kürsü okuyarak dönüp daire içine alması gerkir çalıma bundan sonra başlarsa sonuç alınabilir.  unutmadan kendinizi burdan şurdan çıkacak diye şartlandırmayın çünki sizkoymadınızki orda olduğunu bilesiniz fazla ümitle bağlanmak sonun da hüsran da verebilir.saygılar..filozofd....
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: