+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  DEFİNECİNİN BİLMESİ GEREKEN KONULAR
| |-+  Gerçek Hikayeler
| | |-+ 
 alan tarama için çubuk alacaktık

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: alan tarama için çubuk alacaktık  (Okunma Sayısı 849 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 18 Şubat 2008, 22:47:25 »
f_and_y
*
Tecrübe Puanı: 24
DÜŞÜN DÜŞME DÜŞTÜN DÜŞÜNME

elimizde aslında makine vardı fakat tarama açısından rahat olur diye geniş bölgeleri tarama için kullanacağımız çubuklardan alalım diye arkadaşımla  karar aldık birlikte ismi  çok önemli olmayan bir markanın subesine gittik bize detaylı bilgi vermeye başladılar ama inanın o 50 cm uzunluğundaki çubukları bir anlatmaya başladılar zannettik uzay aracı felan alıyoruz Kararsız ve en sonunda deneme aşamasına geçildi bayan arkadaştan alınan altın takılar uzak köşedeki bir masaya çubukları kullanan kişi ne tarafa hareket ederse etsin çubukların ucu sanki altınların olduğu noktaya sabitlenmiş gibi orayı gösteriyordu bir  süre sonra yerini takıların değiştirip tekrar denediler ve sonuç gerçekten iyiydi fiyatıda cazip gelince arkadaşımla almaya karar verdik ve o sırada cebimdeki maden aklıma geldi   Kararsız asıl mesleğim kuyumcu imalatçılığıdır ve müşteriden aldığımız altınla oraya varmıştık arkadaşıma durumu izah ettim ve bize makineyi tanıtan kişiyle kısa süreli bir tartışma oldu  Kızgın  bize çubukların hurda altına değil işlenmiş altını bulmak üzere üretildiğine dair saçma bir bahane uydurdu   Gülümseme  ve artık ben kesinlikle bu çubuk meselesine  inanmıyorum
hatta küçük bir araştırma yapıp bu çubukların esas üretilme amacının yer altındaki su kaynaklarını bulmak için üretildiğini öğremiş bulunmaktayım içlerine konan civa sayesinde su olan bölgelerde civa hareketlilik sağlar belki bileniniz vardır yükseklik ölçmede yani tepelerin rakımını ölçmede kullanılır.ayrıldığımızda üzgündük çünkü aradığımız kapasitede bir cihaz bulamamıştık aklınızda olsun sizde çubuk almaya gitiiğinizde mutlaka cebinizde bir miktar altın bulundurun cihaz sizi gsteriyorsa hiç kaçırmayın onu mutlaka alın  Kahkaha
saygılarımla
sizinle bu küçük anımı paylaşmak istedim

DÜŞÜN DÜŞME, DÜŞTÜN DÜŞÜNME
« Yanıtla #1 : 18 Şubat 2008, 22:49:28 »
Ya nasip
Ziyaretçi

Ne diyelim kardeş direkten dönmüşün ....ALLAHIN SEVGİLİ KULUYMUŞUN......Gülümseme
« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2008, 12:06:48 »
abjure
*
Tecrübe Puanı: 32

Gülümseme cook kral bi olay walla saol kardeş biz aydınlattıgın için
« Yanıtla #3 : 11 Mart 2008, 05:58:01 »
metin06tr
kontrol06
*
Tecrübe Puanı: 2
biri beni durdursun artıkkk

kardeş bendeki çubuk eski yeni demeden bütün altınlara çekiyor en son ki denememde ise yerin 1,5 metre altıan göüdük ve orayıda buldu 5 bilezigi ama daha tam emin degilim çubuklar hakkındada sana sömleyim şimdiyekadarki en iyi çubuk diye bilirim ama son bir deneme kaldı bakalım eğerki 100 veya 200 metreden birde 2 metre yerin altından çekerse ozman tamam derim eğerki o denemeyide yapayım sonra bakalım ne olacak ama söleyim bu kopnu hakkında millet bişiler satmak için durmadan bişiler sölüyorlar hburası paylaşım formuu o yüzdedende sonuç aldıgıda nasıl yapıldıgın iine neler konuldugunu açıklarım yanlış bir bilgi veripde arakmdan laf gelmemmesi için şimdilik nasılçubuklar oldugunu açıklamak istemiyomsaygılarımla

06 mekan 06 vatan etimesgutlu baba süleymandan slm olsun defineci arkadaşlarımıza
« Yanıtla #4 : 19 Mart 2008, 23:27:40 »
abbasi
*
Tecrübe Puanı: 54
UZMAN DEĞİLİM....! ACEMİYİM ..:)

vay be neler var neler Gülümseme) demek işlenmiş altını çekiyor ha...hehe Gülümseme) sorsaydınızya genelde çok işlemeli olanlarımı daha iyi çekiyor yoksa az işlenmiş olanlarımı..Gülümseme)) paylaşım için teşekkürler..
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim