+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  YER ALTI MADEN YATAKLARI HAKKINDA BİLGİLER
| |-+  Maden Yatakları Hakkında Sorularınız (Moderatör: altınusta_77)
| | |-+ 
 ALTIN ELEMENTİNİN REZONANSA GELDİĞİ FREKANSI BİLEN VAR MI

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: ALTIN ELEMENTİNİN REZONANSA GELDİĞİ FREKANSI BİLEN VAR MI  (Okunma Sayısı 767 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 15 Şubat 2008, 21:22:17 »
topaz
*
Tecrübe Puanı: 1

BU KONUDA BILGILERINIZI BEKLIYORUM ARKADASLAR
TSK
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2008, 21:30:06 »
treasure
*
Tecrübe Puanı: 5

Selamlar...Bu soruyu başka bir sitede yayınlanan alan tarama reklamının sahibinin sorusu üzerine mi sordunuz yoksa o reklamın sahibimisiniz?...Bir de çok küçük bir uyarı altın elementinin rezonansa geldiği (!!!!!!!!) frekans derken ne demek istiyorsunuz?...Herkesin bildiği gibi Rezonans direnç demek...Her elementin bir direnci olur da manyetik rezonans gibi bir kaç biçimi olduğu için o elemente yollanan elektrik akımı mı demek istiyorsunuz?..Yani direncinin en yüksek olduğu manyetik frekans mı istediğiniz?
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2008, 21:33:51 »
topaz
*

SOYMEK İSTEDIGIM SU ALTIN ELEMENTINE BIR FREKANS GONDERDIGINIZDE UZERINDEKI ELEKTRONLARI AKTIF HALE GECIRECEK FREKANSI SORUYORUM
« Yanıtla #3 : 03 Mayıs 2008, 00:12:00 »
dewrım
*
Tecrübe Puanı: 0

arkadaşım sanırım 5.70 yada 5.20 olacaktır saygılar
« Yanıtla #4 : 03 Mayıs 2008, 01:09:27 »
Yonetim
Defineci kaçakçı değildir,kaçak kazıya hayır deyiniz...
*
Tecrübe Puanı: 182

au katışıksız halde iken 0.5khz değere diğer metallerden farklı olarak tepki vermekte ancak bu verilen tepki direnç yada manyetik rezonans değildir.Bence okuduğun yada dinlediğin konuyu bir kez daha gözden geçirmelisin ,çünki yerin doğal manyetik akı çubuklarını bozan anomaliler boşluk ve metal türevleri olduğu gibi,bunu o yerin metalik ve mineral maden yapısıda etkilemektedir ,yani çok daha ileri olan manyometer ve gradiometerler bile bu madensel yapıdan etkilenip hata yaparken sen sadece çıplak bir radyo dlgası ile sonuca gitmeye çalışıyorsun.eğer çıplak khz belli bir microdalga bu işi becerebilse idi bu sistemle imal edilen dedektorler iş yapar işimiz kolaylaşırdı,hani şu web üzerinde videosu gezen hesap makinesi ve radyo ile yapılan dedektor gibi:) Bence geri besleme,sağlama ,filtreleme sistemleri ile donatılamayan bir cihaz başarılı olamaz.Biraz uzun oldu Gülümseme Gülümseme
saygılarımla
« Yanıtla #5 : 03 Mayıs 2008, 01:58:57 »
hasan22
*
Tecrübe Puanı: 18

SLM ARKADAŞLAR TAM BENLİK KONU BIKTIM BU DETEKTÖRLERDEN ALAN TARAMA YER ALTI GÖRÜNTÜLEMELERDEN.. DİYORUMKİ ARABADAN DAHİ İNMEDEN KAMERA ŞEKLİNDE BİR CİHAZ VARMI ARAŞTIRDIM..VAR..EVET VAR ..FAKAT ÇOK YÜKLÜ ALTIN OLURSA GÖSTERİYOR..MESELA YARIM TENEKE VE ÜSTÜ OLURSA..ALTININ ATOMUNUN IŞIMA FREKANSINI VE NEYSE ALTININ CIKARDIĞI ŞÖYLE TARİF EDEYİM BÜYÜK BİR KAZANDA SU NASIL BUHAR ÇIKARIP KAYNIYORSA ALTINI O ŞEKİLDE KAYNIYORMUŞ GİBİ GÖSTERİYOR..ALTININ TÜM AYARLARI 8-12-14-18-22-24 AYAR GİBİ ALGILAMAK İÇİN 3-14 ANGESTRON ÇOK KISA DALGA BOYUNDA SİYANÜR-BİZMUT ALAŞIM EKRANI VAR KAMERA ŞEKLİNDEKİ ÇİHAZ 30 SANİYEDE İÇİNDEKİ BAZI DUYUCULARI EKSİ 195 DERECEYE SOĞUTUYOR VE ALTIN TESPİTİNE HAZIR HALE GELİYOR İSTERSENİZ TESPİTİ İSPAT VEYA ARŞİV İÇİN EKRANIN YAN TARAFINDAKİ 3.5 İNÇ DİSKETE RENKLİ GÖRÜNTÜ KAYDI YAPABİLİYORSUNUZ..YALNIZ 120 METRE MESAFEDEN İLERİSİNİ ALGILAMIYOR ÜÇ ADET OBJEKTİF LENSİ VAR 50 LİK 75 LİK VE 100 LÜK ZOOM YAPABİLİYORSUNUZ..ÇOK RAHATLIK ..FİATI 10 BİN DOLAR CIVARI HATIRLIYORUM ..ÇÜNKÜ 7 SENE ÖNCE YANLIŞLIKLA AMERİKADA BİR SİTEYE GİRMİŞTİM ORADA BÖYLE BİR CİHAZ GÖRDÜM..SAYGILAR
« Yanıtla #6 : 03 Mayıs 2008, 16:52:06 »
altınusta_77
*
Tecrübe Puanı: 40
atillacan_77@Msn Adresi Vermek Yasaklanmıştır.

topaz kardeşim altının frekansını duymadım ama dalga boyunun çok kısa olduğunu biliyorum.2.54X10 üssü - 27 yani 27 tane 10 rakamını birbiriyle çarpıp 2.54 rakamını çıkan sayıya böleceksin.hesap makinalarına sığmaz.frekans ve dalga boyu birbiriyle ters orantılıdır.frekans büyüdükce dalga boyu kısalır.demekki varsa altının frekansı çok yüksek olmalı.piyasada satılan VLF (very low frequency)çok çok alçak frekanslı dedektörler gönderilen radyo dalgasının çok alçak dalga boyunda olmasını sağlar.bu sayede radyo dalgası toprak altına nufuz edebilir.yüksek frekansta gönderilen radyo dalgasının dalga boyu kısa olacağından toprak üstü seviyesinden geri döner ve derinlere inemez.
 altının bu çok kısa dalga boyunu tesbit edecek cihaz yapılabilse sorun çözülür.sırf altını tesbit eden dedektör yapılamadığına göre bu sorun devam edecek gibi görünüyor.selamlarımla.
« Yanıtla #7 : 15 Mayıs 2008, 21:16:30 »
layit
LAYİT
*

slmbu sistemde bizde çalışı yoruz(Au583,7*572,5*565,6*523,0.)Ag520,9*466,9*455,3 bu aralıklarda çalışan bir alıcı yaptırman gerekiyor.
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim