+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  DEFİNECİNİN BİLMESİ GEREKEN KONULAR
| |-+  Gerçek Hikayeler
| | |-+ 
 Arkadaş ve dost güvenmenin dürüstlüğün bedeli!

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Arkadaş ve dost güvenmenin dürüstlüğün bedeli!  (Okunma Sayısı 203 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 01 Mayıs 2008, 14:03:12 »
martinx
*
Tecrübe Puanı: 2

10 yıl önce Tarih meraklı olmanın hevesi ve Arkadaşıma güvenmenin bedeli BURSA-KESTEL İlcesinden arkadaşımın asker arkadaşı benim arkadaşımı arıyor tarlada lahit mezar bulmuşlar bunun icinde toz altın ve takılar cıkmış paraya cevirmeye calIştıklarını söyler.Dostum-arkadaşım dediğim şahısta benim TARİH sevdamı ve antika merakımı bildiği icin beni arıyor.Gidip bir bakalım dedi arkadaşımla gittik arkadaşımın arkadaşının evine orada bir çantada toz altına benzer bu tozdan numune aldım teste gönderdim.14 ayar altın çıktı bunun tamamını almak büyük paraydı, bende o an için munubüs almak için para biriktirmiştim onu degerlendirip mala teminat için parayı onlara bıraktık ama bırakmadan önce arkadaşım dostum dedigim kişiye sordum tekrar guveniyormusun dedim hepsini tanıyorum yakından problem olmaz deyip beni ikna etti.toz altının tamamını aldık tekrar analiz yaptırdık fakat  gol yedigimiz farkına vardık ama artık çok geçti(parayı verirken aklıma geldi ama insanın Basireti baglanır ya utku tutulur öyle birsey oldu).....
    Arkadaşı aradım böyle böyle oldu dedim yapmaz dedi fakat o şahıslara ne o ulaştı nede ben ulaştım aynı olaya benzer yine bursa- izmir yolu üzerinde randevuleştik onlardır diye ama bunlarda başkaydı fakat o gruba yapamadıgım seyleri bunlara yaptım.SADECE BU OLAYDAN İBRET ALINSIN DİYE YAZDIM...(ama safça)
« Yanıtla #1 : 01 Mayıs 2008, 14:17:21 »
HARİTACI1
*
Tecrübe Puanı: 2

GEÇMİŞ OLSUN
« Yanıtla #2 : 01 Mayıs 2008, 22:39:07 »
tokatlı_60
tokatlı
*
Tecrübe Puanı: 6

Benimde Başımdan Böle Bir Olay Gecti Gerci Onlar Bizlere Kazık Attı Bizde Onlara Kazık Attık Bize Biz İlk Önce 7 Bin Ytl ye Anlaşmıştık 2 bucuk Milyarı 7 Milyar Die Verdik Kahkaha
Allah Kimsenin Başına Vermesin Ve Sevgili Arkadaşlar Bu Tür Şeylere Asla İnanmayın İnsan Yaşamayınca Bilmiyor
Saygılar...

Beklenen Gün Gelecekse <br />Beklemek Kutsaldır !!!
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2008, 17:09:53 »
soundstream
*
Tecrübe Puanı: 5

büyük geçmiş olsun dostum.dikkatli adım atmak gerekir.saygılar..
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: