+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  BELGELER
| |-+  Cinler
| | |-+ 
 beyaz dumanve köpekli tılsım

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: beyaz dumanve köpekli tılsım  (Okunma Sayısı 1918 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #15 : 24 Şubat 2008, 02:44:54 »
ottoman
*
Tecrübe Puanı: 0

s.a
arkadaşım benim başıma böyle bir şey geldi çok uğraştım sadece ellerinde çok büyük kuvvet var duaları var ama bilenin yapması gerekiyor karşıma geçip beni kovdular bile histiyanların bildiği bir tılsımdır bu yani incille yapılıyor bu konuyu çok araştırdım ama sonunda o bölgeden onları kovdum eyerki bilmek isteyen bana ulaşabilir
« Yanıtla #16 : 26 Şubat 2008, 06:41:48 »
gnani
*
Tecrübe Puanı: 5

Dostum engin bilgilerini bizimle paylaş bizde cehaletimizi giderelim.

Saygılar
« Yanıtla #17 : 27 Nisan 2008, 12:54:30 »
sekerx
*
Tecrübe Puanı: 49
ALLAH C.C. ZENGİNLİĞİ DİLEDİĞİNE VERİR.

KAYIPKEPENEK VE NEWYEARS ALLAH ÖNCELİKLE İKİNİZDEN VE SONRA HEPİMİZDEN RAZI OLSUN İKİNİZDE BENİM İÇİN ÇOK GÜZEL İNSANLARSINIZ VE ÇOK ÇOK GÜZEL ŞEYLER İFADE EDİYORSUNUZ BU SİTEDE Kİ SUKUNETİ NE OLUR BIARAKMAYALIM ALLAH DOSDOĞRU OLANLARIN YANINDADIR.
« Yanıtla #18 : 27 Nisan 2008, 12:55:44 »
sekerx
*
Tecrübe Puanı: 49
ALLAH C.C. ZENGİNLİĞİ DİLEDİĞİNE VERİR.

OTTOMAN üstat herkes tecrubesini konu içine anlatsa gercekten daha güzel olur saygılar...
« Yanıtla #19 : 01 Mayıs 2008, 20:02:13 »
bartin74
Cinci HOCA
*
Tecrübe Puanı: 17

sayin meczup kardesim ellerine saglik cok güzel yazmissin tebrikler
« Yanıtla #20 : 10 Mayıs 2008, 12:09:57 »
M.turşucu
*

bizde yaşanmış yaşayan ların agzından bir olayda benden köyün alt tarafın tek bir ev var tepenin üstünde dışardan ben hocayım bu cin tılsım işini hallediyorum diyor sizin bu tek evin üzürinde tarlada ortası oyuk kanallı yarısı topraga gömülü ortası oyukve baştan başa kanallı dört köşe taş olacak o taşı bulalım onun ilersinde cok büyük malzemsi var ama sihirli bu ben hallederim kolay diyor bakın daha işe başlamadan sihirin korkusunu adam lara aşıllıyorki düşünün korku bu yav şaka deyil ıssız ussuz bir yer üstünde ev birde altan gelen gazın etkisi birisi dırt etse topatıldı zanneder insan karıncayıda deve sanır uzatmıyam taşı bulurlar ama taş sökülüp kenarına dikilmiş neyse hoca ölcüleri alırönüde yakın bir küpü var gitmiş der köylülerde yolda cıkmış derler birde burdan aşagıda yere aşagı delik olması lazım der inerler delik yolun altında kalmış oradan ölcerler otek evin alt tarafında tümsek biryerin önündeki üdzlük işte burası diyor hoca şimdi ses yapılır ışık yanarsa evden duyulup görünecek birdebunun korkusu aman allah bu heyecana canmı dayanır hoca diyor burayı kazıcaz gece saat 3 ten sonra gelip başlıyalım burdan ilk 3 gen 3  dikili taş cıkacak sora yere düz paralel saltaş başına horasanla yapıtırılmış 3 gen taş olacak dikili ondan sonra duvara dik kapı gibi düz taş cıkacak diyor yalnız burası tılsımlı bunu bozmak icin herkez ikişer şişe şarap icicek yav ne dümün şaşılacak olay neyse gece üc köylülerden meraklı cahil genc 6.7 kişyi toplayıp başlıyorlar işe dikili ücgenleri geciyorlar yatık başında mezar gibi taş cakılı sala geliyorlar neyse üstünden dogru duvardaki kapı taşına yanaşırken buraya iyi dikkat edlim gece ısız evin korkusu olmayan sihirin korkusu şarabın sarhoşlugu aman yarabbi yanaşmışlar cünki icerdeki gaz oksit obasıncla acıga cıkmışdirek bunların üzürine zehirde varmış başlıyor elemanlar rın yüzleri acık olan yerleri şimeye sıkıntı başlamış ortaya bir kıvılcım gerek hoca soruyor kendisi inmemiş tümsegin tepesinde inermi zehirve oksit var inermi akıllı soruyo ne var önünüzde elemanlarda diyorlar kapıya geldik tamam diyor  iki dakika sonra hoca zıplıyo aa
kacın geliyorla köpekler atlar kurtlar kazmayı küreyi kayaya aşagı atan başlıyor kacmaya nasıl kacmasın o heye cana kalpmi canmı dayansın abi evlerin yolunu zor tumuşlar ondan sonra eliyüzümü şişen dersin hastalananmı dersin hepsi koma noldu bunları tılısım cin carptı boş koyun abilerim bunlar savsata işi bilenlerin senaryosu oyunu oyuncularda cahil meraklılar sonra bu hocazade kayıp oluyor birkac aysonra işclerden biri korkarak gleip bakıyorki ne duvar var ne taş herşey kayıp yerle bir olmuş burdaki oyunu varın siz cözün saygılar büyüğü duruyormuş o hoca orayı tahrip ve korku salmak icin gelmiş ben ce öyle 
« Yanıtla #21 : 11 Mayıs 2008, 22:36:40 »
murad06
*

slm arkadaşlar benim müslaman cinlerim var allaha sükür ama define ile uğraşmayız bizimki kime sihir yapılmış.nasıl çözülür .ama benım eklemek istediğim şey şu allah u taala ve azze hazretleri kuranı kerimde derki ben sizlere düşünmeniz için akıl verdim.buraya kadar ok mi.....madem yüce allah bize bunu buyuruyor bizde aklımızı kullanalım şeytan bismillahirrahmanirrahim ile göz açıp kapatana kadar dünyanın öbür ucuna gidiyor nasıl oluyor.burada allaha gerçekten iman söz konusu bilmem anlatabildim mi .yaradan varken yaratılandan medet beklemeyinizzzz.....
« Yanıtla #22 : 11 Mayıs 2008, 22:52:38 »
yaralı
*
Tecrübe Puanı: 4

çok doğru söyledin murad06 kardeşim
« Yanıtla #23 : 16 Mayıs 2008, 14:36:55 »
ordubreakdance
bugün Allah (c.c) için ne yaptınız?
*
Tecrübe Puanı: 4
muhakkak galip olan ALLAH'dır

M.Turşucu kardeş çok doğru diyorsun bazı Ş.siz hocalar bizim adımızı da lekeliyorlar ondan sonra P.. İmamlar P.. Hocalar  diyorlar. böyle hocalar adamları kandırıp malları kendileri alıyo. Evet cinler şarap içen kişilere daha dorusu alkollü kişilere bişey yapmazlar ve alkollü kişiler onları bile görmezler. cinlerden define peşinde olanlar ise 7'şer defa Ayet el-kürsiyi, Fatiha, ihlas,Felak ve nars surelerini okusun tek yolu budur...

muhakkak galip olan ALLAH'dır
Şüphesiz ben sizin görmediklerinizi görüyor ve biliyorum. Gök yüzü gıcırdayıp inledi ve gıcırdayıp inlemekte de haklı idi. Gökyüzünde, alnını Allah'a secde için koymuş bir meleğin bulunmadığı dört parmaklık bile boş yer yoktur. Allaha yemin ederim ki, eğer benim bildiklerimi sizler bilmiş olsaydınız az güler çok ağlardınız, Yataklarda kadınlardan da zevk almazdnız. Yüksek sesle Allah'a yalvararak yollara ve kırlara çıkardınız...
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: