+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  DEDEKTÖRLER VE TOPRAK ALTI GÖRÜNTÜLE CİHAZI HAKKINDA BİLGİLER
| |-+  Satılık kullanılmamış yada 2. El Yönetim Onaylı Cihazlarınız
| | |-+ 
 BU BÖLÜMDE CİHAZINI SATMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: BU BÖLÜMDE CİHAZINI SATMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE  (Okunma Sayısı 1573 defa) Seçenekler Arama
daldandala ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 03 Mart 2008, 18:38:36 »
Yonetim
Defineci kaçakçı değildir,kaçak kazıya hayır deyiniz...
*
Tecrübe Puanı: 212

BU BÖLÜMDE CİHAZINI SATMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
Sayın üyemiz
Bu bölümde cihaz  eklemesi yapamazsınız.Sadece almak istediğiniz cihazla ilgili soru ve yorumlarınızı yazabilirsiniz

Cihaz satmak için:
Cihazınızı bölüme eklemek ,bölümde satabilmek için lütfen cihazınızın 1 yada 3 fotoğrafını ,ayrıca teknik özelliklerini satmak istediğiniz fiatı,pazarlık payını ,size havale yapabilmemiz için banka hesap numaranızı,iletişim tel nolarınızı Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ] . adresine gönderiniz.Cihazınızla İlgilenen üyemiz kapora gönderdiği takdirde sizden cihazınızı kargo ile yada şahsen isteyeceğiz teknik servisimizde yapılacak kontrolde cihazınızın problemsiz olması halinde ilgili arkadaşa ödeme yapmasıyla cihaz teslim edilecektir.Bu hizmetin bedeli olarak forumumuz %15 satış fiatı üstünden komisyon alacaktır.

Cihaz satın almak için
Beğendiğiniz cihazı satın almak için cihazın tanıtım sayfasının en üst sol köşesindeki kod nosu ile bizi arayınız yada Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ] adresine maille başvurunuz.Sonraki etaplarda teknik onaydan sonra size cihaz teslimatı ücreti karşılığı yapılacaktır
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim