MERHABA ÜSTATLAR BEN AVI SEVEN BİRİYİM GEÇENLERDE AVLANIRKEN Bİ MAĞRA DİKKATİMİ ÇEKTİ İÇİNE GİRDİM BÖLE BİR OYUK VAR MUHTEMELEN KAZMIŞLAR AMA OYUĞUN DİBİNE AYAĞIMLA BASTIĞIMDA VURDUĞUMDA HALA BOŞLUK SESİ GELİYOR MAĞARANIN İÇİNİN GENİŞLİĞİ 2 ,2,5 METREKARE FELAN SOL TARAFINDADA BU KUYU GİBİ OLAN KAZILMIŞ YER VAR DİĞER YERLERİNİ İNCELEDİM AMA HİÇBİ ŞEKİLDE BOŞLUK SESİ YOK AYRICA MAĞARANIN ÖNÜNDE ESKİDEN KALMA YURT YERİ GİBİ DÜZLÜK VAR MAĞARADA YERDEN 1,5 METRE YUKARIDA . ACABA O BOŞLUK NEDEN KAYNAKLANIYOR BURADA HAZİNE VARMIDIR YARDIMCI OLURMUSUNUZ BANA SÖYLENENLERE GÖRE ORASI ESKİDEN EŞKİYA GEÇİTİNİN OLDUĞU YERMİŞ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM ALTTAKİ RESİMDE MAĞARANIN İÇİNDE YUKARI TARAFI
ustalar burayı biraz kurcaladım kemikler çıktı ben bi anlam veremedim bide sizler bakın burası nedir sizce
arkadaşlar en alttaki fotoyu yeni ekledim acababu taşdaki delik ne ayrıca bu taş mağaranın biraz alt tarafında el değmiş gibime geliyor bide üstatlar baksın .
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] burası mağaranın içi üst tarafı
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] burasıda mağaranın uzaktan görünüşü
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] buı mağaranın uzaktan çekilmiş fotosu
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ]