« : 12 Mayıs 2008, 18:21:30 » |
|
|
|
« Yanıtla #1 : 12 Mayıs 2008, 18:40:36 » |
sekerx
Tecrübe Puanı: 45
ALLAH C.C. ZENGİNLİĞİ DİLEDİĞİNE VERİR.
|
evet üstat bence burası mahsen üzerindeki oyukta mahsen girişini işaret ediyor ama mahzen zamanla kapanmış.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2008, 18:41:24 » |
dreamworker
Tecrübe Puanı: 2
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّح&
|
peki nasil acilir
|
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
|
|
|
« Yanıtla #3 : 12 Mayıs 2008, 18:55:38 » |
hercules0666
Tecrübe Puanı: 41
ALMANYA KORK BİZDEN ALLAH'IN İZNİYLE MAÇ BİZİM
|
dreamworker daha ne duruyorsun site olarak biz mi gelelim,yardıma. belli zaten al kazmayı küreği ama önce napıcaz başlamadan  ?? İzin alıcaz dimiiiii Allah kolaylık versin kardeşim.Koç gibi yer maşallah.Açıldıktan sonra bizimle paylaşırsan seviniriz.Tedbirlerini almayıda unutma hemen dalma içeri. Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ]
|
Bir çivi bir nal kurtarır Bir nal bir at kurtarır Bir at bir yiğit kurtarır Bir yiğit bir VATAN kurtarır
|
|
|
« Yanıtla #4 : 12 Mayıs 2008, 19:53:59 » |
DuayeN
Tecrübe Puanı: 11
»-(¯`v´¯)-» rabbim yar ve yardımcınız olsun »-(¯`v
|
hercul kardeşime katılıyorum eger daha önce bir çalışma olmadıysa tabiki sana kolay gelsin rabbim muvaffak kılsın
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 12 Mayıs 2008, 19:56:56 » |
tutSAkov
Tecrübe Puanı: 114
|
suvayla kapznmış bir yere benziyor kardeşim
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 12 Mayıs 2008, 20:29:03 » |
aristo
Tecrübe Puanı: 31
|
s.a orası gördüğüm kadarıyla horasanla kapatılmış.büyük ihtimalle mahzen ama açmadan bilemezsin biran önce aç ve neticeyi bizede bildirmeyi unutma .tabiki gerekli izinleri? aldıktan sonra
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 12 Mayıs 2008, 20:47:04 » |
DALGIC
Tecrübe Puanı: 10
|
sa.deyerli kardeşim yer tuzaklı dikkat et.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 12 Mayıs 2008, 22:35:40 » |
dreamworker
Tecrübe Puanı: 2
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّح&
|
dostum nerden anladin yani nereye dikkat edeyim bilgi verirmisin
|
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
|
|
|
« Yanıtla #9 : 13 Mayıs 2008, 00:41:06 » |
aristo
Tecrübe Puanı: 31
|
dream kardeş kayalara dikkat et böyle yerlerde en ufak bir kayayı bile kıpırdattığında üzerine yıkılacak şekilde tuzaklanmış olabilir senden kıymetli değildir ordan çıkacak olan define
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 13 Mayıs 2008, 00:54:30 » |
ordubreakdance
bugün Allah (c.c) için ne yaptınız?
Tecrübe Puanı: 4
muhakkak galip olan ALLAH'dır
|
siyah taşlara dikkat et içerde ancak su varsa ok vea bilki tuzak....
|
muhakkak galip olan ALLAH'dır Şüphesiz ben sizin görmediklerinizi görüyor ve biliyorum. Gök yüzü gıcırdayıp inledi ve gıcırdayıp inlemekte de haklı idi. Gökyüzünde, alnını Allah'a secde için koymuş bir meleğin bulunmadığı dört parmaklık bile boş yer yoktur. Allaha yemin ederim ki, eğer benim bildiklerimi sizler bilmiş olsaydınız az güler çok ağlardınız, Yataklarda kadınlardan da zevk almazdnız. Yüksek sesle Allah'a yalvararak yollara ve kırlara çıkardınız...
|
|
|
« Yanıtla #11 : 13 Mayıs 2008, 01:51:49 » |
hercules0666
Tecrübe Puanı: 41
ALMANYA KORK BİZDEN ALLAH'IN İZNİYLE MAÇ BİZİM
|
dreamworker işin ehli ve güvendiğin birinide al yanına nolur noolmaz kardeşim.İş bilenin kılıç kuşananın.Allaha emanet ol.
|
Bir çivi bir nal kurtarır Bir nal bir at kurtarır Bir at bir yiğit kurtarır Bir yiğit bir VATAN kurtarır
|
|
|
« Yanıtla #12 : 13 Mayıs 2008, 12:19:56 » |
erolalp
Tecrübe Puanı: 3
|
s.a.burası hiç birşey ifade etmiyor bence kendinizi hiç yormayın.sevgilerimle
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 13 Mayıs 2008, 12:56:08 » |
|
|
kardeşim büyük bir ihtimal doğu tarafında bir yer burası.Böyle Şeyler Bulduğunuzda Öncelikle Bölgenin Coğrafi Yapısını Düşünerek İşaretlerin Oluşabilme İmkanını Düşünün...Bende Pek Bişeye Benzetemedim ama İşaretler Doğal Olarak Oluşmuş Gibime Geliyor...Yağmur yada Rüzgar yanii...(Kayalar Horasana Benzemiyor...)
|
arkadaşlar buldugunuz işaretleri parçalamamaya gayret gösterelim..siz bulamassanız belki başkalarının nasibidir..
|
|
|
« Yanıtla #14 : 13 Mayıs 2008, 16:11:39 » |
boz_bey
Tecrübe Puanı: 0
|
kardeş arkadaşlarıma katılıyorum orası daha ellenmemiş bir yer allah yardımcın olsun
|
|
|
|
|
|