« : 06 Mayıs 2008, 10:39:33 » |
|
|
|
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2008, 11:44:11 » |
consesou
Tecrübe Puanı: 10
küskün
|
biraz daha geniş foto . ve açıklama . ne kadar foto o kadar iyi açıklama
|
İÇİM BURUK AMA PİŞMAN DEĞİLİM BİR UFACIK DÜNYAM VARDI BAK ONUDA ELLER ALDI
|
|
|
« Yanıtla #2 : 06 Mayıs 2008, 11:51:54 » |
zahar
Tecrübe Puanı: 3
|
sayın lejyoner kardeş bu şekiller gizlenmiş mezar işareti çevrede iyi bir araştırma yap saygılar
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 06 Mayıs 2008, 12:08:12 » |
|
|
BUDA AYNI BÖLGEDE Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ]
|
Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır.....Atasını tanımayan, it peşinde gezer!
|
|
|
« Yanıtla #4 : 06 Mayıs 2008, 12:14:28 » |
çağlar
Tecrübe Puanı: 1
|
kardeş kral mezarını bulmuşsun allah ihya etsin
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 06 Mayıs 2008, 12:23:52 » |
|
|
YUKARDAKİ RESİMLERDEN 200 M AŞAĞIDA SIRALI MZARLAR VAR 1 TANESİ ACILMIŞ Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ]
|
Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır.....Atasını tanımayan, it peşinde gezer!
|
|
|
« Yanıtla #6 : 06 Mayıs 2008, 12:26:19 » |
|
|
merhaba.oyuklar mezar oymalarına benziyor oradaki işarette haç değilde sanki + işaretine benziyor bir kaçtane daha resimle eklersen daha iyi ve net yorum yapabiliriz. bilginize
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 06 Mayıs 2008, 12:27:38 » |
|
|
bu arada arkadaşım malı götürmüşler bee:(
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 06 Mayıs 2008, 12:49:01 » |
|
|
O MEZAR BOŞ ÇIKTI 70M KADAR YUKARISIDA 3 ADET BOŞ KÜP ÇITI ASIL KAYA MEZARININ GİRİŞİNİ BULAMADIK . İŞARETLEDEN DE ÇÖZEMEDİK YARDIM BEKLİYORUZ.
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 06 Mayıs 2008, 19:45:16 » |
|
|
arkadaşlar ben sıze yerin ayrıntısı anlatayayım en son resimi buldum bunun hemen 50 mt ilersinde buyuk bir oturak kaya var bu son işaretin arkasında bir araştırma yaptım agzı 1 mt acık bir yer buldum magara gibi magaranın hemen girisinde ufak bşr minyatür oturak taşı var bu oturagın 5 mt karsısında buyuk bir taş yatık o delikli işaretin oldugu taş ve ustunde hac işareti benim görüşüm resimdede gözükuyor bu bölgede cok taş yıgma mezar var işaret cok her kesin cözebilecegi bir yer degilcok yanıltmaca işaret var
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 06 Mayıs 2008, 19:50:08 » |
tutSAkov
Tecrübe Puanı: 125
|
kardeşim mezarını kayada ara kaya mezarı olması lazım BUDA AYNI BÖLGEDE adında gönderdiğin resimin bulunduğu kayada araştır derim acizane fikrim bu
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 09 Mayıs 2008, 22:33:18 » |
KAMPUT
SARIKAMIŞIM
Tecrübe Puanı: 3
|
sabit bir kayanın üstünde iki adet kare şeklinde oyuk var birde yanında domuz motifi anlamı nedir
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 10 Mayıs 2008, 11:26:41 » |
|
|
9 domuzu bende buldumda yorum yok anlasaydım ben alırdım malı
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 10 Mayıs 2008, 22:24:46 » |
eternityblack
eternityblack
Tecrübe Puanı: 23
insanliği yok etmeye başlıyan herşeye aşık olduk..
|
kardes bi onceki konuda yardımcı olmaya caliştım bolgeyi biliyorum yukarda arkolejik calişması var dikkatli ol orası gözetim altında kim yonlerdirdi seni .......dişcimi
cayrovalı
|
XXXXXX MUAMMANIN PEŞİMDE MUALLAKTAYIZ XXXXXX MERHABA
|
|
|
« Yanıtla #14 : 12 Mayıs 2008, 22:20:34 » |
|
|
burası kocaelinde evet ben oranın bir köyündenim 2 kisi yapıyoruz bu işi
|
|
|
|
|