slm arkadaşlar ben bi tesadüf sonucu burasını buldum içi kazılmış ama tahminimce bişey bulunamamış burası bi mağara içi yaklaşık olarak genişliği 1,5 mt 2,5 mt gibi kazılan yere merek edip indim indiğim an boşluk sesi geldi dibine daha sonra vurdum ve evet boşluk sesi var ayrıca etrafındaki taşların bazılarındada boşluk sesi var tabandaki toprak nemli ayrıca bu mağaranın biraz ötesinde alttaki gördüğünüz yazılı taş var.üstatlarım bunu çevirttiler ve bu taşdada eski ermeni bir papzın burası benim kilisemin ve mahsenimin sınır başlangıcı demekmiş ben diyorum acaba bu mağara bu papzın mahsenimi çünkü mağara ilginç ve tabanda hala boşluk sesi geliyor kapak var gibime geliyor makinam olmadığı için tespit yapamadım ama %100 oranın altı bos ve kapaklı siz ne dersiniz tuzaklı olabilirmi üstatlar
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] BURASI MAĞARANIN İÇİ ÜST TARAFI
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] KAZILAN YER
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] mağaranın duvarları hep bu şekil kaplı
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] buda deliğin sağında olan yer sıvama gibime geldi sizcede öyle değilmi
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] MAĞARANIN İÇİ TAM KAZILAN YERİN KARŞISINDA BU DELİKLER
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] BUDA O TAŞ YAZILI TAŞ MAĞARANIN ÇAPRAZINDA
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] BUDA TAŞTAKİ YAZILAR ANLAMI NEDİR BUNUN ÜSTATLAR
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ]