« : 27 Mart 2008, 01:43:08 » |
APDOBABA
APDODAYI
Tecrübe Puanı: 71
SNİPER
|
Değerli arkadaşlar bu gün bir hemşerimle sohbet ettim hemşerim 92 yaşında bir piri fani onunda adı abdullah lakabı aynı ben gibi abdo ama o dede ..hemşerim derken ankara haymanalı neşeli bir amca. sohbet ederken laf döndü dolaştı DEFİNECİLİĞE geldi ve konu konuyu açtı derken dede cinleri veya tılsımlı olduğuna inandıkları yerlere giderken yaptıklarını anlattı ağzım açık kaldı.
ŞİMDİ SIK DURUN DEFİNE ARAMAYA GİDERKEN YANLARINDA BEYAZ ERKEK BİR KEDİ GÖTÜRDÜKLERİNİ VE CİN VEYA ONA BENZER BİR ŞEY (kara köpek ağlama yılan vs.) OLDUĞUNDA KEDİ HEMEN TEPKİ VERİR VE O ŞEY YANIMIZA GELEMEZDİ DİYE ANLATTI .
APDO dede zamanında çok şeyler bulduklarını ama hiç birinin faydasını görmediklerini ve bulan çok kişininde bulduğundan fazlasını kaybettiğini anlattı.BUNLAR O ZAMAN BULDUKLARI DEFİNEDE ALTIN PARA OLURSA JANDARMA KORKUSUNDAN ALTILARI BALYOZLA EZER ÖYLE SATARLARMIŞ kendisi 92 yaşında ama adamın gözü kulagı hala gömü vs. lafı geçtiğinde hemen orda kulak kesiliyo ve yeğen benide götür sağlam biryer olursa diyor (ben ona seni defineye götürecem diyorum ama inşallah onu defnetmeye gitmeyiz)
ARKADAŞLAR BAŞINIZI AĞRITTIYSAM AFFEDİN AMA YAZMAK İSTEDİM BU KONUYU SAYGILAR
b
|
ALTTAKİ LİNKE TIKLARSANIZ TÜRK BİRLİĞİNE ADIMIMIZ KOŞUYA DÖNECEKTİR... Forumda Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Ya kartal olup ucacaksin Yakalamak icin gunesi, Ya da tavsan gibi yasayacaksin Olmak icin bir kartal yemi. Ey Turk! Senin yerin yukseklerdedir. Uc! TurkBirDev; 1-Hic bir partiye mensup degildir, ama her partiden insan icerir. 2-Hic bir gruba veya cemiyete bagli degildir ama her gruba ve cemiyete aciktir. 3- Bir dernek degildir; vatan ve millet icin calisan her kisi, kurulus ve derneklerin daha da basarili olabilmeleri icin katkida bulunmayi amaclayan bir topluluktur. Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ]
|
|
|
« Yanıtla #1 : 27 Mart 2008, 02:07:03 » |
APDOBABA
APDODAYI
SNİPER
|
KİMSENİN İLGİSİNİ ÇEKMEMİŞ GALİBA
|
ALTTAKİ LİNKE TIKLARSANIZ TÜRK BİRLİĞİNE ADIMIMIZ KOŞUYA DÖNECEKTİR... Forumda Resimlerin Görülmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Ya kartal olup ucacaksin Yakalamak icin gunesi, Ya da tavsan gibi yasayacaksin Olmak icin bir kartal yemi. Ey Turk! Senin yerin yukseklerdedir. Uc! TurkBirDev; 1-Hic bir partiye mensup degildir, ama her partiden insan icerir. 2-Hic bir gruba veya cemiyete bagli degildir ama her gruba ve cemiyete aciktir. 3- Bir dernek degildir; vatan ve millet icin calisan her kisi, kurulus ve derneklerin daha da basarili olabilmeleri icin katkida bulunmayi amaclayan bir topluluktur. Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ]
|
|
|
« Yanıtla #2 : 30 Mart 2008, 05:15:31 » |
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
Tecrübe Puanı: 223
|
sa.çekmez olurmu dayım.birşey daha öğrendim senin sayende uygularız artık.saygılarımla.
|
HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR suskunluğum aseletimdendir. her lafa verecek bi cevabım var. lakin bir lafa bakarım , lafmı diye... birde söyleyene bakarım adammı diye...................
|
|
|
« Yanıtla #3 : 30 Mart 2008, 05:37:11 » |
alexis5.
Tecrübe Puanı: 4
|
apdo dayı gezinirken buldum bu yorumunu,ağlamadan nereye kaçacağımınızı şaşırdık sorada ne hoca kaldı ne gitmediğim adam,aradan 5 aygeçti olayla karşılaşalı ama kesin deneyecem,teşekkür ederim.saygılar
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 30 Mart 2008, 05:53:52 » |
hasan22
Tecrübe Puanı: 18
|
SLM APDO BABA ÖNERİNE GÖRE ERKEK BEYAZ KEDİ DİYORSUN SAĞOLASIN DENEYCEM..YALNIZ 7 KULUPLU KAZANI ARARKEN KONUŞTUM SADECE BURADA DEDİM BİR ANDA ARAZİDE AYAĞIMIN DİBİNDE KARA BİR KEDİ BELİRDİ ÇOK DEĞİŞİK SERT MİİİYAAAOOOVVV DEDİ BETİM BENİZİM ATTI DESTUUUR BAĞIRARAK ARABAYA KOŞTUM ORAYI TERK ETTİM..YİNE ÖYLE BİR DURUM OLURSA BEYAZ KEDİYİ ORADA BIRAKIRIM HERHALDE..ŞAKAYLA KARIŞIK CİDDİ DURUMLAR..İNANIN TÜĞLERİM DİKEN DİKEN OLDU..SELAMLAR..SAYGILAR
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 30 Mart 2008, 07:05:33 » |
kocareis
Tecrübe Puanı: 18
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 31 Mart 2008, 21:24:05 » |
küçükağa
OSMAN BEY'İN küçük ŞEHZADESİ...
Tecrübe Puanı: 91
Ya nasip..!
|
 ALLAH iyliğini versin kocareis usta. apdo baba saolasın. bir yöntem daha öğrendik. şimdiye kadar karşı karşıya kalacak duruma gelmedik. eğer öyle bişey olursa deneriz..
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 01 Nisan 2008, 02:29:31 » |
berlinli
Tecrübe Puanı: 8
|
kediye süt götürmeyi unutmayin
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 01 Nisan 2008, 03:33:49 » |
APDOBABA
APDODAYI
SNİPER
|
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama ben yaptım ettim demiyorum dikkatli okursanız değerli bir amcadan bahsediyorum amca bana böyle yaptıklarını anlattı bende naçizane olarak sizlerle paylaşmak ve belkide faydalı olabilecek bir konuyu gündeme taşımak istedim fakat bu konu ile ilgili bir iki kişi daha doğru olduğunu ve cinlerin kedi olan yere yaklaşmadığını nedeni ise cin taifesinin kendilerini bazı hayvanların görebildiğini ve tepki gösterdiklerini söyledi.inanmak ile inanmamak arasında ------ince bir çizgi vardır...doğru ile yanlış kardeştir. SAYGILARIMLA
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 01 Nisan 2008, 21:21:04 » |
Enqin
Yorgun Defineci
Tecrübe Puanı: 58
Domuzdan post gavurdan dost olmaz.
|
abdullah dayı paylaştıgın için teşekkürler yalnız kedi sadece görüp tepkimi verir yoksa yaklaştırmazmı bide hayvanı baglamak zorunda kalacaz :S
|
Ey Türk Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini Ve Töreni Kim Bozabilir.
|
|
|
« Yanıtla #10 : 04 Nisan 2008, 14:51:19 » |
|
|
kardeşim çok sağol bi yöntem öğrendik sayende denemek lazım tabi benim yarım bıraktığım biryerim var kazı yaparkan yanımda kara köpek gördüm sonra havlama sesleri ama görüntüsü yoktu dua okuya okuya oradan uzaklaştım... bide benden tavsiye abdestsiz girişmeyin bu tür işlere...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 04 Nisan 2008, 15:06:52 » |
newyears
Tecrübe Puanı: 9
İNCİNSENDE İNCİTME
|
bulunan definenin hepsi bana dersen herhalde hayrını göremezssin. mutlaka bir kısmını vermek zorundasın. kimbilir bulunan odefinelerde kaç yetimin kaç öksüzün zorla alınmış hakları vardır. sen verenlerden olki rabbimde sana versin. ayrıca hayırda şerde allah tandır, her kapıyı besmele açar.ALLAHIN YARATTIĞI HİÇBİR MAHLUKAT İNSANLARA GÖZÜKMEZMİŞ. KUL KORKUDAN ÖLÜRSE ONUN HESABINI ALLAHA VERMEKTEN KORKARLARMIŞ. BENDE BUNA İNANITORUM.SAYGILARIMLA.
|
İNCİNSENDE İNCİTME
|
|
|
« Yanıtla #12 : 04 Nisan 2008, 21:42:39 » |
dfx
Tecrübe Puanı: 39
Heveslerin kadar zayıf hedeflerin kadar büyüksün.
|
|
BİLGİNİN EFENDİSİ OLMAK İÇİN ÇALIŞMANIN KÖLESİ OLMAK GEREKİR..
|
|
|
« Yanıtla #13 : 04 Nisan 2008, 21:51:21 » |
APDOBABA
APDODAYI
SNİPER
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 04 Nisan 2008, 21:55:37 » |
cili
Tecrübe Puanı: 12
|
selam arkadaslar ilk defa duydum gerci ben hicbirseye raslamadim simdiye kadar hep boyle muhapet arasinda duyduklarim oldu ben ne gordum nede sesin duydum arkadaslar gormeye gelince bu dogru oldun duydum hayvanlar gorurmus hayvanlarin gozunde perde olmadin soyluyorlar goren arkadaslar denesin sonucu yasinlar saygilar
|
|
|
|
|
|