+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  BELGELER
| |-+  Cinler
| | |-+ 
 DEFİNECİLİKTE CİN VE TILSIMA KARŞI YENİ SİSTEM ***DENENMİŞ***

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: DEFİNECİLİKTE CİN VE TILSIMA KARŞI YENİ SİSTEM ***DENENMİŞ***  (Okunma Sayısı 1290 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #15 : 06 Nisan 2008, 03:34:52 »
APDOBABA
APDODAYI
*
Tecrübe Puanı: 102
SNİPER

KURSAT ARKADAŞIMIZIN  15 EKİM 2007 TARİHİNDE YAZDIĞI CİNLERLE İLGİLİ YORUMUNU ŞİMDİ OKUDUM NEREDEYSE BENİM KEDİ HAKKINDA YAZDIĞIM YAZIYI BİRE BİR YAŞADIĞINI ANLATIYOR .
 YİNE SÖYLÜYORUM YANLIŞ ANLAŞILMASIN ANLATTIĞIM KİŞİ BEN DEĞİLİM .......

ALTTAKİ LİNKE TIKLARSANIZ TÜRK BİRLİĞİNE ADIMIMIZ KOŞUYA DÖNECEKTİR...

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
Ya kartal olup ucacaksin Yakalamak icin gunesi, Ya da tavsan gibi yasayacaksin Olmak icin bir kartal yemi. Ey Turk! Senin yerin yukseklerdedir. Uc! TurkBirDev; 1-Hic bir partiye mensup degildir, ama her partiden insan icerir. 2-Hic bir gruba veya cemiyete bagli degildir ama her gruba ve cemiyete aciktir. 3- Bir dernek degildir; vatan ve millet icin calisan her kisi, kurulus ve derneklerin daha da basarili olabilmeleri icin katkida bulunmayi amaclayan bir topluluktur.

Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

« Yanıtla #16 : 05 Mayıs 2008, 02:32:46 »
talaslı
*
Tecrübe Puanı: 1

bende bi kaç kişi tarafından erkek köpekle bu işin olduğunu duymuştum kesinlikle doğruluk payı var

bir gün gece yarısı bi arkadaşla gezerken tepelik bi tarafa çıkıyoruz bayır yukarı ağır bi şekilde ve yolun ortasında aynı bahsettiniz şekilde bembeyaz bi kedi donmuş bi şekilde bi şeye bakıyor ama kediden hiç kıpırdama yok yavaş yavaş arabayı üstüne doğru sürdüm kediden hala hiç bi kıpırdama yok ve donmuş bi şekilde bakıyordu bende sağından basıp geçmiştim dikiz aynasından baktıımda aynı şekilde duryordu kedi ve gideceğimiz yerde 20 dakika kadar durduktan sonra geri dönüşümüzde kedi aynı yerinde aynı şekilde duruyordu bu sefer arabayı hızlı bi şekilde üstüne sürdüm ve kornaya asıldım az bi mesafe kala kedi sanki canlandı ve hemen sağ tarafa doğru kaçtıbu olay yeni oldu uzman bi kaç kişiye danışacam ayrıca bu dediğim bölgede eski yıkılmış kilise ve tarihi mezar mağra dolu bi yerdi
« Yanıtla #17 : 13 Mayıs 2008, 10:00:54 »
kizilcayli
*
Tecrübe Puanı: 0

Selamlar Sevgiler Arkadaşlar.
Allah Benim Hakkımda Düşündüklerinizin 100 Katını Versin Sizlere.
Hani Diyorum ki Bir Tane Beyaz Kedi Çiftliği Kursak, Bir Tane de Genetikçi Uzman İşe Alsak, Süt Beyaz Kediler Üretsek, Nasıl Olur ?.
Hani 20.000 Tane Üyemiz Var ya !! En Azından 20.000 Kediyi Böylece Pazarlarız. hani Zarar da Etmeyiz. (Sonra Paralar Gübre Gibi Gelmeye Başlar. Küp Bulmadan Daha Karlı Bir İş)
En Azından Kediler Elimizde Kalırsa Yani Zarar Eder Gibi Görünürsek, O Kedileri Her Türlü Mahlukat-ı Vahşiye'yi Yemekten Sakınmayan Chine Nam Adlı Çinlilere Satar, Zarar Etmekten de Kurtuluruz.
Falan Filan.
İşte Alternatif Ticaret Diye Buna Derler.
« Yanıtla #18 : 16 Mayıs 2008, 14:44:22 »
ordubreakdance
bugün Allah (c.c) için ne yaptınız?
*
Tecrübe Puanı: 4
muhakkak galip olan ALLAH'dır

Öncelikle bu konuyu bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Evet öyle bir yöntem var çünkü burada da 85 yaşında bir amca var sağlam da kendisi. baya bulmuş ve yerlerini de biliyo ama eşkıya paralarını biliyo ama ne hikmettir ki parasızlık gidemiyoruz işte neyse... o da aynı yöntemi taaaaaa öncelerden yaparmış Beyaz bir kedi götürüp onlara karşı kullanırmış ve tabiki yanında her zaman taşıdığı Peygamber Efendimiz s.a.v'in kendi cinlerden korunmak için el yazısıyla yazdığı ayet...

muhakkak galip olan ALLAH'dır
Şüphesiz ben sizin görmediklerinizi görüyor ve biliyorum. Gök yüzü gıcırdayıp inledi ve gıcırdayıp inlemekte de haklı idi. Gökyüzünde, alnını Allah'a secde için koymuş bir meleğin bulunmadığı dört parmaklık bile boş yer yoktur. Allaha yemin ederim ki, eğer benim bildiklerimi sizler bilmiş olsaydınız az güler çok ağlardınız, Yataklarda kadınlardan da zevk almazdnız. Yüksek sesle Allah'a yalvararak yollara ve kırlara çıkardınız...
« Yanıtla #19 : 22 Mayıs 2008, 20:47:38 »
cekilin_ben_hocayım
*

kedi hisseder doğru fakat emanet alınmada hiçbi faydası olmaz.. zararı olur ..kedi köpek wesaıre hayvanları cok kolay ele gecırırler...sahiplenilmiş butun defınelerde  ilk etapta defineye sulananlara 1.ses 2. görüntü 3.fiziksel engellemeler uygularlar..her defınenın kendıne özgü cınlerı ve alırken uygulanacak olan yöntemler farklıdır saatı ve kullanılacak malzemelerı vardır...maden ve buhurat yakılması şarttır..kül olayına girilecekse eğer akasya agacının külü olmalıdır...defınenın uzerıne kirec tozuyla ilgili vefk acılımı yaılmalıdır...korunmak için ayetel kürsiyi hem okuyup hem daıre ıcıne almakta yarar vardır ..bunlar genelleme ....en güzeli rüyasına yatmaktır ilgili dualar okunup  bilgi gelene kadar işe girişmemek en doğrusu ....saygılar...
« Yanıtla #20 : 23 Mayıs 2008, 12:59:06 »
PuSaT38
*
Tecrübe Puanı: 5

Tşk APDOBABA güzel bir bilgi.tılsımla cinle çok karşılaştım bu yöntemi hic denemedim bakalım erkek beyaz kedi bulabilrsem birde bunu deneyim.gerçi ben korkmuyorum onlardanda yanımdakilerin korkmasından korkuyorum korkudan başıma iş açacaklar yoksa  Kahkaha Kahkaha

BizKi Ustasıyız VaTaN SeVMeNiN
« Yanıtla #21 : 06 Temmuz 2008, 11:12:28 »
volkan_baskıncı
*

bence öyle şeyler var ama yok
« Yanıtla #22 : 06 Temmuz 2008, 11:14:33 »
volkan_baskıncı
*

ya abi define yerlerini  söyleseniz daha iyi olmazmı söylemeyen peze...............dir. ya da oros...............cocugu
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim