« : 07 Eylül 2007, 15:20:14 » |
ogzhan
Tecrübe Puanı: 1
|
Konyanın küçük bir kasabasında geçen bu olayda bir umudla define arayan abilerim güzel bir yer bulurlar küçük bir arştırma yaparlar. Aralarından birinin yakınen tanıdığı bir hocaya konuyu açarlar. hoca efendi definenin cinler tarafından korunduğunu söyler. Ordaki emanetin alınması için bir yol söyler definenin olduğu alanı bir daire içine alın üstünde kül kalcak şekilde ateş yakın ve üzerine su dökün der. külün üzerinde ne resmi çıkarsa yapacaksınız ve öyle alcaksınız ordaki emaneti der. Abilerim bu bilgilerle definenin olduğu yere giderler çembere alırlar.ateş yakarlar ve üzerine su dökerler yerdeli küllerin ıslanması ile bir müddet sonra yerde adak resmi çıkar resimde hamile bir kadının orda adak edilmesi resmi çıkar ve bu sevdadan bir müddet vazgeçerler.aradan geçen zamanda orayı kazmaya karar verirler ve kazarlar bir müddet sonra birbirlerine girerler ve ordan kaçarlar cinler musallat olurlar bizim akrabaya 3 ay kendine gelemeyen başka alemde olan akrabamız o hoca bu hoca okuymayla kendini topladı ama 5-6 ay geceleri dışarı çıkamamıştır. sorduğumuzda kendisini sokak lambası altında bekleyen 2 kişinin olduğunu söylerdi... şimdi allaha şükür çok iyi
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 21 Eylül 2007, 13:31:52 » |
sefa14
Tecrübe Puanı: 9
|
şimdi birgüm babamla gine bir define avındaydık yanyana ikiayak gördük
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 07 Kasım 2007, 22:07:11 » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : 13 Aralık 2007, 10:50:37 » |
|
|
güzel bir yaşantı ürkütücü insanın gerçekten başına gelmeyimnce inanası gelmiyo sağolasın kardeş
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 13 Aralık 2007, 10:58:55 » |
|
|
s.a Allah iyilerin yar ve yardımcısı olsun....Yer gök dua üzerinedir unutmayalım ve gece bir yere giderken dualarınızı eksik etmeyin dua ile atlatılmayacak bir bela yoktur bende yaşadım....Allaha emanet olun
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 13 Aralık 2007, 11:03:12 » |
|
|
YAŞADIĞIN YAŞANTIYI SENDE ANLAT DİNLEYELİM Kİ BİLGİMİZ DAHADA ARTSIN İNŞALLAH SAĞOLASIN KARDEŞİM
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2008, 00:21:42 » |
|
|
sallama hocxa defineyi yemisdir bence
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 21 Şubat 2008, 00:58:40 » |
ebabil
Tecrübe Puanı: 1
|
Bir Evliyanin kitabinda okumustum, Zikir eden kalbe hic bir sey dokunamaz diye, o yüzden zikir ve dua (ayetelkürsü,felak ve nas sürelerini) daima okumak lazim kazi yaparken.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 21 Şubat 2008, 01:23:21 » |
|
|
öncelikle arkadaşımıza geçmiş olsun. evet buna benzer olay bilirim .allah dürüstün yardımcısıdır.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 26 Şubat 2008, 09:16:22 » |
muro3737
Tecrübe Puanı: 0
|
valla olabılır bır anda okyunca bn bıle korktum lambanın altında ıkı adam beklıo .. ama bn olsam orayı bı defa daha kazardımm..
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 26 Şubat 2008, 10:32:10 » |
abjure
Tecrübe Puanı: 32
|
eline salık kardes
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 26 Şubat 2008, 10:36:59 » |
|
|
s a aynen bende lambanın altıdaki adam başımda beklese rahat kazardım dilinden duanı eksik etmiyecen vede gece çalışmıcan sabah ezanı ve ilkinti ezanı arası çalışıcnan doslar hepinizi bu tür eylerden korusun allah tşkr
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 06 Mart 2008, 15:25:26 » |
|
|
sefa14 kardeşim konuyla alakası olmayan sözcükler yazmayalım lütfen mesajsilinmiştir..
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 03 Mayıs 2008, 09:50:46 » |
|
|
inanamıyorum ya.hamile kadın resmi he?herhalde olmayacak tek şey budur bu dünyada.benim amcaoğlullarıda aynı şeyi yaptı.fkat kedi çıkmıştı.kedinin kulağını kesip kanını oraya akıttılar.sonuç kazmaya devam tabi..tılsım bozulmadı.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 03 Mayıs 2008, 11:05:57 » |
kamuray
kamuray
Tecrübe Puanı: 8
yalan soyleyen cehennem azabından kacamaz
|
evet ben bı ermenı kadına tılsımı sordum dedesı karsta yasamıs tılsımı bızım hocalar bozamazmıs ancak papazlar boza bılırmıs öyle dedı saygılarla
|
|
|
|
|
|