« Yanıtla #30 : 22 Nisan 2008, 18:31:25 » |
AKREP01
Tecrübe Puanı: 38
|
sa arkadaşım şimdi bu kapak taşı gibi doğrudur ama define ile ilgisi varmı o meçhul neden derseniz hiç kimse malını mülkünü koyduğu yere böyle güzel kapak yapıp koymaz o nedenle kendinizi define var diye kilitlemeyin ama bakmayıda ihmal etmeyin belki nasibinizde böyle kolay bir yer bulmak vardır bilinmez ALLAH cc yar ve yardımcın olsun.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 22 Nisan 2008, 19:55:59 » |
auler
Tecrübe Puanı: 1
|
MERHABA. KOŞAN DOMUZU GÖREBİLDİNİZMİ ARKADAŞLAR. DİĞER ARKADAŞLAR(USTALARA SORUYORUM) ŞAYET GÖRDÜYSENİZ SİZCE BUNUN YORUMU NEDİR,AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM.İLGİLENEN VE AÇIKLAMA YAPAN USTA ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM. BURADA ÖNEMLİ MİKTARDA MAL OLMASI LAĞZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM,ÇIKACAK PARADA TEKNİKOS OLMASI GEREKİR (BİZANS ÖNCESİ ÜÇGEN ŞEKLİNDE BASILAN PARA,BİR YÜZÜNDE KOŞAN DOMUZ ÖBÜR YÜZÜNDE PORTRE VEYA DEFNE DALI OLMASI GEREKİR.BU TİP PARALAR ÇOK KIYMETLİDİR.BİR TANESİ BİLE BİR KİŞİYİ İHYA EDER)
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 22 Nisan 2008, 20:25:39 » |
AKREP01
|
sa auler arkadaşım domuz kafasını resme ilk baktığımda gördüm ama yukarıda farklı açılardan çekilmiş resimler var ben gördükten sonra onlarıda inceledim fakat yok eğer bir işaret var sa her açıdan görülmeli diye düşünüyorum saygılar. Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ]
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 22 Nisan 2008, 20:51:11 » |
auler
Tecrübe Puanı: 1
|
MERHABA. BAĞZI İŞARETLER BELLİ AÇIDAN BAKILDIĞINDA ÇOK ZOR SEÇİLİR,DOĞRU AÇIDAN BAKMAZSAN GÖREMEZSİN. AKREP01, İŞARETLEDİĞİN KOŞAN BİR DOMUZUN SADECE KAFASI,DOMUZ KAFASININ BULUNDUĞU BÖLGEDEKİ ÇİZİMDE DOMUZUN VÜCUDUDUR.ÇİZGİLERE DİKKATLİ BAKARSAN GÖRÜRSÜN.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 22 Nisan 2008, 20:54:52 » |
AKREP01
|
arkadaşım tabiki bakış açın ve düşüncelerin gerçekten güzel incelenmesinde kesinlikle fayda vardır resim sahibi arkadaşımız bunları kayda alacaktır ve incelemesini yapacaktır.saygılar.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 22 Nisan 2008, 20:56:47 » |
ramis
Tecrübe Puanı: 0
|
altını kazsana ben olcam çoktan kazmıştım ne bekliyorsun kii neyi bekliyosun benmi kazim gelim ....çok agırmış ne yani kaz hafif vur kirkoyu kalk sın yaaa alla allah ne kadar acemisin sen...?
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 22 Nisan 2008, 22:58:31 » |
abjure
Tecrübe Puanı: 32
|
zemin toprak giriş oldugunu düşünmüyorum tersini cevir delik var mı ? bi bak
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 22 Nisan 2008, 23:14:30 » |
gandalf
Tecrübe Puanı: 245
|
araştırmaya değer bence makina yardımıalırsan dahaiyi olur boşluk tesbiti ile sonuca ulaşırsın bolşabslar kardeşim...
|
LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMAYALIM TARİHE ZARAR VERMEYELİM..
demir kertiği yaşamlarda ölümsüz aşkların bekcisi olmuşuz..
|
|
|
« Yanıtla #38 : 23 Nisan 2008, 03:46:57 » |
zincir
Tecrübe Puanı: 24
|
s.a. arkadaşlar aristo yok buldumu acaba bişiler bulsa bile sölemez gibime geliyor. ama eninde sonunda gelicek. meraktan çatlıycam yaaawww.
|
TEŞEKKÜRE GEREK YOK..!
|
|
|
« Yanıtla #39 : 24 Nisan 2008, 00:43:03 » |
aristo
Tecrübe Puanı: 34
|
ya arkadaşlar şu domuzun tam anlamı nedir sonraki işaretler nelerdir bilen varsa yardım bekliyorum
|
|
|
|
« Yanıtla #40 : 29 Nisan 2008, 19:02:42 » |
aristo
Tecrübe Puanı: 34
|
S.a arkadaşlar son 5 gündür banlıydım yeni girebildim domuzun tam anlamını bilen bir arkadaştan acil yorum bekliyorum
|
|
|
|
|