+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ İŞARETLER
| |-+  Fotografsız İşaretlerinize Yorumlar
| | |-+ 
 FAYDALI OLACAKTIR MUTLAKA OKUYUN

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: FAYDALI OLACAKTIR MUTLAKA OKUYUN  (Okunma Sayısı 180 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Nisan 2008, 21:23:09 »
BİLİNCLİ
*
Tecrübe Puanı: 63

SEVGİLİ ARKADAŞLAR BU KONUYA DEYİNMEK İSTEMEDİM FAKAT TECRÜBELERİM DORULTUUSUNDA SİZLERİDE BİLĞİLENDİRMEK İSTEDİM BAKINIZ İŞARETLERDEN ANLIYORSANIZ VE KESİN OLARAK KENDİNİZDEN EMİNSENİZ BİR BAŞKA İLE İŞARET CÖZMEYE GİTTİĞİNİZDE İŞARETİ CÖZDÜĞÜNÜZDE VE EMİN OLDUĞUNUZDA KESİN OLARAK NOKTA VERMEYİNİZ BU COK ÖNEMLİDİR BAKINIZ İŞİNİZİ ĞÜCÜNÜZÜ BIRAKIP MADDİ VE MANEVİ OLSUN PARCALANIYOR BİRDE KAZIK YERSİNİZ CIKIP GİDDİĞİNİZDE HER TÜRLÜ SAMİMİYET VARDIR FAKAT YER TESPİT EDİLDİĞİNDE TENEKEYİ KICINIZA BAĞLARLAR SİZLER BİLİN YERİ İŞ KAZIYA GELDİĞİNDE BAKTINIZ İŞ CİDDİ YİNE NOKTA VERMEYİN GERCEGİ SADECE SİZ BİLİN. VE KESİNLİKLE SÖYLENTLERE GİTMEYİN İŞARETLERİN RESİMLERİNİ İSTEYİN PİYASADA KALBİ PİS İNSAN COKTUR ADAMLARDAKİ NİYET ŞUDUR BİZİM MEKANIMIZDA GELECEK BURDAKİ PARAYI YİYECEK BURDA NOKTA BELLİ OLDUĞUNDA CAMURA YATAN COK İNSAN GÖRDÜM SİZLERDE UYANIK OLUN VE DİKKATLİ OLUN YERİNİ BULDUNUZ ŞURASI DEMEYİN. BU SAYDIKLARIM BENİM BAŞIMA 1 KERE GELDİ BENDE BUNU TECRÜBE EDİNDİM VE SİZLERDE ACIN GÖZÜNÜZÜ BURDA YORUM YAPMAYIN DEMİYORUM İNSANLAR İNANIN BOZUK VE ART NİYETLİDİR. BAKIN KENDİMİ MET ETMİŞ GİBİ OLMAYIM BEN MAKİNAYLA ARAMA YAPMAM TÜMÜYLE TECRÜBEME GÜVENİRİM VE CÖZMEDİĞİM İŞARET YOKTUR FAKAT NEREYE GİTTİYSEM DÜRÜST İNSANA DENK GELEMEDİM BU YÜZDEN SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. SAĞLICAKLA KALIN ......BİLİNCLİ
« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2008, 21:41:40 »
çalı
*
Tecrübe Puanı: 1

teşekkürler dostum
« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2008, 22:57:36 »
tutSAkov
*
Tecrübe Puanı: 134

eyvallah ustam haklısın
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2008, 12:31:04 »
BİLİNCLİ
*

BENCEDE GÖZÜNÜZÜ ACIN ARKADAŞLAR DOSTUNUZU İİİİ  SECİN
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2008, 12:39:55 »
Nihat Usta
*
Tecrübe Puanı: 2234

bilincli gercekten ders alınacak bir konu yazmıssın,tesekkürler.bu yazdıkların sanırım hemen hemen her definecinin basına gelmiştir,yazıkki gelmeye devam edecektir herkes uyanık olmalı,dostunu,calısma arkadasını  iyi secmeli,arazide paylasmayı bilmeyenden bence dost olmaz.saygılar

Gök batmadıkça yer yarılmadıkça Türklük ölmez!!!
"Ey Türk titre ve kendine dön"
« Yanıtla #5 : 26 Nisan 2008, 12:47:36 »
BİLİNCLİ
*

HOCAM YER COK GÜZEL DEDİLER ADAMLAR TÜM MASRAFLARI KARŞILADILAR ESKİDEN TANIIDIĞIM BİR ARKADAŞIMDI SAMİMİYDİM SONUCTA GİTTİM İŞARETİ GÖRDÜM İŞARETE BAKTIĞIMDA İŞARET BENİMLE RESMEN KONUŞUYOR SONUC BEN AKLIMDA OLAN TECRÜBEYİ UNUTMADIM VE ONU KULLANDIM DERS OLSUN DİYE DOSTLARLA PAYLAŞIYIM DEDİM FAKAT BU İŞARETİN CÖZÜMÜ SONUCU İKİ ODA SONUÇ HADİ RESMİYETE ACILALIM DEDİK ADAMLAR YAN CİZMEYE BAŞLADILA AH BE HOCAM BU DEVLET BANA BİR FIRSAT VERSE BİYERDE BİŞİ BIRAKMAM SAYGILAR
« Yanıtla #6 : 26 Nisan 2008, 13:08:41 »
buggra
*
Tecrübe Puanı: 1

bilincli hocam uzun zamandan beri senin yazılarını okuyorum ve dikkat ediyorum cok mantıklı yorumlar yapıyor bizzlere yardımcı olmaya calışıyorsun hocan seni tanımıyor sende beni tanımıyorsun şimdi senden istediğim bende cok işaretler var bu işaretler genellikle cok güzel tam istediğin gibi sen benimle tanış beni tanı bende seni tanıyım fakat güven bakımından sana siper olurum mertliğe mert dürüslüğe dürüst hocam sen yerini söyle gerisine karıştırma olay tamamen resmi olacak maddi ve manevi destekci olucam sana her konuda fakat senden isteğim benimle bir tanış be hocam nedersin?Ney
« Yanıtla #7 : 26 Nisan 2008, 13:19:57 »
BİLİNCLİ
*

SEVGİLİ BUGRA BANA EN YAKIN ARKADAŞIM KAZIK ATMAYA KALKIYOR BU İŞLERİN ŞAKASI YOKTUR KİME GÜVENİCEZ BİLMİYORUM İNSANLAR KALPLERİNİ PİS TUTUTUKCA BU GÖMÜLER VE SAKLI ŞEYLER TOPRAKTA KALMAYA MAHKUMDUR MADDİ VE MANEVİYATA GELİNCE SENDE YOKSA BEN SAANA YARDIMCI OLAYIM BAK KARDEŞİM BANA COK TEKLİFKER GELDİ FAKAT DÜRÜST OLANI ASLA GELMEDİ MERT SÖZÜNÜN ERİ ASLA OLMADI PARAMI TEKLİF EDEN DERSİN YOK KARDEŞİM DÜRÜST İNSANA DENK GELMEK MÜMKÜN OLMADI OLMUYCAK
« Yanıtla #8 : 26 Nisan 2008, 14:19:13 »
neron87
neron87
*
Tecrübe Puanı: 18

doğru söylüyorsun arkadaşım bilgilerden dolayı teşk.
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: