+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  DEFİNECİNİN BİLMESİ GEREKEN KONULAR
| |-+  Gerçek Hikayeler
| | |-+ 
 CİNLERİ ALT EDERİM USTASIYIM DİYENLERİ BURAYA BEKLERİM

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: CİNLERİ ALT EDERİM USTASIYIM DİYENLERİ BURAYA BEKLERİM  (Okunma Sayısı 1535 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Nisan 2008, 23:40:37 »
ambiance2008
*
Tecrübe Puanı: 1

SELAM ARKADAŞLAR BİR  DAĞIN TEPESİNDE KOCAMAN BİR MAĞARA GİRİŞİ VAR BURAYA KİMSE YAKLASAMIYOR NEDEN DERSENİZ BU GİRİŞE YAKLAŞINCA DAĞIN TEPESİNDEN KOCAMAN BİR KARA YILAN YERDE SÜRÜNMEDEN 30 CM HAVADA KAYA KAYA GELİYOR BİR İNSAN KALINLIĞINDA  VE BOYU 5 METRE VAR GÖZLERİ İNEĞİN GÖZÜNDEN BÜYÜK HEMEN GİRİŞTEKİ ADAMI UYARIP KAÇIRTTIRIYORUZ VE BİRDEN BİRE KAYBOLUYOR BU NEDİR İNMİDİR CİNMİDİR ŞEYTANMIDIR  KENDİNE GÜVENEN VARSA BUYURSUN YER GÖSTEREYİM GÖZLERİMLE GÖRMESEM İNANMAZDIM BUNA NE YAPMAMIZ GEREKİYOR İMAM GÖTÜRÜÜYORUZ ADAM KURANI KERİMİ BİLE ATTI KAÇTI SİLAHLAR ONA DOĞRULTMADAN ÖNCE CANAVAR GİBİ ÇALIŞIYOR AMA ONA DOĞRULTUNCA ÇALIŞMIYOR KEDİ GÖTÜRÜN DEDİLER KEDİ ELİMİZDE GEBERDİ BURAYI BİLMEYEN YOK YÜZYILLARDIR BÖLE.

Öldükten sonra unutulmak istemiyorsanız ya okumaya değer seyler yazın yada yazılmaya değer seyler Yapın!!!!!
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2008, 00:23:24 »
egn
gizem
*
Tecrübe Puanı: 12

arkadaşım neresi bu bi anlatırmısın bana  böyle gercek hikaye ,söylentiler var kulaktan kulağa gecen hikayeler tamm bana göre başımdan gecen bir olayı anlatıcam  define ve dağlar vaz gecemediğim tutkum benim neticesi ne olursa olsun bir gün dükkanda oturuyordum civar köylerden gencler geldi yanımdaki masada sohbet ediyorlardı  konu yılan dan evrenden falan cıktı ve konu  bi efsaneye dayandı  geclerin arkabası olan bir adam söylediklerine göre eski bir kilise varmış adamında kilisenin yanında tarlası kilisede bir kuyu  mahsen icinde adam girmeye kalkmış oraya aniden evren yılanı görünmüş  adam cok korkmuş ve 3 gün sonra ölmüş aynı şekilde aynı yerde aynı şekilde başkalarında başına gelmiş benimde dikkatimi ve merakımı cekti aldım elime kameramı cektim gittim sabahın köründe kiliseye  icimdende diyorum yaklaştıkca ya doğruysa git git korku sarıyo her yerimi hic kimse yok aynımda kimseye haber vermemişim aydınlıyım ya efelik yapıcam ya güya görünürse yılanı cekcem neyse gittim kilisenin altına üstüne getirdim gezdim tozdum cevresini kiliseyi cektim ama  allaha şükür ne yılan gördüm ne de başka bişi geldim efelene efelene geclere anlatıyom yok şöle yok böle  genclerde aptal dio  bana bana bi merak sardı tılsımmış üc harfliymiş falan nette gece yarısına kadar araştırdım ne derece doğru ne derece yanlış die allah inandırsın gece evin icinde bile adım atamaz oldum  yanımdalar sanki  cok korktum kendi kendime konuşmaya başladım  nette araştırma yaparken yine bir başlığa rasladım diyaru ki kormayın ALLAHU Tüaladan korkun   karşınıza cıkar rahassız ederse üc harfliler 3 kere allah rızası icin git diin ve besmele cekin okuyun allaha sığının ona diğil dikkatimi cekt
yzı tabi aklımda kaldı ve bilmiyorum bir günmü gecti bende yine  korkular şüpeler cok kötüydüm hayal bile gördüğümü düşünüyordum o akşam gec vakit dükkanı kapattım eve gittim  cocukların yanına yattım allaha dua ettim beni bu sıkıntıdan kurtarması icin ardından yorguluktan uyuya kaldım uykumda  cocuğun biri mahsumca yaklaşım birden üzerime cıkıp şah damarımı acayip sıkmaya başladı nefes alamıyordum bahıramıyordum ölümü adeta hissetim cocuğun yüzene bakbaya calışırken şekili şemali bozulmaya başladı korkunc olmya başladı o an anladım ve sitedeki yazıyı hatırladım 3 kes allah rızası icin git dedim sonra besmeleyi cekerken sesim cıktı besmele cekerken uyandım birden ve nefes almaya başladım . ve bu tür şeylerin gerceklik payına inanırım o günden sonra amam korkmadım can cenabı allahın ondan korkmam allaha sığınırım olmadık yerlere gire cıkarım icimde allah sevgisi onlarda allahın var etiği şeyler  sen söle arkadaşım yeri bana abdesimi alır giderim . saygılar
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2008, 00:43:06 »
Malabadi
*
Tecrübe Puanı: 25
Kültüre ve tarihe saygı duyalım...

Hocam büyük bir tılsım bu , hazinenin vaya mezarın koruyucusu olabilir ,bu dedidigin magara hangi vilayette??
benim tavsiyem birde papaz götürün bakalım nolcak??bazı tılsımlarda papaz işe yarar diye duymuştum..
bunlar tabiki doga üstü güçler olabilir yada sizler hep beraber hayal görüyor olabilirsiniz bazı durumlarda insanlar toplu olarak halisinasyon görebilir magardan yayılan bir gaz vaya o civarda yetişen bir bitki buna yol açabilir .yinede tedbirli olmak lazım..

Ne kadar söylersen söyle söylediklerin karşındakinin anlayabilecegi kadardır..Mevlana..
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2008, 01:53:20 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*
Tecrübe Puanı: 264

SA.KARDEŞİM TILSIMI NE YAPCAN SEN GÜZELCE ABDEST AL ,FATİHA FELAK,NAS SURELERİNİ OKU ,BİLDİĞİN SURELERİ DE OKU GİT ORAYA .ALLAH'IN İZNİ İLE HİÇ BİRŞEY OLMAZ.KORKMADAN ÜSTÜNE ÜSTÜNE GİDİN  ALLAH'A SIĞININ YETERLİDİR.SAYGILAR.

HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR                                                                                       suskunluğum aseletimdendir.
her lafa verecek bi cevabım var.
lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
birde söyleyene bakarım adammı diye...................
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2008, 04:41:55 »
hasan22
*
Tecrübe Puanı: 25

SLM ARKADAŞ ANLATTIĞIN YILAN GİBİ BİRTANEDE BANA GÖRÜNDÜ..BİR METRE BOYUNDAKİ OTLAR 50 METRE UZAKTA ŞALDIR ŞULDUR SESLER ÇIKARARAK SAĞA SOLA YATTIĞINI GÖRDUM BİR ANDA OTLARIN HIZLA YARILDIĞINI GÖRDÜM ÇOK HIZLI BİRŞEY ÜSTÜME GELİYORDU İNANIN 50 METREDEN 3 SANİYEDE YANIMA GELDİ CAN HAVLİYLE BİR ADIM SAĞA SIÇRADIM YERDE YUVARLANAN BİR KÜTÜK GİBİ SES ÇIKARARAK GİTTİ ..NET OLARAK NE OLDUĞUNU GÖREMEDİM..TAHMİNİM 5 METRE BOYUNDA 15 SANTİM ÇAPINDA ÇOK SİNİRLİ BİR YILANDI..HEMEN EMEKTAR LADA NİVAMA ATLADIM KAÇTIM..GEÇEN YILDI..BU YIL İŞLERİM YİNE ORADA ALLAH KORUSUN..SAYGILAR
« Yanıtla #5 : 26 Nisan 2008, 11:50:51 »
ambiance2008
*
Tecrübe Puanı: 1

Arkadaşlar ben oraya bir daha gitmeme kararı aldım sağdan soldan duyduğum duyumlar sayesinde felaket korktum ama size tarif edebilirim yer ıspartada  herkez bilir gidin köyün kahvesine oturun 45 50 yaşlarındaki adamlara yaklaşın ve konuyu açın mutlaka size yerini tarif edecektir ama kendisi gelmez

Öldükten sonra unutulmak istemiyorsanız ya okumaya değer seyler yazın yada yazılmaya değer seyler Yapın!!!!!
« Yanıtla #6 : 26 Nisan 2008, 18:11:49 »
huseyin26e
Ziyaretçi

kuranı kerimi niye atmışki .o kitap bütün nusubetlerden korur insanı.kuranı kerimin varlığına kimse dayanamaz .
« Yanıtla #7 : 28 Nisan 2008, 11:58:00 »
pokumağaan
*
Tecrübe Puanı: 10

kardeşim bizim arsadada öyle biyer var   bi kaç kişiye sorduk   çok büyük tılsım ve ordaki malın koruyusu olduğu söylendi    bizim  arsada görünen yılan    5 metre civarında boyu  bouyn bölgesinde ise  ziynet eşyaları vardı  iyi bir hoca bulduk  orayı çözdü  şu anda yılan falan görünmüyor   inş.  izinleri alıp iyice araştırdıktan sonra kazıya başlıycaz     sakın dokunmayın  yamulursunuz  allah korusun
« Yanıtla #8 : 07 Mayıs 2008, 13:26:54 »
XCLW
*
Tecrübe Puanı: 0

slm ilk önce arkadaşa katılmıyorum öyle birşey olmaz yok onların hayalden görme olabilir bir zamanlar birileride  böyle birşey anlattılar gittim yok dev gibi yılan yok gözleri yanıyor agzından alev çıkıyor hikayeden iberet başka birşey degil bence .....
« Yanıtla #9 : 07 Mayıs 2008, 22:05:48 »
dfx
*
Tecrübe Puanı: 66
Heveslerin kadar zayıf hedeflerin kadar büyüksün.

slm arkadaşlar böye olaylar anlatmakla olmaz yaşamakla olurki ondan sonra ateşmi cıkıyor  ensene balyoz yer gibi yumrukmu yersin

buldugun heykelin gözlerinden kanlarmı akar olup olmadık bagrışlar iniltilermi duyarsın vb hepsi gercek tek fark bence inanc meselesi ama

öyle tılsımlar varki ne yaparsan  yap kimi zaman boş.kimi zaman bakarsın gercek kimi zaman bakarsın sana olmaz başkasına olur

Allah kazadan beladan insi cinsi her türlü varlıktan ruh aleminden bizleri korusun.

saygılar

BİLGİNİN EFENDİSİ OLMAK İÇİN ÇALIŞMANIN KÖLESİ OLMAK GEREKİR..
« Yanıtla #10 : 09 Mayıs 2008, 14:05:27 »
kerti17
Forumun Kertenkelesi
*
Tecrübe Puanı: 28
Forumun Kertenkelesi

böyle şeylere bende inanmazdım.taa ki babam anlatana kadar.bizim tarlamızda lahit mezar bulmuşlar babamlar.çok çok eski zamana ait.önce dev bi yılan görmüşler.arkasından şüphelenip kazmışlar.
« Yanıtla #11 : 11 Mayıs 2008, 01:38:37 »
hayrettinsanli
*

Merhaba arkadasim o dagin ve cinin sirrini ögrenmek istersen sana iyi bir hoca tavsiye ederim ederim
en azindan isin gercegini ögrenirsin
« Yanıtla #12 : 20 Mayıs 2008, 00:50:53 »
mehmet aşkın
*

abicim  NASİ VE FELAK surelerini okuyun bide öyle deneyin bakalım.
« Yanıtla #13 : 20 Mayıs 2008, 04:03:25 »
abidinn
*
Tecrübe Puanı: 7

BUTÜR TILSIMLARI ÇÖZMEK İÇİN ÖNCE İTKADİ SAĞLAMLIK GELMEKTEDİR MUHİDDİNİ ARABİNİN BİR ESERİNDE BUTÜR TILSIMLARDA YAPILACAK OLAN ŞEYLER AKTARILMIŞTIR MAĞARANIN OLDUĞU BÖLGEYİ DAİREYE ALIP KURANIN İLK SURESİNİ DAİRE ŞEKLİNDE DÖNEREK TEK RAKAMLARA DENK GELECEK ŞEKİLDE OKUNMALI VE SECDE AYETİ DEK GELİNEN YERDE SECDEYİ YAPARAK DEVAM EDİLMELİ TAKİ KAYBOLUNCAYA KADAR SONRA DİĞER TEFERRUATI YERİNE GETİRİP İÇERİ GİRİLİP AYNI ŞEKİLDEDE ÇIKILMALIDIR.
« Yanıtla #14 : 20 Mayıs 2008, 11:17:14 »
kamuray
kamuray
*
Tecrübe Puanı: 8
yalan soyleyen cehennem azabından kacamaz

arkadaslar saygılar onu bunu bılmem ama bır kuranı kerım ıkı defıne ıslerıne fazla kafa takan kafayı yer ben de ılk defınecılıye baslarken eskı bır ermenı koyunde kayaya cızılmıs harıta buldum okadar uzerıne dustumkı artık yattıgımda o kayanın ıkı metre onunu kazdıgımı ve ıcınden cıkan ıskeletın benı yakalıyordu o anda her tarafım kıtlenıyordu nefes bıle alamıyordum bısmımlah dedıyımde hemen uyanıyordum ve bır ermenı kadınla tanıstım dedesı karsta yasamıstı burcalı yaylalarında bana bızım tılsımlarımızı sadece papazların cozeceyını soyledı saygılar
Sayfa: [1] 2   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: