+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  BELGELER
| |-+  Tümülüsler Hakkında Genel Bilgiler
| | |-+ 
 tümülüs örnekleri

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Konu: tümülüs örnekleri  (Okunma Sayısı 11647 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #30 : 21 Ekim 2007, 02:34:11 »
mysterious
Mysterious
*
Tecrübe Puanı: 18

tümülüs örnekleri

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

"Bildiklerini öğretenler unutmazlar. Asıl ölüm ilimden payını almayanlaradır. Faydalı ile faydasızı bilenler bilgi sahipleridir."
« Yanıtla #31 : 21 Ekim 2007, 03:04:28 »
asakir
Ziyaretçi
tümülüs örnekleri

s.a  tay ekibinin raporları bunlar maalesef bizim millet herşeyin bir kolayını buluyor...
« Yanıtla #32 : 26 Ekim 2007, 03:04:41 »
gentli67
*
Tecrübe Puanı: 71

tümülüs örnekleri

asagir kardeş emin ol daha güzelini gördüm nerdemi. bartına yaklaşık 10km kala yolun hemen solunda. yolun düşerse bak. anlatrılar .zamanın kaymakamının timülüsün üsy mezarını souduğunu

Ömür Umuttan Önce Bitmeli.!
« Yanıtla #33 : 26 Ekim 2007, 11:13:07 »
kerem_068
*
Tecrübe Puanı: 6

tümülüs örnekleri

s.a sakaleyn abicim ben bir boşluk tespit ettim senin dediğin gibi 2,5 3metrede bir boş küp çıktı hiç bir işaret yok orayı bulmak için ben boşlu tespit ederek kazdım küp çıktı yan şekildeydi ve üzerinde ok işareti var karşısında insan resmi bu neyi ifade ediyor aşağımı gidelim yanamı ne tarafa....saygılar
« Yanıtla #34 : 04 Şubat 2008, 13:51:52 »
omag
*
Tecrübe Puanı: 2

tümülüs örnekleri

arkadaşlar gizli tümülüs diye bir şey duyanınız var mı ? gordion bölgesinde beni bir yere götürdüler, yer yamaç bir tarlanın üst düzlüğünde magara girişi gibi bir yer, 3x3metre karelik bir boş oda, odanın karşısında mihrap, odanın zemini dökme ve sıkıştırılmış kum, yer dereye yaklaşık 500 metre uzaklıkta, mihraptan kapı girişine kuşşak şeklinde kabartma geliyor. biz mihrabı kırdık, mihrabın arkasından kubbe şeklinde kaya parçası çıktı, ana kaya diye orasını bırakıp gelmiştik, daha sonra makine tutmak için gittiğimizde mihrabın arkasındaki kahverengi kaya bembeyaz olmuş, kaya dediğimiz nesne üst katmanı kendisini bırakmış ama alt katman hala sağlam, üst katmandan aldığımız parça kireçli kum gibi elimizde dağılıyor.
resim çekme ihtimalimiz kalmadı çünkü mihrap yok, boş odada da hiçbir işaret yok. çizim olarak sizlere çizeyim.
« Yanıtla #35 : 06 Şubat 2008, 23:42:50 »
agah arif baş
*
Tecrübe Puanı: 17

tümülüs örnekleri

ya nasip
« Yanıtla #36 : 19 Şubat 2008, 03:02:21 »
newyears
*
Tecrübe Puanı: 9
İNCİNSENDE İNCİTME

tümülüs örnekleri

YURT DIŞINDAKİ TÜMÜLÜSLEREDE BİZ SAHİP ÇIKALIM.KENDİ ÜLKEMDEKİ HİÇBİRŞEYE SAHİP OLAMIYORUZ.YA NESAÇMA ŞEYLER.VAR OLAN PETROLÜMÜZÜ ÇIKARTAMIYORUZ. İLERDE BU ÜLKEYE SAHİP OLURUZ BİZ KULLANIRIZ DÜŞÜNCESİMİ TAŞIYOR BU YABANCILAR.AVUÇLARINI YALARLAR.YARIN BİR GÜN TURİST GİBİ GELİP TÜMÜLÜSLERİ BOŞALTMIYCAKLARININ GARANTİSİNİ KİMVERİR.UZAYDAN KONTROL EDEN KENDİLERİ?NeyNeyNey??

İNCİNSENDE İNCİTME
« Yanıtla #37 : 17 Mayıs 2008, 23:27:44 »
ahrebeka
*
Tecrübe Puanı: 0

tümülüs örnekleri

s a  arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum yaklaşık 3---4 gündür .allah razı olsun güzel bilgiler edindim .
« Yanıtla #38 : 17 Mayıs 2008, 23:33:08 »
ahrebeka
*
Tecrübe Puanı: 0

tümülüs örnekleri

yardımınıza ihtiyacım var. bu tümülüslerin giriş kapıları  genellikle hangi yön de olur.size bahsettiğim tümülüsler normal tepelerin üstünde  tek ve çift olanlar var.doğal şekillerini bozmadan  girişlerini nasıl bulurum.
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim