defineden herkes bir şeyler almak isterken tabiki şeytan ve yandaşarıda birşeyler kapmak istiyor,öncelikle cin kesinlikle vardır,bizler nasıl varsak,yemin ederim onlarda vardır..
hocaya gelince,kişiliğini yititrmiş bir zavallıdan öte biri değildir,medyumlukla vs ile millatin parasını yiyen ahlaksızın biridir....şeytanın almak istediği paya gelince,yukarıdaki yorumlarda siz sevgili arkadaşlarında bahsettiği gibi,kurban etmek sadece Allah a olur,babamın başından geçen bir olayı nakletmek istiyorum...hemen hemen 70 yaşlarında bir dede ve büyü ile alakası çok(babası ve dedeside büyücü imiş),bu ihtiyar babam köyde iken (daha ben dünyada değilim 30 sene öncesi) işte define burada ,diye asasını atıyor,babam ise sabahlara kadar kazıyor,bir iki bir iki derken baktıki ortada bir şey yok,bu hoca geçinen ihtiyarın aslında bir sahtekar olduğunu anlıyor...

şeytan payı demiştikya ,işte şimdi oraya geliyorum....
aradan baya zaman geçiyor ve bu ihtiyar adam,doğum tarihi filan aya denk gelen küçük bir çocuk arıyor...
buldumu bulmadımı bilmem ama ,eğer bulduysa bu sapık ihtiyar tarafından kesilmiş olabilir....
işte şeytanın payıda burada........
bir çok tılsım olayını anlatan defineci tanıdıklarımızın genellikle anlattıkları tılsım çözümü,definenin olduğu yer tespit edildikten sonra felanca dua ile çember içine alınıp çemberin içine un serpilir ,1 gün yahut bir gece beklenir ve un üzerinde çıkan ayak izi ne ise
orada o şey kesilir....işte dostlarım.....şeytan insanları bu şekilde aldatır...aman aman dikkat edin,pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım....imanı lanet şeytana kaptırmayalım,bu tip medyummum diye hocayım diye geçinen adi insanlara alınterimizi yedirmeyelim,ne demiş müslüm ,kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa.......evet biz ancak kaderimizi yaşarız.....
bu yazıyı okumayı başarın bütün dostlarıma başarılar dilerim....umarımbaşınızı ağrıtmamışımdır....