+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ İŞARETLER
| |-+  Fotografsız İşaretlerinize Yorumlar
| | |-+ 
 koltuk taşı

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: koltuk taşı  (Okunma Sayısı 207 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 28 Nisan 2008, 15:23:08 »
mertcan_2145
*
Tecrübe Puanı: 1

koltuk taşı

arkadaşlar geçenlerde bir yere piknik yapaya gitmiştim  o yakınlarda büyük bir kaya içinde oyulmul bir koltuk gördüm fakat koltuğun altı oyulmuştu  sonra araştırdım orayı kazanlar tanıdık çıktı ve anlatıklarına göre o kayanın özerinde bir kız resmi ve  X işareti varmış kazdıkları kayanın altında taştan  bir ayak (botta olabilir) bir para bir yüzünde M harfi var birde su perisi heykeli bulmuşlar sizce bunların bir anlamı yok mu USTALAR (birde koltuğun baktığı  yünde derenin karşısında bir haç işareti bulmuşlaR KOLTUĞUN arka tarafında da bir işaret
varmış  ama herhangi bir mezar falan bulamamışlar ben bu buldukları para, su perisi heykelinin ve ayağın ne anlama gele bileceğini soracağım ustalar
« Yanıtla #1 : 28 Nisan 2008, 15:44:37 »
küçükağa
OSMAN BEY'İN küçük ŞEHZADESİ...
*
Tecrübe Puanı: 97
Ya nasip..!

koltuk taşı

buluntulara bişey diyememde arkadaşım. diğer işaretleri bi fotola siteye koy. bide buluntuların işaretlerin ne tarafında bulunduğunu belirtirsen başka bişey varmı yardımcı olunur..

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]     Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]     Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]    Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]    Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]   Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

Biz OSMANLIYIZ Can Verir Nam Alırız...
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2008, 16:18:46 »
mertcan_2145
*
Tecrübe Puanı: 1

koltuk taşı

ya işin kötü tarafı işaretleri anlamlandırması için bir papaz getiirmişler papazda  işaretleri silmiş
« Yanıtla #3 : 28 Nisan 2008, 17:35:58 »
küçükağa
OSMAN BEY'İN küçük ŞEHZADESİ...
*
Tecrübe Puanı: 97
Ya nasip..!

koltuk taşı

aferin çok güzel. kuzuyu kurda teslim etmişsiniz. iyi böyle devam edin.  Kızgın

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]   Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

Biz OSMANLIYIZ Can Verir Nam Alırız...
« Yanıtla #4 : 28 Nisan 2008, 19:23:09 »
bartin74
Cinci HOCA
*
Tecrübe Puanı: 18

koltuk taşı

SELAMLAR ARKADASIM TAM ADAMINI GETIRMISSINIZ PAPAZ ISARETLERI SILDI DIYORSUNUZ BEN GENEDE SIZE RN IYI HEDIYESINI VEREYIM EGER HATIRLARLARSA SEN ARKADASLARIN KOLTUGUN EN IYI HEDIYESI ARKASINDAKI KÜCÜK HACTADIR AMA BÜYÜK MALI KOLTUGA OTUR VE KARSIYA BAK KARSIDA BIR MAGRA GIRISI OLMASI GEREKIYOR TUZAKLIDIR MALI KAYA ICINDE DEYIL MAGRA ICINDE KUMLU YER BAKIN VE 3-4 METRE DERINDE OLUR PAPAZ BOSUNA SILMEMIS ISARETLERI NERDE NE OLDUGUNU BILIYOR YERLERINDE OLSAM EGER PAPAZ GELIP ALMADIYSA MALLARI GENE GETIRIR VE CIKARTIRDIM ILK SEFER BÖYLE BIRSEY DIYORUM BEN OLSAM AFETMEZDIM PAPAZI GINEDE SIZE KOLAY GELSIN SELAMLAR
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: