+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  DEFİNECİNİN BİLMESİ GEREKEN KONULAR
| |-+  Gerçek Hikayeler
| | |-+ 
 Buda bir gercek (kazı !)

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Buda bir gercek (kazı !)  (Okunma Sayısı 582 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 03 Mayıs 2008, 12:05:50 »
martinx
*
Tecrübe Puanı: 2

Buda bir gercek (kazı !)

Bundan 8 yıl önce izmit kandıranın dağlarında arkadaşların tespit ettiği işaretli bölgede kazı yapmak icin arkadaşlarla sözleştik .Bu arkadaşlar farklı semtlerden bu işe meraklı payaşım ve araştırma yaptığımız guruptu.Kazının yapılacağı akşam benim işim cıktı gidemedim.ama diğer arkadaşlar gittiler dört arkadaş gittiler tespit edilen alan ve kazma kürek calışması başlar birinci müjdesi ikinci müjdesi derken mermer zemine gelinir.En az dört metrelik bir kazı tabiki heyecan hat saffaya ulaşmış yukarıdakiler malı gördünmü dıye sormaya başlamışlar benim arkadaşıma malı yukarı yolla diye ama daha mermer cıkarılacakmış.Bilirsiniz dağda kazıya giderken boş gidilmez KURDA' CAKAL' AYI ya karşı tedbir icin ruhsatlı emanet götürülür. Emanet üzerinde olan arkadaş kuyudaki arkadaşa tutarak malı yolla yoksa seni gömerim demiş herkes cok şaşırmış.Bu kelimeri birkaç defa tekrarlamış arkadaşımda ona buranın boş olduğunu ve alınmış olduğunu tekrar tekrar söylemiş ve kuyudan cıkmış kimse doğru olup olmadığnı kuyuya inip kontrol edememiş.Boş ! olan kuyu tekrar taş toprak kaya parcalarıyla doldurulmuş.Oarkadaşlar orada ayrılıp bir görüşülmemiş.......SONUÇTA MERMER KIRILIP BİRŞEYLER CIKSAYDI BENİM ARKADAŞIN AKIBETİ NE OLURDU!.........
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2008, 12:25:06 »
keban
*
Tecrübe Puanı: 23
VATANI SEVEN HERKESİ SEVERİM

Buda bir gercek (kazı !)

demekki neymiş güvenilir arkadaş bulmak lazımış..
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2008, 22:23:53 »
dfx
*
Tecrübe Puanı: 63
Heveslerin kadar zayıf hedeflerin kadar büyüksün.

Buda bir gercek (kazı !)

para para para para varlıgıda dert yokluguda tek para icin tüm grupdakıler cukura gömülçekti demekki parayıda satcam derken yakalancak

yada deger etmiyecek bir tek para olcak ordakılerin hayatlarına son buldurcak böyle kacak iş olursa olacagı bu ac köpek derim ben böyle kişilere böylelerinden kişilerden uzak durun .

seninde sansın varmış işin cıkmış ya ordan para cıksaydı sanada payını verirlermiydi verirlermiydi.

para para para

BİLGİNİN EFENDİSİ OLMAK İÇİN ÇALIŞMANIN KÖLESİ OLMAK GEREKİR..
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2008, 22:35:56 »
Enqin
Yorgun Defineci
*
Tecrübe Puanı: 59
Domuzdan post gavurdan dost olmaz.

Buda bir gercek (kazı !)

herkesle kazıya gitmeyi bırak bu konu hakkında muhabbet bile edilmez.şerefsiz herifler 2 kuruş için bi sürü hayat yakacaklar Allah böylelerine 1 kuruş nasip etmez inşallah

Ey Türk Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini Ve Töreni Kim Bozabilir.

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2008, 22:37:54 »
ROTASIZKAPTAN09
ROTASIZKAPTAN
*
Tecrübe Puanı: 57
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!

Buda bir gercek (kazı !)

BU İŞLERDE DİKKAT EDILMESI GEREKEN BIRINCI KONU  HERKESIN BIRBIRINI OLAN GUVENI EGER BIRIBIRINIZE GUVENMEZSENIZ VERDIGIN ÖRNEGIN DAHA KÖTÜSÜ OLABILIR BU YUZDEN BENIM TAVSIYEM BU TUR ŞEREFSİZLERLE CALISMA YAPMAMANIZDIR

HAYAT ALDIGIMIZ SOLUKLARLA DEGİL, SOLUK KESEN ANLARLA ÖLÇÜLÜR.

NE  MUTLU TÜRK'ÜM  DİYENE!!!Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: