+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  KATEGORİSİZ KONULAR VE HABERLER
| |-+  Haberler
| | |-+ 
 İSRAİL VE YUNANLILARIN TÜRKİYE ÜZERİNE OYUN HAZIRLIKLARI

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: İSRAİL VE YUNANLILARIN TÜRKİYE ÜZERİNE OYUN HAZIRLIKLARI  (Okunma Sayısı 205 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 10 Mayıs 2008, 14:01:13 »
APDOBABA
APDODAYI
*
Tecrübe Puanı: 205
SNİPER

İSTİHBARAT UZUNGÖL VE İZRAEL

. “OTEL GÖRÜNTÜSÜNDE TRABZON’A İSRAEL ÜSLERİ” çalışmamız üzerine vatansever pek değerli bir dostumuzun gönderdiği postayı satırına dokunmadan sizinle paylaşıyorum... Hakan bey Selam ederim, Ben görevli olarak zaman zaman, beş senedir doğu karadenize görevli gitmekteyim. Her ne zaman gitsem İsraillileri orada görmekteyim. Özellikle Uzungölde, Rize-Ayderde, Maçkada, Artvinde sıkça gördüm. Hatta Trabzonun Gümüşhane taraflarına doğruda sıkça gördüm. Yalnız en çok Uzungölde ve ayderde rastladım. Ayrıca Korelileri de gördüm hatta konuştum onlar ile. Yahudiler ile de konuştum. Mesela bir kış uzungölde büyük bayrak direğinin olduğu ve arka yaylalara çıkan barajın olduğu yolda kayan jiplerine zincir takar iken konuştum. Ayala turizme ait suzikiler kiralamışlardı. Nerelisiniz diye sordum. Cevap vermediler. Taaaaa onuncu ısrarlı soruma İzraeel diye cevap verdiler. Onların oralarda dağ yokmuş hele karlı ağaçlıklı bu görüntü yokmuş bayılmışlar falan dedi, içlerinden Türkçe bilen Yahudi rehber genç. 10-15 kişi olabiliyorlar. Her yaştan varlar. Tipleri hemen onları ele veriyor. Gözleri bir değişik. Surat biçimleri de öle. Bunların boşa mesai yapmayacaklarını bildiğim için ve de Karadeniz kökenli olduğum için komplocu bu yapının sürekli orada olması beni tedirgin etti. Bunlar uzungöllülerin Rumca da konuştuğunu tespit etmişlerdir. Hemşin – çamlıhemşin farklılığını, hopa- arhavi-ardeşen-Pazar sahillerinin Lazlığını öğrenmişlerdir. Ancak buradaki insanımız dinine bağlı kimseler olması ve milliyetçiliğin olmasını da tespit etmişlerdir.Yani bozgun çıkarmak için, güneydoğuda “ermeni dönmesi olupta ama alevi kürt diye kendini tanıtan taşeron, ilk pkk kadroları gibi” bozguncu bulmanın, kardenizde zorluğunuda tespit etmişlerdir sanırım. Hatta ben uzungölde erzincandan bir mürşide bağlı çokca kişilerinde bulunduğunu ve bu tabiliğin sayesinde buranın bu sapık kabalacılar tarafından iğfal edilip kışkırtılmasının da zor olduğunu idrak ettim. Karadeniz genelde sağ muhafazakar görüşlü olmakla beraber Artvin ve orduda, azda Trabzon da sol taban bulmakta. Yalnız bölgede alevi yok. Dolayısı ile buraları Tunceliye çevirmek zor olacak onlar için. Bu şerefsizlere karşı halkı kendimce uyardım.Halk yahudiye karşı bilinçli. Hatta heliksi sporu yapan Avrupalılara bile tepki gösteriyorlar. Ancak para ve onların şeytani ilimlerde kabiliyeti beni tedirgin ediyor. Devlet niye bir şey yapmıyor? Bunlar kesinlikle buraya çalışmaya başladılar. Ayrıca Rizenin ikizdere- ovit dağı geçidine bağlanan Erzurum ispir tarafından bazı kimselerle de görüştüm. Bir Yahudi jeolog bölgeyi incelemiş daha önce. Yaşlı amcanın birine “sadece o köydeki maden (hangisi ise) tüm türkiyeye, ispirdeki ise dünyaya yeter” demiş. Ayrıca uzungölün üst kotları yüksek rakımlar da daha önce yunan ve yahudi jeologlarca incelenmiş. Siyasi manevralar olarak yakında yansımaları çıkacak bu etüdleri yapan bu İsrailli alman ve Korelilere, bilhassa Yahudilere niye yetkili merciler bir şey yapmıyor? Selam ederim tekrar Z. Y.

alıntıdır
                                                                                      kaynak=http://www.netpano.com/makale

NAMUSLA KAZANIP ALINTERİYLE ISLANIRSA KUTSALDIR.
Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2008, 01:43:11 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*
Tecrübe Puanı: 264

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER USTAM.SAYGILAR.

HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR                                                                                       suskunluğum aseletimdendir.
her lafa verecek bi cevabım var.
lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
birde söyleyene bakarım adammı diye...................
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2008, 12:58:07 »
seyit665
*
Tecrübe Puanı: 0

ARKADASLAR BENDE ERZIN CANLIYIM DEFINE SOYLEN TILERI VAR AMA KANIT BULAMIYORUM BIZIM ORDA ESKI ERMENILERIN YASADIGI YERLER VAR BURALARDA OLMA İHTİMALI NEDIR  BENI AYDINLATIRMISINIZ
« Yanıtla #3 : 12 Mayıs 2008, 15:53:40 »
toroslar_33
*
Tecrübe Puanı: 14

aranılan şey illaki define olması gerekmez, definedende değerli şeyler var yurdumun topraklarında bor madeni gibi v.s.  önemli olan şu yahudilerin girdiği yerde tez zamanda bela başlar, Peygamber efendimizin (sav) sağlığında bizzat; bu yahudiler ümmetimin başına bela olurlar eninde sonunda şeklinde sitemleri vardır. Bize düşen görev uyanık olmalıyız, filistinin durumuna düşmemek için onlara değil 1 karış toprak satmak kiraya dahi vermemeliyiz, diyeceksinizki şu anki tayyip erdoğan hükümeti harran ovasını onlara peşkeş çekmedimi, halada liman ihalelerinde yahudi para babaları israillileri görmüyormuyuz,  gün olur devran döner hükümetler değişir bakmışsınızki taşlar yerine oturmuş olur inşallah bizlerde o günün vatan hainlerini en üstten en alt kademesine kadar yargının türk adaletinin pençesinde görürüz. Allaha dua edelim arkadaşlar, ama sadece duaylada kalmayalım türk olduumuzu vatan için bayrak için şehitlerin kanı için her zaman ve her yerde haykıralım Allah cc yardımcımız olsun.
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: