+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  DEDEKTÖRLER VE TOPRAK ALTI GÖRÜNTÜLE CİHAZI HAKKINDA BİLGİLER
| |-+  TOPRAK ALTI GÖRÜNTÜLÜ RADARLAR
| | |-+ 
 IMAGER 1600

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: IMAGER 1600  (Okunma Sayısı 1025 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 10 Mayıs 2008, 14:13:30 »
ALAADDİN-KEYKUBAT
*
Tecrübe Puanı: 365

IMAGER 1600

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

USA İMAGER 1600 - Toprakaltı Radar Sistemi

İmager 1600 profesyonel kullanım için en yeni teknoloji ile üretilmiş bir ölçüm cihazıdır. Sandık, boru,metal gibi gömülü objeleri ve tabiki yeraltındaki oyuk ve mezar odaları,mevcut olan gelişmiş multi sensörleri ile hemen görülebilir. Ayrıca hassas alıcısı gece aramaları için de çok iyidir ve aynı zamanda gün içersinde kullanılırken mineral ve madenlerin  hata payı vermesini önler.

Amerikan  donanım ve kolay taşıma
İmager 1600;farklı alanlarda kullanımı kolaylaştıran, taşıma önlüğü  ile taşınabilir kontrol ünitesine sahiptir. Öz donanımı sayesinde bu cihazı zorlu arazilerde de taşımak kolaydır.

Ölçülen verinin hızlı oluşumu ölçümleri harika bir çözünürlükle yapar.Kaydedilen veriler pc modülü ile hemen oluşturulur ve software penceresinden görünür hale gelir. Mümkün olan ölçümlerin miktarı sınırsızdır. 3D yazılım programı ile sonuçların analizinin yapılması için, toplanan bütün ölçüm verileri bilgisayara aktarılır. Grafiksel görüntülerin gün ve saati otomatik olarak kaydedilir ve teker teker bölge saatine göre ayarlanabilir.

Görüntü alınacak arazinin dört bir köşesinde işlem yapacak olan multi sensörler,arazideki manyetik parazitlerin ve minerallerin etkisinide minimuma indirerek çok daha temiz bir görüntü alınmasını sağlar.

- Eş zamanlı olarak Laptop veya PC’de sonuçları görebilme
-Hafizaya kayıt fonksiyonu
-Multisensör teknoloji
-3 boyutlu yazılım
-Metal ayırım fonksiyonu

-Kolay kullanım

-Arazide eğitim

-Arazide deneme ile teslimat

-DERİNLİK BOŞLUK 60 METRE NET

METAL  20 METRE NET

USA Imager Multi Sensor içerik

Control Unit

Field Pack

Wiring Harness

Cables

Battery 24V

Charger 24V

Software

Video

Extension Rod

User Manual

Pelican Case

Antenna Case

24" Sensor Antenna

Pinpointer

36" Sensor Antenna

Geo Caddy

« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2008, 15:48:23 »
bdurup
*
Tecrübe Puanı: 1

IMAGER 1600

sayın hocam;arkadaşımda imager 1600 var,bende taksitle almayı düşünüyorum. çünkü arkadaşım yalnız başıma aramalara müsade etmiyor .her zamanda aynı anda ikimizde müsait olamıyoruz.birazda güven eksikliği var sanırım.Ancak emin olmadığım konular var aydınlatmanız ricasiyla. sorularım çok ama tam kullanamadan cihazı almamın bir faydası yok sanırım.
gönderdiğim resim bildiğiniz gibi tesislerde 55 gallon varilin arama örneğidir.ancak katalokta kırmızıyla görülenin varil olduğu yazıyorken. ekranda bir kaç kırmızı renk görülüyor hangisinin varil olduğunu nasıl anlayacağım.ve derinlik en yüksek sinyalde 00000 veriyor derinlik burada nasıl alınır.0000 vermiyen sinyalde derinlik alabiliyorum.bilgi değeri bizim anladığımız manada neyi anlatıyor.mavideki (-) bilgi değeri nedir.
ayrıca aynı ekranda boru ölçümü hangisidir mavi renkli birkaç obje görülüyor.Şimdiden teşekkür ederim.Cihazın fiyatını biliyorum. Saygılar.
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2008, 16:16:37 »
ALAADDİN-KEYKUBAT
*

IMAGER 1600

Merhabalar,
Gönderdiginiz resmi göremiyorum öncelikle.
Bu variller test sahasında kullanılan ( Amerika da) objelerdir. Bunların yani varillerin içerisindeki boşlukları görebiliyorsunuz ve bu variller demir içerikli olmasından dolayı toprak içerisinde oksitlenmeye neden olmaktadır. Cihazın programında olan filtreleme opsiyonuyla bu görüntüleri oksitlenmeden temizleyebilirsiniz.
Programdan  olan yani notebook dan görünen 3 boyutlu grafiksel görüntünün yüzeyden itibaren mesafesi tespit edilebilir. Bu konuyla ilgili size teorik ve arazide pratik eğitim firmamızdan yetkili teknik personel tarafından verilmektedir.

Bilgilerinize
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2008, 17:09:56 »
bdurup
*

IMAGER 1600

merabalar.Addremove guide ile gösterilen zemin toprak yüzeyimidir.filtreden sonrada hala bir kaç kırmızı var varile ait sinyalin  hangisi olduğuna nasıl karar veririm.Amerikadaki testt görüntülerinde varil kırmızı sinyalli görülüyor .örnekteki görüntü varille ilgili barrrel ve pipe (boru) örnek görüntüdür.ama dediğim gibi filtreden sonrada seçemedim.teşekkürler.Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor

« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2008, 12:45:49 »
ALAADDİN-KEYKUBAT
*

IMAGER 1600

Merhabalar,
Add-remove guide kılavuzu ekle yada uzaklaştır yani kaldır demektir. Siz bu cihazı aldınız fakat egitİmini almadınız bence. Biz bu cihazın egitimini satış sırasında veriyoruz. Ayrıca cihazı alıpda egitim almamış kişilerede ücret karşılıgında egitim veriyoruz. Sizin sormuş oldugunuz sorular cihaz eğitimine dayalı sorulardır. Egerki daha detaylı sorunlar yaşıyorsanız size cihazın eğitimini verebiliriz.

Bilgilerinize
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2008, 16:22:50 »
bdurup
*

IMAGER 1600

Merabalar Cihazı arkadaşımın aldığını yazmıştım . Ben yenisini almayı düşünüyorum .bu bilgileride kataloktan öğrenmiştim.Arkadaşım gelince eğitim için ne masrafı olur.süresi ne kadardır.teşekkür ederim.Sadece kırmızıların içinden hedefi seçebilmem benim için yeterli olurdu.saygılarımla.teşekkür ederim.
« Yanıtla #6 : 22 Temmuz 2008, 22:00:50 »
kahya26-43
*

IMAGER 1600

hocam bu makinenin fiyatı nedir saygılar
« Yanıtla #7 : 23 Temmuz 2008, 09:04:37 »
ceres_atag
*
Tecrübe Puanı: 24

IMAGER 1600

Merhaba,
Makinalarla ilgili fiyat ve özellikler için bilgileri Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
www.atagweb.org
  adresimizden  bakabilirsiniz
Saygılarımla
« Yanıtla #8 : 06 Ağustos 2008, 23:21:55 »
assos2005
*
Tecrübe Puanı: 0

IMAGER 1600

ya hocam verdiğiniz adres tasarım aşamsında lütfen daha açıklayıcı bilgi veriniz.
« Yanıtla #9 : 07 Ağustos 2008, 08:40:36 »
ceres_atag
*
Tecrübe Puanı: 24

IMAGER 1600

Merhaba,
arkadaşım o zaman parakapisi net in ana sayfasında cihaz satışları bölümünü tıklayarak ulaşabilirsin yada iletişim bölümünde numaralarımız bulunmaktadır oradan da ulaşabilirsin
Saygılarımla
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: