selam bütaş 4 köse bir taş 40 cm uzunlunda biryerli kayanın öntarafaına konulmus uzerinede büyük bir kaya konulmus ne anlama geliyor
simdikden yorumlarınıza tesekurler
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] yakın cekim yaptım 60 metre yükarıda yıgmataş hüyük var yanyana iki yıgma biri 2 metre digeri 4 metre
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] taş yıma resmini yukledim birinci resmin karsısında beyaz bir tosbah cıkmıs 8 metrevar arası onunda resmini yuklüyorum 60 metre ilerde tepede yıgmataş var yorumlarınızı bekli yorıum arkadaşlar simdikden tesekurler hepinize
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] mürclu kayaları takip eddim 4 murclu kayayı gectim araları 50 ve 100 200 300 metre ensonuna vardım ve
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] bu murclu kayayı buldum isaretli ortası su holugibi tabana dogru gidiyor birde bunun yorumunu yaparsanız memun olurum soru isaretleri ni kafamda silmis olurum simdikden tesekurler ustatlar