« Yanıtla #15 : 13 Mayıs 2008, 05:24:43 » |
ebabil
Tecrübe Puanı: 1
|
sevgili hemserim sekerx kayisinin kurudugu yerde önceden kirec döküldümü biliyormusun, kirec döküldüyse o bölgeye kayisiyi kurutur otta bitmez (bizim bahcedede aynisi oldu kayisi olmuyor otta bitmiyor). böyle bir sey olmadiysa muhakkak orayla ilgilen saygilar
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 13 Mayıs 2008, 07:20:40 » |
sekerx
Tecrübe Puanı: 54
ALLAH C.C. ZENGİNLİĞİ DİLEDİĞİNE VERİR.
|
ABİLER BURALARDA KİREC FALAN DÖKÜLMEDİ TUTSAKOVUN YOĞUNLAŞ DEDİĞİ RESMİN YANINDA ZIPLAYINCA YER ÇÖKECEKMİŞ GİBİ OLUYOR BEN BİR MAHZENİN HAVALANDIRMA DELİĞİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 15 Mayıs 2008, 16:10:23 » |
sekerx
|
yorum bekliyom bunlar çok farklı çözemiyorum
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 15 Mayıs 2008, 16:26:15 » |
emin aga
Tecrübe Puanı: 14
|
Bir yorumda benden; 2 oyuktan 9ar mt oturaginarkasina, ama ucgen yapacak yani 9ar mtreler kesistigi yerde 1 mezar.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 16 Mayıs 2008, 09:28:43 » |
|
|
şeker kardeş birinci resnimle 3 resmin arası yakınsa zaten oradan parası alınmış birinci dediğim kiremitlerinyanındaki oyuk o güzel bir kaya mezarı işaretidir ve mezarıda yakınlarında olur.yalnız işaretlerinden burada çok büyük bir kuyu olduğuda gözleniyor(ilk resmin) bu kuyuyu ilk resimin yanından baktığında görmen gerekiyor tamamiyle doğadan bir kuyu içine malzemelerini koydular ve ağzını kapattilar derin bir kuyu bu senin dikkat edeceğin buişaretin yanından baktığında yarısı toprağa gömülü bulunan bir tek kaya araman lazım bu kaya büyük olabilir dikkat et seni büyüklüğü yanıltmasın fazla büyükte olmayabilir bu kaya kuyunun üstüne kapatıldı bu kaya tamamiyle doğal bir kayadır. içinden neler çıkar bilemem ama eşya ağırlıklı bir kuyu bu sana kolay gelsin benden bu kadar
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : 16 Mayıs 2008, 22:26:57 » |
olguner
Tecrübe Puanı: 1
|
ağacın etrafını es geçme inançlı ol oku ALLAH'a sığın dediğin gibi o bölgede bende duydum bişiler çıkıyormuş kolaygelsin
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 16 Mayıs 2008, 23:18:53 » |
ismail
Tecrübe Puanı: 2
|
bence son resım olan yerde boşluk ara derım
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 16 Mayıs 2008, 23:21:58 » |
|
|
şeker kardeş burda makina gezdirdinmi hiç eğer makiina tutmadıysan bi bakanı tavsiye ederim
|
Rast Gele
|
|
|
« Yanıtla #23 : 16 Mayıs 2008, 23:23:53 » |
küçükağa
OSMAN BEY'İN küçük ŞEHZADESİ...
Tecrübe Puanı: 97
Ya nasip..!
|
sekerx kardeş. 1. resim parası alınmış bi yer. 2. resim çevrede bi kuyu olduğunu söylüyo. muhtemelen kapalı. 3. ve 4. resimdeki taş. bizim burda yakın zamana kadar kullanılıyodu. içinde kayatuzu veya tahıl ezdikleri taş. defineyle lakalı değil diye düşünüyorum. 5. resimdeki deliği iyice bi temizleyip görmek lazım. eğer alta doğru gidiyosa havalandırma yok değilse kuyu veriyo. 6. ve 7. resimdeki yer için bişey diyemiyecem. orayı iyice bi açıp alta doğru ne şekil alıyo bakmak lazım. kuruyan erik içinse. define ile alakalıdır bilmem ama şöyle bişey diyem. bazı yerlerde toprak yapısı kısa bi süreden sonra kildir. böyle oluncada çok su isteyen ağaçlar kurur. eğer bunun ne olduğunu anlamak istiyosan etrafda başka kuruyan ağaç yokda sadece o ağaç kuruduysa ordan şüphelenebilir ve araştırabilirsin.. tabi en iyisi güzel bi makina yardımı almak. ALLAH gönlüne göre versin kardeş..
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 16 Mayıs 2008, 23:32:48 » |
|
|
kolay paralar hepsi gitmiş resimlerdeki. başka işaret ara varsa eğer büyükler vardır. bulursan girişi ara
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 16 Mayıs 2008, 23:48:43 » |
|
|
bence mutlaka arastırmaya deger. isaretler ve kuruyan agac kafa karıstırıcı. makinayla arastırmak en güzeli tabi. ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 17 Mayıs 2008, 11:16:49 » |
1234567000
Tecrübe Puanı: 82
Define Burda Aranır www.parakapisi.net
|
Selamlar Yuvarlağın 12-17 Metre Arasında Bir Kayada Giriş Ara Yada Kapak Saygılarla
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 19 Mayıs 2008, 23:18:46 » |
sekerx
|
ustalar başka yorum yapacak olan yokmu daha farklı yorumlar bekliyorum ben icinden cıkamıyorum ve acıl yorumlara ihtiyacım var...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 19 Mayıs 2008, 23:28:47 » |
huseyn_1
Tecrübe Puanı: 2
|
kardes 3 cu resim boş degıl güle gule harca geniş bi şekilde o oygu 2.50 cm kaz kolay gelsin
|
|
|
|
|
|