+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  BÖLGELER
| |-+  Kendi Bölgenizdeki Sorumlulara Buradan Ulaşabilirsiniz
| | |-+  İç Anadolu Bölgesi (Moderatör: seyyah06)
| | | |-+ 
 BİR GÖRUNEN BİR KAYIP OLAN DEMİR

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: BİR GÖRUNEN BİR KAYIP OLAN DEMİR  (Okunma Sayısı 281 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 13 Mayıs 2008, 12:07:14 »
misafirim
*
Tecrübe Puanı: 0

Saygı değer arkadaşlar ben 14 yaşında iken bir kayanın dibinde tren rayına benzeyen diklemesine yere çakılı bir demir gorduk yanımda  arkadaşlarımızda vardı epey uğrastık çıkartmak için ama nafile yerinde bile oynatamadık  buyuklerimize haber verdik  bir gun sonra tekrar gittiğimizde orada o demirden eser dahi yoktu
bir gun sonra tekrar oradan geçiyorduk yine o arkadaşlarımızla o demir butun ihtişamı ile yerinde duruyordu bu olay tam bir hafta surdu  ama daha sonra bir daha goren olmadı orada her hangi bir kazı çalışması olmadı koyden herkes buyuk şehirlere taşındı ben iki yıl once gittiğimde kimsenin o bolgeye dokunmadığını hala oyle durduğunu gordum sizce ne olabilir not 1973 yılında bu olay yaşandı saygılar
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2008, 17:13:35 »
keban
*
Tecrübe Puanı: 23
VATANI SEVEN HERKESİ SEVERİM

MİSAFİRİM SİTEMİZİN DEĞERLİ ÜYESİ..BİR GÖRÜNÜP YOK OLMASI TILSIM İŞARETTİDİR DE GENELDE ..DEMİRİN GÖRÜNÜP YOK OLMASINI AKIL ERDİREMEDİMM Kararsız KAYANIN DİBİNDE DİYORSUN KAYAYI BİR ARAŞTIR ABİ BELKİ BİR İPUCU BULURSUN BELKİDE YERALTINDA ODA,SIĞINAK FALAN VARDIRR..MAHSEN GİBİ..AYRICA MÜMKÜNSE RESMİNİ ÇEKK SANA YARDIMCI OLSUN ARKADAŞLAR..SAĞLICAKLA KAL KARDEŞİMM..
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2008, 17:30:56 »
hasan22
*
Tecrübe Puanı: 25

SLM ARKADAŞLAR..SAYIN MİSAFİRİM O YAKINLARDA GİZLİ ASKERİ ÜS OLABİLİRMİ ACABA..BEN DAĞIN BİRİNDE ARAZİDE DOLAŞIRKEN HİÇ UMMADIĞIN YERDE YAKLAŞIK 12 METRE ÇAPINDA TAŞ GÖRÜNÜMLÜ KAPAK TREN RAYI GİBİ RAYLAR ÜZERİNDE KAYARAK AÇILMIŞ VE EN AZ GÖRÜNEN YARISI 25 METRE HER TARAFI PIRIL PIRIL PARLIYOR KITALAR ARASI FÜZE GÖRDÜM HEMEN UZAKLAŞTIM..6-7 SAAT SONRA YİNE ORADAN GEÇMEK ZORUNDAYIM BAKTIM FÜZE İÇERİ GİRMİŞ KAPAK KAPANMIŞ RAYLAR KUM ÇAKIL İLE ÖRTÜLMÜŞ..CİN OLAYI DEĞİL ...SAYGILAR
« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2008, 17:43:38 »
emin aga
*
Tecrübe Puanı: 14

Haziran 12 -13 - 14 saat 09.00 dan sonra gorebilirsin birde o alanin sirrinin yapildigi gun icinde birkac saat.
« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2008, 18:58:03 »
misafirim
*
Tecrübe Puanı: 0

cevaplayan arkadaşlarıma teşekkur ederim şu an ben izmirde ikamet orası ta sıvasta kaldı ben pek nadir gidiyorum oraya
bu işin uzman arkadaşlarımızın görüşüne göre hareket etmek istedim yani bu kaya  bir oda buyukluğunde  tam karşı yakasında buyuk bir kaya var ama epeyce buyuk  8 katlı bir bina gibi arkadaşımızın dediği gibi demir  çok parlaktı ortasında  iki tane deliği vardı yani biz buna dokunduk sokmeğe çalıştık ama nafile bir gun sonra gittiğimizde  demirden eser yoktu ve bir şey sokuldumu toprakta iz olur  hiç bir emare yoktu ve tekrar bir gun sonra demir aynı ihtişamı ile duruyordu gelde  şaşırma yıllardır içimi kemirir bu olay acaba nedir diye
« Yanıtla #5 : 25 Ağustos 2008, 18:39:54 »
5TE5
*
Tecrübe Puanı: 6
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.

S.a bende bir kaç kez öyle şeyler duydum askeri üst olabilir  bence sen oralara fazla yaklasma artık gorurler senı felam gızlılık acısından zahıyata dusersın  Kahkaha  Sırıtan
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: