« : 18 Mayıs 2008, 18:25:35 » |
|
|
|
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2008, 18:29:13 » |
ROTASIZKAPTAN09
ROTASIZKAPTAN
Tecrübe Puanı: 60
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!
|
arkadasım banada hedıyesı alınmış gibi geldı ama sen yıne içinde şüphe kalmasını ıstemıyorsan saglam bır makına ile bir alan taraması yap.
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2008, 18:40:14 » |
sekerx
Tecrübe Puanı: 54
ALLAH C.C. ZENGİNLİĞİ DİLEDİĞİNE VERİR.
|
meslektaşım bende şaşırdım kaldım sorunda ordaya adam gibi bi makine olsa yokki .
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2008, 18:43:37 » |
abbasi
UZMAN DEĞİLİM....! ACEMİYİM ..:)
|
eger dediğiniz gibi kzılmış ise sadece hediyedir,ama kazılmamış da bir oyma ise ki ayırt edemedim,kanalın gittiği yönde araştırmalarını yap derim,başarılar dilerim.....
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2008, 19:04:52 » |
küçükağa
OSMAN BEY'İN küçük ŞEHZADESİ...
Tecrübe Puanı: 97
Ya nasip..!
|
sekerx kardeş. geçen gün açtığın konudaki resim değilmi bu. bana göre orda ne varsa alınmış. ama sen kanal yönünde başka bişey varmı ona bak. eğer dediğn gibi sağlam bi cihaz bulursan işin kolay.
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2008, 19:08:34 » |
sekerx
|
evet üstat ordaki resimle aynı ama ben kanalı ve kanalı altındaki hafif oymayı görememiştim orası müsait değildi fotoyu tam çekemedim bugün gittim inceledim birde bu işaretin olduğu kaya 10m2 ye yakın büyüklükte zeminle düz.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2008, 21:39:36 » |
PuSaT38
Tecrübe Puanı: 6
|
bence ordan müjdeligi alınmış.asıl hediyesi kanal yönünde gibi geldi bena
|
BizKi Ustasıyız VaTaN SeVMeNiN
|
|
|
« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2008, 23:40:23 » |
tutSAkov
Tecrübe Puanı: 134
|
slm kardeşim oraya mezar oyuğu açmaya çalışmışlar o kadar yapabilmişler heralde  bana öle geldi kanalıda var
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2008, 23:46:41 » |
|
|
bence hediyesi alınmıs ve bu öyle tahmin ediyorum ki toprak altındaymıs cünkü dikkat edin acılan yer tas degil horasan gibi harc. ama öyle ortalıkla bırakmazlar sanırım yani onu topragın altında gösteren bi isaretler olmalı cevrede. hala biseyler olabilir orda saygılarımla
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2008, 23:54:20 » |
abbasi
UZMAN DEĞİLİM....! ACEMİYİM ..:)
|
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] bak yine fikrim geldi  birde bu söylediğimi denemelisin seker kardeşim, oyma ile işaret yönünün ara mesafesini ölçüp bak kaç cm diye,çıkan rakamı adım olarak düşün ve işaretin gösterdiği yönde o kadar gidip birde oralara bak derim, bu da bir tez fakat denemende yarar var derim,başarılar dilerim,kolay gelsin....
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 19 Mayıs 2008, 07:11:34 » |
sekerx
|
yorum yapan herkese teşekür ederim.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 19 Mayıs 2008, 23:21:08 » |
sekerx
|
defieneci 55 senden yorum bekliyorum usta.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 20 Mayıs 2008, 01:26:37 » |
GeRCeKCi
Tecrübe Puanı: 1
|
merhaba kardesim benden sana tavsiye kimsenin hikayesine aldanma bunun aynisi bir yerlerde daha olmali kesinlikle olmali ve ayrica buranin malinin alinmasini birakin buraya daha el değmemiş bundan emin olum ve ayrica kardesler oyma işaretin anlami malin derinde ve çok eziyetli olduğunu anlamina gelir ama işaret kabartmaysa mal kolay demek tir oyum mezar anlamina gelir çizik ise tünel anlamina gelir bunu sakin unutmayin ve bu işaretin sahibine tavsiyem yakinlarda bir tünel var ama kesin var ve tünel açiklarda olmaz bir sarmaşik altına gizlenmiş tir bunu lütfen kale al ve arastir
|
Bi DoST
|
|
|
« Yanıtla #13 : 08 Haziran 2008, 08:50:02 » |
sekerx
|
burayı bir türlü çözemedim
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 08 Haziran 2008, 08:59:56 » |
emrecan_36
SARIKAMIŞLI
Tecrübe Puanı: 72
Allah(c.c) herşeyin hayırlısını nasip eder inşalla
|
selam kardeşler bence buradan hediyesi alınmış.çünkü hiçbir define sahibi işareti yapıp altına mal koymaz işareti bulduğun yerin yakınlarını iyice incele dere yatağı veya başka bir kayalıkta başka bir işaret olabilir. haydi allah rast getire
|
nasipte varsa bişeyler Allah C.C mutlaka verir onu.
|
|
|
|