« Yanıtla #15 : 22 Mayıs 2008, 12:41:34 » |
GEMLİKLİ
Tecrübe Puanı: 7
|
giriş işaretlerin olduğu kayada olma şansı varmıdır acaba
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 22 Mayıs 2008, 14:15:52 » |
|
|
sana tek diyecegim delikler nereyi gösteriyorsa o yönde git mutlaka karşısın bir taş üzerinde aynı işaretlerden göreceksin eger karşı tarafındada aynısından varsa ara yerde bi mezar ara bu bölgede genelde bu şekilde karşılaşılıyor işaretlerde
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 22 Mayıs 2008, 14:17:14 » |
|
|
ve bu y harfini ben çözemedim delik içerisinde denk geldiysen dedigimi yap yinede bi zararı olmaz
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 22 Mayıs 2008, 14:22:51 » |
|
|
Merhabalar, 1. resim : kayanın arkasına dogru ok işareti olan yerde araştırma yapmalısın. 4. resim ise 4 adet mezar oldugunu göstermektedir. 5. resim : oyugun aşşagıya dogru bakan kısmında cihazla kontrol etmeni tavsiye ederim.Orada mezarlar olabilir.
SAYGILARIMLA.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 22 Mayıs 2008, 22:06:28 » |
sekerx
Tecrübe Puanı: 54
ALLAH C.C. ZENGİNLİĞİ DİLEDİĞİNE VERİR.
|
feo ya katılıyorum bu kadar küçük kanal olmaz ama konu sahibi kardeşimizin sağlam bi makineden yardım alması gerekiyor.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : 22 Mayıs 2008, 22:45:56 » |
ismetdus
Tecrübe Puanı: 42
B Ö R T E Ç İ N E
|
s.a. arkadaşım benim naçizane fikrim o kayanın etrafına bir bak ikinci kaya mezar yerini andırıyor. eğer imkanın var ise kayaya bir makina tut. ama daha sağlam işaretleri araştır belki gözünden kaçan işaret vardır. kayanın bulunduğu yerde önemlidir. birinci fotodaki işaretler biraz daha belirgin olsa daha iyi olacaktır. Allah gönlüne göre versin.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 23 Mayıs 2008, 02:17:19 » |
Mavi Kurt
Mavi Kurt
Tecrübe Puanı: 5
|
FEO ARKADAŞA KATILIYORUM. HER NE KADAR FOTODA BELLİ DEĞİLSE DE İŞARETİ GÖREN SENSİN. EĞER ÇİZDİĞİN GİBİ İSE ORADA BAYAN MEZARI VAR. YÖNÜNE GELİNCE İHTİMALLERİ DEĞERLENDİRMEK GEREKLİ. BİRİNCİSİ İÇ İÇE GİBİ GÖRÜNEN DAİRELERİN OLDUĞU YÖNDE. İÇ İÇE İKİ DAİRE YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM, AYNI ZAMANDA 90 ADET ALTINA ULAŞABİLECEĞİN YERİ GÖSTERİYOR OLABİLİR. BUNUNLA BİRLİKTE ODA İÇİNDE ZEMİNDE İKİNCİ BİR ODAYI DA İFADE EDİYOR OLABİLİR, RESİMDEN ANLAMAK PEK MÜMKÜN DEĞİL. ODA İÇİNDE ODA DEDİĞİM ŞEY; AÇILAN BOŞ YA DA PEK FAZLA BİR ŞEY BULUNMAYAN OYMA BİR ODANIN İÇİNDE ZEMİNDE TANDIR ŞEKLİNDE OYULARAK KAPAKLANMIŞ BİR BÖLÜM OLABİLİR. İKİNCİSİ İSE "Y" HARFİ. Y HARFİ BİRLEŞEN İKİ DERE YATAĞI VEYA YOL ANLAMINA GELMEKLE BİRLİKTE AYNI ZAMANDA 4-40-400 RAKAMLARINI SEMBOLİZE EDER. BU ŞU DEMEK İŞARETTEN YOLA ÇIKTIĞINDA "Y" YÖNÜNDE 4-40-400 ADIM VEYA METREDE ARADIĞIN ŞEY VARDIR. BANA MANTIKLI GELEN İSE 40. BU ARADA ESKİ USTALAR "Y" HARFİNİN AŞAĞIDA OLAN KOLU YÖNÜNÜ İHMAL ETMEMEK GEREKTİĞİNİ SÖYLERDİ. SONUÇTA İŞARETLER SENİN ÇİZDİĞİN ŞEKİLDE İSE ORASI -EĞER ALINMAMIŞSA- BOŞ DEĞİL VE KESİNLİKLE ÖZENLİ ARAŞTIRMA İSTER. KOLAY GELSİN
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 23 Mayıs 2008, 02:28:42 » |
küçükağa
OSMAN BEY'İN küçük ŞEHZADESİ...
Tecrübe Puanı: 97
Ya nasip..!
|
mavi kurt arkadaş ve diğer arkadaşlar güzel yorumlamış. bende bi ekleme yapayım. kanal olan kaya için arkadaşların söylediği mantıklı. eğer o şekilde sonuca ulaşamazsan kayanın sağında ve solunda mezarı ara. yani o kayada arayacaksın. resimdeki işaretlerin gözüküyo ama bölgeye gittiğinde bide kayayı ısla o zaman işaretleri daha net göreceksin. umduğun şeyin orda olduğu muhtemel. inşallah bulursun..
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 23 Mayıs 2008, 13:23:52 » |
Mavi Kurt
Mavi Kurt
Tecrübe Puanı: 5
|
ARKADAŞIM YORUMUMA BİR EK YAPMIŞTIM, SANIRIM GÖNDERMEMİŞİM. DAİRE İÇİNDEKİ NOKTANIN RAKAMSAL DEĞERİ DE 1-10-100 DÜR. BANA MANTIKLI GELEN İSE 1 VE 10 DUR. KOLAY GELSİN
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 29 Mayıs 2008, 14:03:16 » |
hüsnü06
Tecrübe Puanı: 1
|
o taş ağlama taşı sırtını taşa vererek güneşin doğduğu yöne dön güneyle doğu arasındaki arazide tümsek höyük yani yükseklik vardır oraya dikkat et.Toprağında yumuşak olabileceğini düşün.kazı yaparsan yükseklikte tam 4-5 mt dir
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 29 Mayıs 2008, 14:57:57 » |
|
|
arkadaşlar orada defineyle ilgili işaret görmedim her işaret dedefine işareti olacak diye bir şey yok bana göre
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 29 Mayıs 2008, 15:20:38 » |
GEMLİKLİ
Tecrübe Puanı: 7
|
define olarak değil mahsen veya kaya mezar olarak yorum
|
|