arkadaşlar kudret kalenin bilgilerinde doğusundaki cıkıntılı tabi kayada birbirine bağlı 7 adet kuşların olduğu yazıyor ben bu kuşları gördüm gecenin bir vakti televizyon ekranı gibi görüntü cıktı yanında yuvarlak daire icerisinde cok ince cizgiler vardı bunların yanında kalın putlar vardı daha sonra bu görüntüler kayboldu ben buranın resimlerini cektim resimde kuşlar dikkatli bakıldığı zaman görünüyor buranın güney batısında bir yığma var güneyinde yarım saat mesafede mağaranın girişinde kayanın üzerinde bir erkek yüzü öfkeyle bakıyor caprazında adamın ağzı kadının gözü oluyor onunda caprazında kadının dudakları genc bir erkeğin gözü oluyor bunlar baktığınız zaman hepsi bir birine güzellik katıyor bunları resimlerinin bu kayanın resmini cektim resme baktığım zaman farklı resimler gördüm bukayada yılan kafası yukarı tırmanıyor kafasında bir kuş üste bir yılan aşağıya iniyor kuşun baktığı tarafta bir kuş daha bu kayada cok farklı işaretler var
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ]