+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ İŞARETLER
| |-+  Fotografsız İşaretlerinize Yorumlar
| | |-+ 
 acil yardım bekliyorum çözemediğim için işim yarıda kaldı

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: acil yardım bekliyorum çözemediğim için işim yarıda kaldı  (Okunma Sayısı 106 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 31 Mayıs 2008, 07:20:24 »
burunosan
*
Tecrübe Puanı: 1

acil yardım bekliyorum çözemediğim için işim yarıda kaldı

evet arkadaslar uzman kişiler kilise içinde arastırma yaparken kilisenin girişinde iç tarafta kapının üstünde bir işaret buldum işaret keci kafası gibi üstten bi ok iniyo bi boynuz sağdan gelip sol tarafı gösteriyo diğeri sağdan gelip sol tarafı gösteriyo burun tarafıda altı gösteriyo sağ ve sol tarafın süslemeler var  ve kilisenin altında mahse oldugunu biliyoruz ama girişine bulamıyoruz işaretin sağ tarafı duvarı işaret ediyo duvarın arkası papazların kullandıgı tuvalet eski diğer tarafı ise yine kilise duvarı arkasında evler var yeri gösterdiği ok beton kazılmıyor kazılsa bile anlaşılır

2. işaret
büyük bi ihtimalle papazın durup birilerini kutsadıgı yer yeni kubbenin altı arkadasla içeri girdik kubbenin altında sigara içiyoz ben bi yandan duvarı döküyom gıcıklık olsun duvarlar kireçle kapatılmıs döktüm döktüm bi baktım işaret cıktı duvarla isli(karamıs) oldugunu için işaretin yarısı görünüyor sanırsam yamuk bir haç işareti soldan sağa yamuk dip tarası sağı gösteriyo biraz daha döktük kireçi ne bulalım kılıç işareti 2 tane kılıc (simbad kılıcı gibi) üst üste geçmiş kenarlarında hac işaretleri oklu hac işareti kirliydi temizledik biraz daha altta bi kılıc daha bulduk diğerlerinden uzun ve tek sapı solda ucu sağ tarafı gösteriyor.

bunlar ne anlama geliyor lütfen yardım edin valla tıkandık lakdık bişey yapamıyoruz

kilise rumlardan kalma
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim