+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ İŞARETLER
| |-+  Haritalarla İlgili Konular
| | |-+ 
 İŞTE İPEK YOLU HARİTASI

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Konu: İŞTE İPEK YOLU HARİTASI  (Okunma Sayısı 16413 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #15 : 23 Ekim 2007, 20:05:42 »
battal
battal gazinin oğlu
*
Tecrübe Puanı: 5

İŞTE İPEK YOLU HARİTASI

ARKADAŞLAR BAZI KONULAR DOGRUDUR KATILIYOM HİÇ BİR ŞEY KESİN DEĞİLDİR BENİM  UZMANLIK ALANIM YER BİLİMİ TOPRAK ESKİ DEDELER MELENLER  NEHİRLER BUNLAR ÜZERİNDE ÇOK ÇALIŞIRIMMESLEHİMİ SORARSAN ZİİRAT YANİ DOGADASİTEYE BAKIYOM ÇOK GÜZEL HOŞ BU SİTE GİBİ  SİTE YOK DESEMDE OLURBAZI ARKADAŞLAR BURDA İŞARET VARDİYOR ŞURDA  YOK  YANLIŞ HERİŞARET O ANLAMA GELMEZ İŞARETLERİN   0/10 NUNDA  MALVARDIRBUNU SADECE KENDİ FİKİRLERİMİ YANSITIYOM  TEŞEKKÜRLER   BATTAL  DÜZCELİ

bilenler  bilmiyenlere     yardımcı      olsun   ve   hayırlı  olsun  05363760008
« Yanıtla #16 : 13 Kasım 2007, 04:45:09 »
blackhawk007
*
Tecrübe Puanı: 0

İŞTE İPEK YOLU HARİTASI

o köprünün ismi justinyanus ama size birsey söyleyeyim bu köprü cok yeni bence bütün yerlrsim bölgeleri tepelerde bu hatırtayım bir sorumvar neden adapazarı?
« Yanıtla #17 : 10 Ocak 2008, 23:10:29 »
mumya1968
*

İŞTE İPEK YOLU HARİTASI

ünlü bir dergide muhabir olarak görev yapmaktasınız.ipek yolu nu derginin okuyucularına tanıtacak bir arastırma yapmanızı ve yazı dizisi hazırlamanız istenmektedir

yardımlarınıza ihtiyacım var. 6 cı sınıfa giden oğlumun ödevidir. tesekkürler.
« Yanıtla #18 : 13 Ocak 2008, 13:00:20 »
egoist
Ziyaretçi
İŞTE İPEK YOLU HARİTASI

guzel calisma
« Yanıtla #19 : 24 Ocak 2008, 15:44:16 »
gökhan.
*
Tecrübe Puanı: 1

İŞTE İPEK YOLU HARİTASI

s.a. arkadaşlar ben yeni üyeyim. volçan ile ilgili işaretler gören varsa bana mesaj atsın . teşekkürler. halkalı kayayı görende
« Yanıtla #20 : 24 Ocak 2008, 23:44:26 »
ferhat0202
ferhat
*
Tecrübe Puanı: 1

İŞTE İPEK YOLU HARİTASI

bende ipek yolu üzerinde yaşamaktayım burda 4 tane define bulundu 1 yol yapımında bir kayanın patlatılmasıyla yola ve etrafa sacılan antik altın paralardı ikincisi yine aynı düzergah üzerinde bir çiftcinin tarlasını sürerken bulması 3cüsüyine bundan bir sene önce aynı yol yapımında düzeltme yapılırken bir kazan dolusu yine külçe altın bulundu 4 buna benzer fakat tabikıi bu dört olydan ancak biri zengin oldu gerisi karakolluk herşey nasip kısmet aç gözlülügün sonu saygılar

ferhat
« Yanıtla #21 : 25 Ocak 2008, 16:53:09 »
Ya nasip
Ziyaretçi
İŞTE İPEK YOLU HARİTASI

S.A

İpek yolu ile ilgilenen arkadaşlar bilgilenme amacıyla bu resmi gönderiyorum ...resim bir siteden alıntıdır....
Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
[img=http://img178.imageshack.us/img178/704/ipekyolulw3.th.jpg]
« Yanıtla #22 : 25 Ocak 2008, 19:02:09 »
agah arif baş
*
Tecrübe Puanı: 17

İŞTE İPEK YOLU HARİTASI

s a ipekyolu ana harter seyyahın iletisindeki ancak diğer harita eksik.ipek yolu mutlak denize ulaşır.ve TÜRKİYENİN her bölgesine geçmektedir nedeni(başka ülkelerdede aynıdır) nedeni ticaretin olduğu her yer mecburen ipek yoluna ulaşmıştır.malumunuz ipek yolunda han lar hamamlar ibadet haneler vs TUZ GÖLUNE gelince adı geçen bölge PEÇENEK diye bilinir selamlar.
« Yanıtla #23 : 26 Ocak 2008, 15:04:38 »
amca_x1
*

İŞTE İPEK YOLU HARİTASI

arkadaşlar benyeni üyeyim.diyarbakırda ikamet etmekteyim.Bana irandan diyarbakıra gelen ipekyolununun haritası   lazım nerden temin edebilirim  yardımcı olursanınız sevinirim
« Yanıtla #24 : 28 Ocak 2008, 21:49:46 »
maviay_25m
*

İŞTE İPEK YOLU HARİTASI

bitlis tatvanın eski adı endı olan köyde bi kilise var bununlu ilgili  bilgisi olun varmı şimdiden teşk...
« Yanıtla #25 : 01 Şubat 2008, 16:15:06 »
omag
*
Tecrübe Puanı: 2

İŞTE İPEK YOLU HARİTASI

arkadaşlar yorumlarınızda çok doğru söylüyorsunuz, benim köyüm de tuzgölünün etrafında ve tarlalarımızın içinde tümülüs şeklinde yığmalar var. çocukluk dönemimde bu yığmaların üstünde bina da vardı, o dönemde de deveciler o han diye adlandırdığımız yerlerde konaklardı.
« Yanıtla #26 : 01 Şubat 2008, 16:35:43 »
Ya nasip
Ziyaretçi
İŞTE İPEK YOLU HARİTASI

omag kardeş sen gecikmişin haberin olsun çalışmalarına başla derim .....SAYGILARIMLA
« Yanıtla #27 : 04 Şubat 2008, 11:14:10 »
omag
*
Tecrübe Puanı: 2

İŞTE İPEK YOLU HARİTASI

doğru söylüyorsun yanasip, nikideki gibi ya nasip
« Yanıtla #28 : 11 Şubat 2008, 17:50:27 »
oran
*

İŞTE İPEK YOLU HARİTASI

selam arkadaşlar. erzincanda ipek yolunun yanında tarlalarımaz var . tesadüf eseri yüzeye yakın eski bakır düğmeler ve bez parçalarına rasladım. artık tüccarın biri malzemelerinimi koymuş daha alamamış zamanında bilemem ama tam yolun yanı . yool zaten kaybolmak üzere çoğu kişi bilmez oranın yol olduğunu. sizin yazılarınızı okuyun ca bende bu anımı yazmak istedim. ayrıca oraya hiç müdahale edilmedi yani öyle duruyo.saygılar.
« Yanıtla #29 : 20 Şubat 2008, 23:24:31 »
gritsmylifebelike
*

İŞTE İPEK YOLU HARİTASI

tşk eline lazım bana lazımdı perfonmans ödecim vardı ty kıb Kahkaha
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: