« : 26 Eylül 2007, 21:19:09 » |
|
|
|
« Yanıtla #1 : 07 Ekim 2007, 15:37:56 » |
|
|
kardes senın hartılara baktım bunları çözdrdunmu sen
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 07 Ekim 2007, 17:55:15 » |
usta03
Tecrübe Puanı: 0
|
slm arkadaslar ben adreste yeniyim ama yıllarımı werdim bu işe bu tarz haritalara aldanmayın bu tarz haritalar özellikle izmir istanbul ankarada elden ele dolaşıyor bişi cıkmaz harcanan maddiyatı biköseye bırak zaman yazık ama yinede siz bilirsiniz bol şanslar
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 07 Ekim 2007, 18:04:51 » |
|
|
s.a fotokopi kardeşim kendin kazıdan harita çıkarırsan olabilir belki.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 07 Ekim 2007, 22:38:20 » |
Lefter
Tecrübe Puanı: 15
|
s.a. bencede oyalayıcı ve boş şeyler birileri bu haritaları yapıp yapıp insanları kandırıyor.bence hiç itibar etme.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 08 Ekim 2007, 17:33:14 » |
gentli67
Tecrübe Puanı: 71
|
arkadaşım bu fotokopi ve definecileri aldatmaktan başka işe yaramaz
|
Ömür Umuttan Önce Bitmeli.!
|
|
|
« Yanıtla #6 : 08 Ekim 2007, 23:57:23 » |
altınusta_77
Tecrübe Puanı: 52
atillacan_77@Msn Adresi Vermek Yasaklanmıştır.
|
gerçek haritanın fotokopisi olabilir. gentli67 arkadaş aletle bulduğun haritayı hangi bölgede bulduysan o bölgenin haritasıdır.çınarcık,esenköy arası erikli yaylada bulmuş olabilirmisin?
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 09 Ekim 2007, 08:44:47 » |
cansadak
AHISKALI CAN SADAK
Tecrübe Puanı: 20
|
bu harita benim arkadaşlardan biri başka bir siteden bunu kopyalamış buraya koymuş saolsun alttaki halıda bizim salonun halısı insan alıntı yaparken isim kullanır nezaket icabı
|
Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. Suskunluğum ASALETİMDENDİR. Her lafa verilecek bir cevabım var.Lakin, bir laf 'a bakarım ''LAF'' mı diye,bir de söyleyene bakarım ''ADAM'' mı diye...
|
|
|
« Yanıtla #8 : 10 Ekim 2007, 12:16:08 » |
cansadak
AHISKALI CAN SADAK
Tecrübe Puanı: 20
|
sana katılıyorum cantar Birde uyanıkya üstünden altından isimleri kesmiş
|
Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. Suskunluğum ASALETİMDENDİR. Her lafa verilecek bir cevabım var.Lakin, bir laf 'a bakarım ''LAF'' mı diye,bir de söyleyene bakarım ''ADAM'' mı diye...
|
|
|
« Yanıtla #9 : 10 Ekim 2007, 21:24:17 » |
|
|
arkadaşlarımız dediği gibi papaz ve eşkiyanında olabilir büyük altın saklıdır marmara denizinde ve bilinior neyse harita bence birkaçtane işaret var eğer bir mezardan çıktıysa büyük mal var ama o sahte söylemek isterim aldığın kişiye dikkat et bunlar boş işler bilinen bölgelerde çalışın daha iyi 4 harita gördüm mezardan çıkan ama hepsi boş bunlara inanmak biraz zor eskilerin aklına biz sahip çıkamayız araştırmanda fayda vardır
|
vatan anamdır kanım bayrak ha bir damla gözyaşı ha bir avuç toprak
|
|
|
« Yanıtla #10 : 08 Aralık 2007, 11:21:10 » |
duranbey
Tecrübe Puanı: 6
|
Hasan61 kardeş, Rumi 1668, miladi 2252 yılına tekabül ediyor. Herhalde, bu yazıda sözü geçen 1668 yılı, miladi 1668 olmalı değil mi?
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 08 Aralık 2007, 15:08:23 » |
|
|
hasan usta paylaşımlar için sağol
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 14 Aralık 2007, 13:59:39 » |
|
|
DEFINE ADASI HARITASI  MUHURLER COK HOS PATATES BASKISI SIZDE DENEYIN
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 14 Aralık 2007, 19:04:43 » |
kayipkepenek
kayipkepenek
Tecrübe Puanı: 218
|
selam kardeşler bence önemli olan nezaket kuralları içinde birbirinizi kırmadan bilgi paylaşımıdır burada nezaket ilk önce alıntı yapılmış iise alıntı yapılan kişinin onayı aranır eğer ulaşılamamış ise bu belirtilir ve kişinin ismi zikredilir bence daha fazla üzülmemek için bu gerekli belge yada efsanelere gelince: öyle çok söylenti varki hepsi birbirine girmiş durumda bence yurdumun hemen hemen her vilayetinde her ilçesinde a-karaköy-kurtköy-vezirtepe-kartaltepe v.s vardır herkes bir umut içinde kendi bölgesinde arar bence kesinleşmiş bir gölge varsa İSTANBUL_BURSA_TRAKYA_BİLECİK_KÜTAHYA_AFYON_ESKİŞEHİR bu bölgelerde elinde net bilgileri olan kardeşlerimiz bu konuda sitede açılabilecek bir derleme formuna yazarsa bu bilgilerden herkes faydalanabilir bu demek değildirki başka yerde define aranmaz! asla öyle bir şey demedim dememde her bölgede eşkiya yaşamış her coğrafyada eşkiya parası vardır mutlaka saygılar
efsanelerden yola çıkarak şöyle denilen
|
o albayrak üstündeki yıldız benim o al bayrak uğruna feda olsun bedenim
|
|
|
« Yanıtla #14 : 20 Aralık 2007, 03:59:27 » |
|
|
zaten bu sitede ki romanya eminağa eskişehir subay bu yalan uydurmaca keltepeler, sarı öküzler bal kaya öyle atlamıuş ki birisi samsun bir ucta birisi bır ucta carpıtılmış volcan harita bilgisi; mesela cift öküzler nerde sarı meşelikte öküzler nerde totrağın altında yeri bulmak zor mu cok kolay toprak farklı, kel tepeler sarı öküzler bölgesin de hic adı gecmeyen sarı öküzlere 2 km .mesafede şarabçı yolu şarapçı köprüsünden hic bahsedilmemiş,,, bilgiler kısmen dogru öre ve işaret bulmak amaclı ....... bu haritaya gelince aslına uygun olabilir ama vatandaş parasının haritası olabilir yöreyi vermiş ve sanırırm para yerini cevirmek lazım güzel türkçeye değilmi?
|
|
|
|
|
|