+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  BELGELER
| |-+  Cinler
| | |-+ 
 Cin Görünür mü?

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Cin Görünür mü?  (Okunma Sayısı 2016 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 08 Temmuz 2007, 21:32:45 »
PeopLe
*
Tecrübe Puanı: 1672

Cin Görünür mü?

Cinlerin insanları görmelerine bir mani yoksa da vücut yapılarımızın farklılığı sebebiyle insanların onlarla işitilebilir ve görülebilir fiziksel bir beraberliğe girmelerinde engeller bulunmaktadır. Bunun yanı sıra peygamberler ve seçilmişlerin kendileri ile görüştükleri gerçektir. Doğruluklarına artık neredeyse kuşku duyulmayacak şekilde çoklukla yaşanan, belki de siz şu satırları okuyanlarında yaşadığı ve yaşanmaya devam eden olaylar, bir cin maskaralığı olan ruh çağırma oturumlar ve benzeri müşahedelere dayanan çeşitli TV kanallarının gizemli adlar altında yayınladıkları istisnai olaylar  insanlarla cinler arasında ilişki kurulabileceğine bir kanıt olarak niye kabul edilmesin ki?

Bu arada unutulmasın ki, onların hep görülmez olmadığını düşüncesine saplanmayalım. Bazı şeytanlaşmış insanların varlığı malumlarınızdır. Bu tip insanlardan Allah'a sığınılması Kur'an da açıklanmaktadır.
« Yanıtla #1 : 29 Eylül 2007, 02:32:52 »
definecikemal
*
Tecrübe Puanı: 7
HERŞEY İSLAM İÇİN

Cin Görünür mü?

Sayın Administrator doğru söylüyorsun cinleri ben görebiliyorum duyabilitorum hatta ilişkiye bile girebiliyorum.Kuranı Kerimde binlerce alemden bahsedilii .biriside cinler alemidir İnsanların hayatlarını etkiliyor Eşşekler.hemde öyleki akıllara zarar.İnanılmaz varlıklar musallat olduklarına küfür ediyorlar akli dengesini yititiriyorlar şuadan alıp oraya götürüyorlar vedaha birçok şeyyyyyyy.

Horasan’dan siyah sancaklılar çıkar ki, tâ Îliya’ya (Kudüs’e) o sancağı dikinceye kadar, kimse onlara karşı koyamaz.”

(Et-Tac, Ali Nâsıf el-Hüseynî,c.5/ s.627)
« Yanıtla #2 : 29 Eylül 2007, 05:29:05 »
ulubatlı
Ziyaretçi
Cin Görünür mü?

sa. evt doğrudur kardeş amaa şu gerçek varki onlara itibar ettiğin nisbette seninle haşır neşir olurlar bunu göz ardı etmemeni tavsiye ederim acizane saygılar
« Yanıtla #3 : 17 Ekim 2007, 00:41:17 »
gentli67
*
Tecrübe Puanı: 71

Cin Görünür mü?

defineci kardeşler define olayında cin ile bağı birbirine karıştırıyorsunuz. cin olayı ayrı bağ olayı ayrıdır. örneğin volçan soygunları yaptıktan sonra horasandan istanbula padişahları eğitmek için giden birbirinden değerli 12 adet alimi kaçırmıştır. onlara birer fes para verip 12 sinide askerleri eşliğinde paraları saklayıp bağlamaları için ayrı yerlere göndermiştir. bu alimler paraları sakladıktan sonra volçan adamlarını gönderip paraları getirmeleri için adamlarını göndermiştir. 12 adamdan üçü para ile gelmiş diğer 9 adam parayı bulamamıştı. paraları bağlamayan üç alime tam 28 gün eziyet etmiş sonrada öldürtmüştür. bütün soygun paralarını kalan 9 alime gömdüttürüp. en son papazın çayırında 9 alimi katletmiştir. işte defineler bu şekilde bağlıdır. define kazmadan oranın bağını kesinlikle bilmek gerekir. inanın bana bu cinciyim diye geçinen cahiller asla bilemez. bunu bilmek için kazı yapılacak alandan bağ belgesinin alınması gerekir. e nasıl bulacaz belgeyi derseniz. 70 metre etrafında dikili kayada sol ayağı bul işte bağ belgesi orda burdan bir sonuç daha çıkıyo böyle bi dikili taş yoksa yüzde doksan orada definede yoktur. bu yalnız mezarlar için geçerli değil

Ömür Umuttan Önce Bitmeli.!
« Yanıtla #4 : 17 Ekim 2007, 07:35:21 »
dahie
Ziyaretçi
Cin Görünür mü?

S.A

gentli_67  üstad bu dikili taşın neresinde sol ayak var? kabartma felanda kırıp içinden yazı felan mı çıkıyor nasıl oluyor bu işlem biraz detaylandırabilirmisin?. Bizimde bildiğimiz bir yer var . YER BAĞLI ALAMIYORUZ. fakat tamda anlattığın gibi çevresinde bir adet dikili taş var. Defineciler bu taşa yoğunlaşmış onun çevreini felan kazmışlar fakat aradıkları yerde değil biraz daha uzak olduğu için bu yere ulaşamamışlar.,

saygılar
« Yanıtla #5 : 19 Ekim 2007, 00:26:08 »
gentli67
*

Cin Görünür mü?

ayak yöreye göre farklılk gösterebilir. ayağın nerde olduğu değil dikili taşın üstünde olması önemli. ayağı kırıp. platin üzerine işlenmiş belgeyi alacan

« Yanıtla #6 : 22 Ekim 2007, 16:43:06 »
definecikemal
*
Tecrübe Puanı: 7
HERŞEY İSLAM İÇİN

Cin Görünür mü?

gentli kardeş peki bu bağı çözmenin pratik başka yolu yokmu?

Horasan’dan siyah sancaklılar çıkar ki, tâ Îliya’ya (Kudüs’e) o sancağı dikinceye kadar, kimse onlara karşı koyamaz.”

(Et-Tac, Ali Nâsıf el-Hüseynî,c.5/ s.627)
« Yanıtla #7 : 22 Ekim 2007, 16:50:48 »
cartel38
*
Tecrübe Puanı: 24

Cin Görünür mü?

ya arkadaşlar sitede sürekli tümülüs ve cin lafı oluyor bu ney ya ne  yapmaya çalışıyorsunuz bırakın kardeşim böyle hikayeleri ben hocanın kralını gördüm adamı  kayseriden bi zengin çocuğu için mısırdan getirdi adamın tek sözü var  yerin altındaki parayı göremem ve kimsede göremez cinler göstermez diyor artı kalbin düzgünse imanlıysan cin değil allahın izniyle kimse sana zarar vermez arkadaşlar inanmayın gözünüzü sevem yav biz definecimiyiz cinler aleminin muhabirlerimiyiz başka konulara gecin malzemeyi bulan buluyor çalışmakla olur bu işler alakasız ya cin şöylede böylede defineciyseniz defineye bakın cine değil lütfen arkadaşlar herkese kolay gelsin
« Yanıtla #8 : 22 Ekim 2007, 23:34:45 »
gentli67
*

Cin Görünür mü?

iyide kardeş biz hocalar veya cinciler mal yeri söylüyor demedik. nerden çıkarıyorsun. sana tavsiyem yazılanları doğru oku. insanlar boş şeyler yazmıyo burada dikkat edersen sende anlarsın

« Yanıtla #9 : 26 Şubat 2008, 10:31:02 »
crazyprens
*
Tecrübe Puanı: 1

Cin Görünür mü?

DEFİNECİKEMAL KARDEŞİM. cinleri görüyor duyuyor hatta ilişkiye bile girebiliyorsun öylemi, kardeşim kendi kendini kandırma, burdaki hiç kimse kör cahil değil. senin söylediklerine koca karılar bile inanmaz hani şu cinci cinci gezen. o kadar samimi isen hiç yerden mal çıkardın mı. onada gerek yok gönderdin bir kaçını bankadaki bütün paraları sana getirdi çuval çuval iyi olmaz mı ha. BEN CİNİ GÖRDÜM DİYEN İNSANIN ŞAHADETİ KABUL OLUNMAZ BUYURUYOR HADİSİ ŞERİFTE . HADİ SEN KENDİNİ KANDIRMIŞSIN BARİ ARKADAŞLARINI KANDIRMA!
« Yanıtla #10 : 02 Mayıs 2008, 22:55:34 »
bartin74
Cinci HOCA
*
Tecrübe Puanı: 18

Cin Görünür mü?

selamün aleyküm arkadaslar sunu arz edmek isterimki insan oglu cinleri görebilir ama herkes göremez niyemi dersinniz adim metin arkadaslarim ve cevrem hoca olarak bilir ha dersinizki nasil hoca sin cinciyim derim ve sahte biri deyil cok degerli hocalar vardir tabiki ama yanlarina gittigim de eger hakikatten bir hocaise ben daha yanina gitmeden benim varligimi bilir cünkü bilemesse hoca degildir öyle atmasin bazi arkadaslar su atan arkadaslara sorarim ben kimim sorsunlar bakalim
cinlerine egrer bunun cevabi gelirse o arkadaslardan helal olsun gercekten cinlerle irtibati var derim gerisini cenabi allah bilir selamlar
« Yanıtla #11 : 04 Mayıs 2008, 12:11:05 »
Enqin
Yorgun Defineci
*
Tecrübe Puanı: 59
Domuzdan post gavurdan dost olmaz.

Cin Görünür mü?

bakın arkadaşlar Hoca kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz  hoca ögretendir ilim adamıdır bu cincilere hala hoca deyip durmayın lütfen,bartin74 sen ne hocasısın arkadaşım definecikemal sen nasıl görüyomuşsun cinleri anlat bilelim,Allahın'elcileri ile kendini birmi tutuyosun madem irtibat ilişki kuruyon söyle cinlerini bu haftaki sayısal lotoyu senin istedigin rakamları çıkarsınlaar,Allah size akıl fikir versin başka bişey demiyorum ne yapmaya çalıştıgınızıda anlamıyorum,görüyosan cinleri bırak kendinde kalsın uluortalık yerde söyleme milleti kendine güldürme siteye yeni giren arkadaşlar senin bu mesajını görünce eminim çıkıp gidiyodur.kalbini kırdıisem affola benim inancım budur.

Ey Türk Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini Ve Töreni Kim Bozabilir.

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
« Yanıtla #12 : 20 Temmuz 2008, 11:58:37 »
kurtaran
*
Tecrübe Puanı: 2

Cin Görünür mü?

bence cinler görünmezlerdir

BU KONU BAZI KİŞİLERİN KENDİNE PAZAR YARATMAYA ÇALIŞMASI VE BAZI ARKADAŞLARINDA BU OYUNA GELMELERİ VE DİĞER ARKADAŞLARIN SAF VE TEMİZ DUYGULARLA YORUMUNUN KİRLENMEMESİ AMACIYLA KİLİTLENMİŞTİR SAYGILARIMLA ..apdobaba

4 mayıstan bugüne kadar yorum almamış ve bugün farklı bir yorum           ''mesnetsiz''...

KİLİT

,
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim