+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  BELGELER
| |-+  Cinler
| | |-+ 
 Cinci Hocalar

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Cinci Hocalar  (Okunma Sayısı 1794 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 08 Temmuz 2007, 21:33:03 »
PeopLe
*
Tecrübe Puanı: 1671

Cinci Hocalar

Cenabı hakkın ateşten hal ettiği cinleri , kendi hükmü altına alması veya onlarla dostluklar kurarak olmasını istediği bir işte yardımlarını ve bilgilerini alarak sonuca ulaşmaya çalışan kimseye denir.
Cinlerle arkadaşlık kurmak, belkide son zamanlarda hepimizin sıkça rastladığımız, hatta bazen ise kıskanarak bakılan bir olay halime gelmeye başlamıştır. Fakat, bazı insanların benim iki tane cinim var, gibi bir takım dengesiz laflar ortaya koyması, konunun aydınlanmadığının bir yanıtı olarak karşımızda durmaktadır. Oysaki, insan yaradılışındaki üstünlüğünü kabullenemeyen şeytan ve yandaşları, insanları alt etmek için ellerinden gelen gayreti göstererek insanlardan üstün olduklarını kanıtlamaya çalışmaktadırlar. Şeytanın Allah"tan insan oğlundan üstünlüğünü kanıtlamak için izin almasıdır.

Şunu hatırlatmak isterim ki, cinlerle insanların arasında bir perde Cenabı hak tarafından mevcuttur. Yaradılışımızda, bizlerin onları görmemesi için gözlerimize Allah bir perde ile kapatmıştır. Bazı yapılan dualar sonucunda, kalp gözümüzün açılmasıyla birlikte onları görme şansımız vardır. Fakat bunun tam tersi olarak da, bazılarının ise şeytanın yardımıyla da perdeleri açılmıştır. Bu kişiler şeytana ruhunu satmış ve inançlarında düşüklük olan ve cinlerle tam bir dostluk kuran kişilerdir. Bu yüzden de kötü güçten perdeleri açılanların, rahmani olan cinleri görmesi zordur. Fakat şer cinler, kendilerini rahmani iyi cinli gibi onlara gösterebilirler. Şer güçten perdesi açılan hocaların, bakan kişilerin iyi ve kötü cinli ile arasındaki ayırımı yapmaları çok zordur. Algılamalarının rahmani güçte çok az ve zayıf tır. Bunun nedeni ise gücünü şer güçten şeytandan almış olmalarıdır.

Toplumda kendini cinci hoca diyen insanların bir çoğu, sadece ve sadece cinlerle diyalog kurduklarını ve onları gördüklerini savururlar. Oysaki, günümüz cinci hocaların sadece ve sadece kötü niyetli işlerle uğraştıklarını, çok azının ise iyilik yönünde bir takım işlemler yaptığı bilinen bir gerçektir.. Cinler, hocalara ilk başta bir takım olaylar için doğru bilgi verirler. İleriki zamanlarda da duygu ve algılama ile ilgili bir takım his vererek, kişinin her konuyu bilmek istemesi, her şeyi ben bilirim sevdasına kapılmalarına yol açar.

Daha sonraki zamanlarda, kişi kendine verilen en büyük nimet olan akıl ve mantığını çalıştırmadan sadece kalbine gelen hisle ve cinlerin yönlendirmelerine bakarak konu ve hayat akışını sağlamaya çalışırlar. Bazı ileriki boyutlarda ise durumlar daha da artarak verilen bilgiler doğrultusunda güven sağlayan cinler kişinin evliyalık mertebelerine ulaştıklarını anlatır ve o kişin evliya"lık makamının üst düzeylerine kadar gideceğini söyleyerek, kişinin kendini üstün bir varlıkmış gibi hissederek kibirlenmesini sağlarlar. İşte bu andan itibaren, bakan kişi sorunlarla karşılaşma zamanı gelmiş olacaktır.Bir başkasının sözü doğru bile olsa kabullenmeyerek tek doğru olarak kendini göstermeye çalışır.

Buradaki en önemli olan olay cinlerle dostluk kuran kişiler, belli bir aşamadan sonra, cinlerin verdikleri bilgilerin tutarsız ve yalan çıkması üzerine psikolojik bunalımlara düştükleri, kabullenemedikleri ve onların yanlış bilgilerini doğru sayarak kendilerini aldattıkları görülmektedir.

Cinci hocalarda, da bakım yapanların değişik olarak bakış şekilleri vardır. Bunlardan bazıları, suda bakanlar,kitaptan bakanlar,tırnakta bakanlar, bir boşluğa bakarak, görerek bakanlar, hamile yada küçük çocukları dualar okuyarak uyutarak bakanlar, diye ayırmak mümkündür. Buradaki en önemli olay ise bu bakımların en ortak özelliği cinci hocaların bildikleri duaları okuyarak cinleri etki altına almaya çalışmalarıdır.
« Yanıtla #1 : 16 Eylül 2007, 18:29:48 »
OPTİMUS
Ziyaretçi
Cinci Hocalar

USTAM SAYGILAR  AMA NE  GİBİ  HOCALIKLARI VAR  BUNLARIN
S.A
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2007, 17:58:31 »
sakaleyn
Ziyaretçi
Cinci Hocalar

kardeş hoca öğreten demektir... bunlarda insanlara  yalan öğretiyorlaar belkide ondan dır  hocalıkları  Sırıtan
« Yanıtla #3 : 18 Eylül 2007, 22:11:38 »
OPTİMUS
Ziyaretçi
Cinci Hocalar

HOCAM  DORU  SÖYLÜYOSUN  SAYGILAR
S.A
« Yanıtla #4 : 19 Eylül 2007, 14:12:58 »
hüseyinonu
hüseyin05
*
Tecrübe Puanı: 21
meraba

Cinci Hocalar

tşk bir konu ancak bu kadar aydınlatılabilir

meraba
« Yanıtla #5 : 29 Eylül 2007, 02:40:08 »
definecikemal
*
Tecrübe Puanı: 7
HERŞEY İSLAM İÇİN

Cinci Hocalar

Ama bu hocalardan çkok şifa bulanı tanıyorum.saygılar

Horasan’dan siyah sancaklılar çıkar ki, tâ Îliya’ya (Kudüs’e) o sancağı dikinceye kadar, kimse onlara karşı koyamaz.”

(Et-Tac, Ali Nâsıf el-Hüseynî,c.5/ s.627)
« Yanıtla #6 : 29 Eylül 2007, 05:33:37 »
ulubatlı
Ziyaretçi
Cinci Hocalar

sa. allahiçin şifa olsun için yapanları tenzih ederim ama bazılarının yüzünden bunların adıçıktı -adın çıkacağına canın çıksın -saygılar
« Yanıtla #7 : 29 Eylül 2007, 21:46:46 »
XXKartalXX
*
Tecrübe Puanı: 0

Cinci Hocalar

Güzel ve Doğru Bilgiler....Allah razı olsun ...Kardeşim
« Yanıtla #8 : 26 Şubat 2008, 10:33:17 »
crazyprens
*
Tecrübe Puanı: 1

Cinci Hocalar

ARKADAŞLAR KAFAYI YİCEM YA ...
  cinlerin varlığı kesinlikle inkar edilemez fakat cinlerle iletişim kuracak insan yoktur, adamın biri bakımcı vardık gittik dedimki ya hocam benim böyle böyle bir maruzatım var. dedim, ama inanç meselesi yanlış anlama dedim sen bakı olayına başla ben bir şey soracam sana dedim. sözde arkadaş medyum başladı okumaya , bu arada küçük bir kız çocuğuda suya bakıyor hoca okurken, kız dede bana gözükürmüsün dedi, ve sonra geldiğini söyledi, o esnada araya girdim hocam bir sor benim sağ cebimde ne var dedim, hoca kıza hitap etti kız dedeğe hitap etti , ve kız para var dedi. peki ne kadar bir sor dedim. o zamn 100 milyon dedi kız sallıyor yani, değil yüz milyon cebimde paranın zerresi yoktu cebimde. sonra dedim hocam inanç meselesi benim cebimde hiç bişey yok. çıkarttım astarını gösterdim. sözde cincinin yüz ifadesini görecektiniz. demek istediğim arkadaşlar hocanın bildiği olsa yerden mal çıkarır. inanmayın bu tür hocalara cincilere, ben cini gördüm diyen kişi yalan söyler,
« Yanıtla #9 : 29 Şubat 2008, 17:03:48 »
ottoman
*
Tecrübe Puanı: 0

Cinci Hocalar

s.a
arkadaşlar cinlerin özelliklerini herkes anlatmış herkesin bildiği derecesine göre doğrudur bide konuya şu bakış açısı ile bakın adamın biri sabahlara kadar ilim için uğraşıyor insanın hayvanlık derecesi olduğu gibi meleklik derecesine kadar yükselebiliyor tabi bunu yaparkende iyi bir ilim adamının elinde yapıyor tüm bu ibadet çalışmalarını uzunca bir zamanını bu konulara ayırıyor beyin her zaman bir derece yükseliyor ibadetin amacıda beyni geliştirmek deyilmidir etrafına yüksek statik elektrik uygulayabiliyor cine rastladığında sadece bakmakla bile kovabiliyor düşünce kuvveti artıyor mertebesi yükseliyor yani cinlerle iletişim kurmaktansa insanlara faydalı şeylere yardımcı oluyor misal :insan sürekli olumsuzluk içerisinde iken böyle bir insan bir bakışta ehil ise o kişinin tüm olumsuzluğunu pozitife çevirebiliyor yani tesir gücü çok ileri boyutlarda kullanabiliyor  tarih okuyanlar osmanlıda bulunan imamların ne gibi görevlere hizmet verdiğinide anlıyabilirler savaşa gidilirken imam en önde yürür ve askerlere sadece bakar hiçbir şey söylemez askerlerde büyük enerji yüklemesi yapılır ve savaşa öyle giderler gelelim hazine yerini bilen diyorsunuz ya cinci hocalar diye adı çıkmış çoğuda şarlatan olmuş cinlerin elinde böylelerinden yaradan hepimizi muhafaza eylesin hepsini para hırsı bürümüş cinler verecek ya rızıklarını rızkın allahtan olduğunu unutmuşlar ayette demiyormu şeytanın güzel gösterip insanları yanıltacağını işte bazı cinlerde şeytanlaşmış ve o elindeki oyuncak olan insanı şeytanlaştırmış tır şimdi gelelim ikinci gerçekten ilim ehli olan insanlara o kişiler işte gerçekten yerin altını eliyle kendileri koymuş gibi bulabilirler sebebine gelince baı özel ibadet çalışmaları vardır bu ibadet çalışmalarını adedince ve düzgün bir şekilde yaparlar ise işte o insanların beyni yani ruhu o yönde açılım gösterebilmektedir. ruh  yani insan cinden üstündür gelişmiş bir beyinden sadece bahsettim

bildiğim kadarı ile anlatmaya çalıştım çok fazla okuduğum kitaplardan kendi dereceme göre anlattım yanlışım varsa düzeltilmesinide veya eklemeler olacaksa alınmam

hepinize iyi çalışmalar
« Yanıtla #10 : 21 Mart 2008, 16:25:38 »
sinandgn
KERB-U BELA
*
Tecrübe Puanı: 5
HASRETİNDEYİM

Cinci Hocalar

İBRET!!!İBRET!!!İBRET!!!  İBRETİ ALEM İÇİN OKUYUNUZ . Meraklı ve inkarcısına isimler belgeler ve tarihleriyle ıspatlayabilirim.. Kendim Alim ulema olmamakla beraber apdets alıp namaz kılacak kadar tedrisatı medrese gördüm. Bu arada medreseye ziyarete gelen bir hoca vardı ( cindar , uçuyoruuuuuum diyen cins) bizim hoca acayipte defineciydi bi anlatırdı bulduk küpü cin çekiyor aşağı ben yukarı çekiyorum allah allaahhhh.. uzatmiyim mesele şu . Bizim hoca trabzona göçtü orada bayağıda bi meşur oldu .. Sonuc van kalesinde inmiş bir dehrize yanındada 4 arkadaşı sözde su çekilince merdiven çıkacak şöyle böyle gittiler ve dönmediler 5 kişi motor pompası çalışırken çıkan egzoz gazını farkedemeyip zehirlendiler ve öldüler .. Yavv alahaseniz kokusu rengi kendi hacmi herşeyi ortada bir zehiri hissedemeyen adam cinlerle acayip dostluk vesaireden bahsediyordu.. Allah rahmet etsin . Orada 1 tane  gaz maskesi 40 tane cinciden hayırlıydı.

SABREYLE GÜZEL KUDRETİ MEVLA NELER EYLER
« Yanıtla #11 : 21 Mart 2008, 21:18:36 »
hasan22
*
Tecrübe Puanı: 25

Cinci Hocalar

selamün aleyküm arkadaşlar sene 1994 edirnede bir arkadaşımın dededen kalma arsasına ve içindeki taştan duvarlı binaya rayiç bedelin üç katı para teklif ediyor arkadaş neiçin deyince acil lazım diyor..arkadaş şarköyde bir hocaya gidiyor..kendisi anlattı..kapıdan girerken hoca ne için geldiğinizi biliyorum krokisini çizdim şu noktada 240 santim aşağıda..telefonla çağırdılar detektorle baktım yan duvarda tanımsız birşey ekranda birşey yazmıyor ..dürtünce yağlı gibi bir el arabası kül çıktı ...cahil zamanımız ..bilmediğimiz için bıraktık ..on gün sonra verdi mütahite ..kepçeyle girdiler 7 katlı bina yaptılar ..cahillik çok kötü bilemedik ..selamlar..saygılar.
« Yanıtla #12 : 23 Mart 2008, 21:18:48 »
abbasi
*
Tecrübe Puanı: 54
UZMAN DEĞİLİM....! ACEMİYİM ..:)

Cinci Hocalar

benimde bir akrabama anlattığına göre çıkardığı mal sebebiyle cinlerin kendisine musallat olmasından korktuğu için konuyu bir cinci hocaya açmış...tabi hocadada bir coşkun sırıtması..Gülümseme) yaw demiş seni çarparlar,sen bunları elinden kaptırırsın ver bakim bana bunları,ben bozdurup senin hesabına yatırırım..tabi bizm akıllıda veriyor..sonuç hoca kayıp..Gülümseme)
artık hoca bahama adalarındamıdır,yoksa başka bir yerdemidir bilinmez..gidiş o gidiş...2 sene öncede sözde hocayı bulmak için istanbula gitmişti..ara belki bulursun atı alan üsküdarı geçti bile..Gülümseme)
« Yanıtla #13 : 01 Nisan 2008, 21:45:19 »
Enqin
Yorgun Defineci
*
Tecrübe Puanı: 59
Domuzdan post gavurdan dost olmaz.

Cinci Hocalar

cinle büyü ile ugraşan kişiler dinden çıkmış sayılıyor böle insanların kime yararı dokuna bilirki hepsi saçma bu işi gerçekten yapan insanlar cinlerle irtibatı olan kişiler zaten dünya malında gözü yoktur,

söyleyin bana hangi cinci (hoca demiyorum çünki Hocalıkla alakası yok bu insanların)para istemeden bi bilgi veriyo var bitane tanıdıgım şarlatan çogu kişi inanıyo ona gittim yanına sırf meraktan biraz araştırayım diye ne kadar istiyosun dedim fiyatı ben belirlemiyorum onlar belirliyo dedi sor bakalım ne istiyolarmış dedim 150 ytl dedi buna bi bagırdım lan dedim cin parayı napsın çok lazım olsa gider bankayı boşaltır diye kıp kırmızı oldu az daha üstüne vardım bana para teklif etti bırakmam için şerefsiz benim şahsi düşüncem böyle kişilere para kaptırmayın sadece düzmece gördügünüz yerde kırın azını yüzünü çagırsın bakalım cinlerini

Ey Türk Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini Ve Töreni Kim Bozabilir.

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
« Yanıtla #14 : 03 Nisan 2008, 00:36:39 »
FBKursat19
*
Tecrübe Puanı: 6

Cinci Hocalar

Bu Tür Hocalara Gitmek Hocaların Dediklerini Yapmak Günahtır...

Ehl-i Sünnete Bağlı ve Para Almayan Hocalara Gidilmesi Gereklidir...

Büyüyü Büyü Yaparak Çözmek HARAMDIR.. Büyü Yalnızca Ayetlerle Çözülür....
Sayfa: [1] 2   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim