+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ İŞARETLER
| |-+  Anadolumuzun İlleri Hakkında Bilgiler
| | |-+ 
 SAKARYA

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: SAKARYA  (Okunma Sayısı 1163 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 09 Kasım 2007, 18:57:43 »
dahie
Ziyaretçi
SAKARYA

S.A

Arkadaşlar , SAKARYA anadolumuzun illeri arasında değilmi? Kimse burasının geçmişine ait ne harita nede bilgi veriyor. Bilgiler paylaştıkça olgunlaşır.

Ben kimseden define haritası istemiyorum sadece geçmişe ait bilgi kimler hangi bölgesinde yaşamış .. SAKARYA'lı yönetici kardeşlerimiz var, bunu biliyoruz.

Bu arada bu lafımda ASAKİR kardeşime '' çıkar yastık altındaki şu belgeleri de biraz güneş yüzü görsünler'' Gülümseme

İlginize şimdiden teşekkür ederim
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2008, 23:14:55 »
ufuk
*
Tecrübe Puanı: 41

SAKARYA BAŞIN SAĞOLSUN

GAZİ antepde hüseyin kardeşimizi kaybetdik başımız sagolsun vatan evlatları bu ülke için var  özel harekatcılar size bu topraklar çok şeyler borçlu .
« Yanıtla #2 : 22 Nisan 2008, 10:17:25 »
ezelturk
*
Tecrübe Puanı: 1

SAKARYA

Sakaryadan selamlar Gülümseme

« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2008, 16:25:41 »
kkalyoncu
*

SAKARYA

merhaba arkadşlar ben sakaryalıyım bir cok bilgim var..diger illerde nasıl  yar altı zenginlikleri varsa sakaryada da öyle var  bir bilgisi olna varsa yardımcı olurum
« Yanıtla #4 : 13 Mayıs 2008, 22:56:59 »
cakal54
*

SAKARYA

sakaryalı arkadaş bazı konularda görüşebilirmiz ...
« Yanıtla #5 : 27 Mayıs 2008, 11:27:03 »
flo5461
*
Tecrübe Puanı: 0

SAKARYA

slm arkadalşlarr yaf işaret bulduk anlamını cözemiyukk yardım edersiniz dimii agaçın gövdesinde kartal şekli__köpek kuyrugu dik şekilde __R harfi__birde böçek şeklinde ama çözemedik yardımcı olurmusunuz ağacın alt kısmında patika at yolu varmış   yok  S   şeklinde yardımlarınızı bekler bu garip:)
« Yanıtla #6 : 31 Mayıs 2008, 07:14:39 »
kkalyoncu
*

SAKARYA

slm arkadaşlar bende sakaryalıyım
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2008, 00:42:11 »
rado
*

SAKARYA

MRHABA BENACEMİ KULLANICI TARİHİ BİR YOL KENARINDA KABARTMA BAŞ PARMAK VE YILANLA KERTENKELE VEYA TİMSAHA BENZER BİR ŞEKİL GÖRDÜM BUNLAR ANAKAYADA KAYANIN ALTINDADA SANKİ OTURAN AYI VEYAHAMİLE BİR KADINA BENZER BÜYÜßßK BİR KABARTMA BİRİLERİNE GÖSTERDİM DOĞAL DEDİLER FAKAT BAŞ PARMAK İŞARETİ HAYRETEDİLECEK BİR ŞEKİLDE İDİ BU KONUDA BİR YORUMU BİR BİLGİSİ OLAN VARSA AÇIKLARSA MEMNUN OLURUM
« Yanıtla #8 : 03 Haziran 2008, 09:59:27 »
abdullah1905
*

SAKARYA

slm arkadaslar bende sakarya pamuk ovalıyım pamuk ovada ve cıvarın da yasayan ılk uygarlık lardan bırı frıgler ımıs yaptıgım arastırmalar bunu gosterıyor  Gülümseme
« Yanıtla #9 : 18 Temmuz 2008, 22:06:36 »
FİRARİ KURT
*
Tecrübe Puanı: 2

SAKARYA

ABDULLAH  kardes pamuk ova hayrettinle ilgili bi bilgin var mı???*
« Yanıtla #10 : 09 Ağustos 2008, 22:14:38 »
x_relax_
*

SAKARYA

bende sakaryalıyım bilgisi olupta görüşmek isteyen olursa  yardımcı olabilirim.
« Yanıtla #11 : 16 Ağustos 2008, 09:55:08 »
ta2mmy
*

SAKARYA

Öncelikle Sakaryalı arkadaşlarıma selamlar.DAHİE bizim bölgemizde bir araştırma yapmak gerekirse öncelikle 1918-1920 tarihleri arasındaki kurtuluş mücadelesinden ve ozamanki türemiş eşkiya liderlerini bilmek tanımak gerekir.örneğin ermeni kirkor çetesi ve 400 adamı buna karşılık çerkez ethem ilişkileri bunlara ilave karasulu ipsiz recep ve adamları hakkında ön bilgi sahibi olmak seni bir çok noktaya götürecektir.kirkorun zulumleri talanları dağlarda saklanması adamları ile ölü ele geçirilmesi talan mallarının değerlileri,nin bulunamaması saklanmış olma ihtimalleri, kol gezdiği kesimler yatakları bunlar ve ermenilerin tek tek kaçışmaları eşkiyaların o dönemde farklı milletlerden olması ortada güvenilir bir istikrarlı ortam olmayışı mallarını gömme daha sonraki zamanda geri gelip alma niyeti ile bizlere istemeden bıraktıkları miraslar.Daha ileri bilgi sahibi olmak istiyorsan bu konuda ATATÜRK araştırma merkezi linkinden bilgi sahibi olabilirsin.kolay gelsin...BU MİRASLAR BİZE YETER...
« Yanıtla #12 : 16 Ağustos 2008, 19:12:36 »
aptulgaffar
*
Tecrübe Puanı: 10

SAKARYA

değerli sakaryalı ustalar tarihinzi hepiniz az çok bizlerden daha iyi bilirsiniz sakarya pamukova dan al ta ileri afyona kadar oraların tarihi geçmişi çok zengin vede hala oralar fazla yoklanmamış bakir yerlerdir en önemliside volçan denen şerfsiz ve çetesi soygunlarına ve insan kıyımına o yörelerden başladığını hepimiz biliyoruz  sakaryanın her yerine yapılan planlı çalışmalarında emekleriniz inşallah boşa çıkmaz hepinize saygılarımla.
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: