+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  KATEGORİSİZ KONULAR VE HABERLER
| |-+  Haberler
| | |-+ 
 toryum ve düşen uçaktaki bilim adamlarımız

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Konu: toryum ve düşen uçaktaki bilim adamlarımız  (Okunma Sayısı 2101 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #30 : 30 Ocak 2008, 21:17:33 »
norsin25
*
Tecrübe Puanı: 4

aquilonia arkadaşın yazdıklarına katılıyorum..
sadece son sıradaki bedua olmamış.

♥ Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
« Yanıtla #31 : 30 Ocak 2008, 21:21:44 »
turk30
Ziyaretçi

Arkadaslar soyle bir yorum yazip fikirlerimi paylasmak isterim.

Turkiye icin zengin olmak kolay ama onu korumak zor. Su anda bile ulkemizi korumakta zorluk icindeyiz, zengin olmus olsak coktan acik secik savas ilan ederlerdi bize. Devleti yonetenler gelip gecici partiler degildir. Su anda gordugum, TBMM universite ogrencisi kizlarin basini kapayip kapamasina karar verecek. Bazi belediye baskanlari rahatca teroru destekler konusma yaparlarken kimsenin sesi cikmiyor (yargi vs).

Herseyin bir zamani var bilmesi gerekenler biliyor ve o yonde calisiliyor.

Bir ornek vereyim, Kazakistan. Dunyanin en kolay petrol cikarilan havzalari orada. Ama emekli maaslari Turkiye'nin maaslarinin yarisi ve hayatta bizimkinden ucuz degil. Onlar da bilir petrolu ve madenleri cikarmayi ama aninda Rusya,Cin ve ABDnin paylasimina ugrarlar. Turkmenistan ve Kirgizistan'da istediklerini yapti dis gucler zaten. Bu aciklamayi orali bir gazeteciden duymustum.

Turkiye'de gozu olmayan cok az ulke var, gercekten dost olan.

Gözü olanın gözü çıksın, boynu altında kalsın, tospaaa çarpsın..

ben bu yorumun altına imzamı atarım norsin arkadaş.
tebrik ederim seni aquilonia artı bedduanda cuk diye oturmuş
çarpan tospa biraz kilolu olsun....
« Yanıtla #32 : 31 Ocak 2008, 00:41:14 »
erenay34
*
Tecrübe Puanı: 6

yav adamlarin isi gücü yok,sorunlarla,terörle ugrasacaklarina,türban,türban,türban
 cenabi allah o türbani onlarin kefeni yapsin insallah,sanki üniversitelerde namussuzluk varda türbani takinca namuslu olacaklar,türbani takinca zaten olanlar olacak,taksinlar bakim ,görecegiz onlarin foyalari bundan sonra cikacak ortaya(sözüm bütün türbanlilara degil,onlarin icindede  namuslulari vardir helbette anam bacim olsunlar)
« Yanıtla #33 : 01 Şubat 2008, 00:22:30 »
constantın
A. UĞUR AYAN
*
Tecrübe Puanı: 15
BİLİNÇLİ ÇALIŞMALAR HER ZAMAN GÜZEL SONUÇLAR VERİR

sevgili arkadaşlar,
 ben maden mühedisliği okuduğumdan dolayı bu işlerin içinde sayılırım. ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara birileri setirci konumda kalırsa bu işler böyle olmaya devam edecek. toryum dediğimiz maden benim şehrim olan eskişehir yakınında bulunmaktadır. özellikleride gerçekten ülke olarak çok işimize yaracaktır. doğa zararı yok, işlenmes ucuz, enerjisi yüksek, patlasa en ufak bir yer etkilenmeyecek ve daha birsürü şey. bunun farkına vardılar uçağı düşürdüler. o profosörün asistanı kaldı onu da öldürme girişiminde bulundular. siz zannetmeyinki bunlardan bazı kişilerin haberi yok. bizleri dışa muhtac duruma getirerek kendilerine para kapısı açanlar bu ve bunun gibi olaylara seyirci ve hatta yardımcı konumunda kalıyorlar. ama elbet melek yüzlerindeki maske düşecek ve şeytanlıkları ortaya çıkacak. ama benim istediğim ülke olarak çok şey kaybetmeden bundan kurtulmamızdır.
  saygılarımla,

AuA HOLD
« Yanıtla #34 : 01 Şubat 2008, 00:47:50 »
toronto
*
Tecrübe Puanı: 1

Anlayalım artık arkadaşlar 'TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOOOOOOK'
« Yanıtla #35 : 23 Şubat 2008, 23:13:07 »
polat_65
*
Tecrübe Puanı: 0

BUNA NASIL OYUN ÜLKEMİZDE.YARARLI PROJELERİN SAHİPLERİ ÖRPAST EDİLİYOR.BUNSIL İŞ.KİM DURDİYECEK BU KANI BOZUKLARA.SAYGILAR.
« Yanıtla #36 : 21 Nisan 2008, 22:06:18 »
Tansiyon32
*
Tecrübe Puanı: 0

esselamun aleyküm bana göre bu uçak düşme sebebi bana göre bazı dış güçler türkiyenin ilerlemesini istemiyor lar eğer profösör varmış olsa idi bu bilgileri daha fazlasını oradaki kişilere sunacaktı şöyle bir düşünün bir karakolda 20 asker var telsizler karartılıyor telsiz çalışmıyor uydudan direk annican ABD parmağı var diyorum şöyle bi televizyonlara bakın etrafınıza insanlarımız bi lem değişiyor ne oluyor bizlere ABD uydudan ne yin nerde oldunu senden ben den iyi biliyor su uyur düşman uyunaz (ALLAHIN RAHMETİ BEREKETİ HEPİNİZİN ÜZERİNİZE OLSUN) ESSELAMUN ALEYKÜM
« Yanıtla #37 : 22 Nisan 2008, 01:09:29 »
hasan22
*
Tecrübe Puanı: 25

SLM ARKADAŞLAR DEĞERLİ GENERALİMİZ SAYIN EŞREF BİTLİS.İN UÇAĞINI DÜŞÜRENLER BURADADA İŞ BAŞINDA VE TEZGAH ÇOK BÜYÜK..ÖNCE KARAKUTUYU BAKIMA ALIYORUZ DİYE İPTAL ETMİŞLER.. UÇAĞIN İÇİNDEKİ YEDEK GİBİ ÇALIŞAN SİSTEMİDE İPTAL ETMİŞLER..UÇAĞIN İRTİFA YÜKSEKLİK GÖSTERGELERİNİDE MODERN YAPTIK DİYE AMERİKAN GPS DİREKT UYDUSUNA BAĞLAMIŞLAR..TEZGAH HAZIR BUNDAN SONRASI ÇOCUK OYUNCAĞI..BİRİSİ ISPARTAYA DAVET EDER DİĞERİDE TEZGAHI ÇALIŞTIRIR EN KIYMETLİ İNSANLARIMIZDAN BİR GURUBU DAĞA ÇAKAR..AMERİKAN UYDUSUNDAN UÇAĞA İNİŞE YAKLAŞIRKEN SİNYAL 900 METRE HATALI GELMİŞ  VERMİŞLER..SAYGILAR Ağlayan
« Yanıtla #38 : 22 Nisan 2008, 01:33:54 »
hasan22
*
Tecrübe Puanı: 25

SLM ARKADAŞLAR AMERİKA VE AVRUPA YUGOSLAVYAYI PARÇALADILAR VE ARALARINDA PAYLAŞTILAR SADECE BOSNA HERSEKTE 300 BİN KİŞİYİ BU ÇAĞDA KOYUN GİBİ KESTİLER KESME KATLİAM BİTİNCE PAPA ORAYA GELDİ HEPİNİZİ TAKTİS EDİYORUM DEDİ ŞEREFSİZİN ÖNDE GİDENİ..KOSOVAYI AMERİKA KENDİNE AYIRDI ÇÜNKÜ DÜNYANIN ÜÇÜNCÜ TORYUM YATAKLARI O KÜÇÜCÜK KOSOVA TOPRAKLARINDA..BİZİMDE KAFAMIZA CUVAL TÜRBAN NE BULURLARSA GEÇİRİYORLAR..SİZ BUNLARLA MEŞGUL OLUN..BİZDE GERİ KALAN HERŞEYLE..SİZE ONLAR BİZE BUNLAR..AYNEN SİZE BİR LOKMA BİR HIRKA ..GERİ KALAN TÜM DÜNYANIN NİMETLERİ BİZİM DİYORLAR..SU UYUR DÜŞMANLAR UYUMAZ..HER DAİM UYANIK OLMAMIZ LAZIM..SAYGILAR Kızgın
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim