+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ İŞARETLER
| |-+  Belgelerde Geçen veya Aradığınız Bölgeler
| | |-+ 
 samsun civarı yerler

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: samsun civarı yerler  (Okunma Sayısı 2279 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 01 Ağustos 2007, 22:53:54 »
internetci
*
Tecrübe Puanı: 0

samsun civarı yerler

arkadaşlar samsun ilçelerinde yer ve işaret arayan varmı volçanın bu taraftaki kapattıkları yerlerin bazılarını biliyorum ve bizzat gittim
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2007, 22:59:01 »
Nihat Usta
*
Tecrübe Puanı: 2234

samsun civarı yerler

BİLİYORSAN NE DURUYORSUN İNTERNETCİ.SAGLAM BİR EKİBİN Mİ YOK?

Gök batmadıkça yer yarılmadıkça Türklük ölmez!!!
"Ey Türk titre ve kendine dön"
« Yanıtla #2 : 01 Ağustos 2007, 23:17:04 »
PeopLe
*
Tecrübe Puanı: 1672

samsun civarı yerler

Samsunun neresinde vezir köprü uyar mı?
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2007, 01:11:00 »
sakaleyn
Ziyaretçi
samsun civarı yerler

GEREKENİİ YAPARSIN MADEM BİLİYOSUN SIKIŞTIĞIN YERDE BİZİMLE İRTİBATA GECE BİLİRSİN   SAYGILAR
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2007, 14:34:21 »
yilpet
Ziyaretçi
samsun civarı yerler

Samsunda Volçandan çok kayamezarları bulursun roma dönemine ait,onlar üzerine yoğunlaş derim sana,ilkadım civarında araştırma yapabiliyosan yap,çoğunluk orda ve sağra sıhhıiye denen yerde ordada bişi yapamıyosun askeri birlik var.
« Yanıtla #5 : 07 Ağustos 2007, 20:26:31 »
fahri51
*
Tecrübe Puanı: 2

samsun civarı yerler

yaa degerli abiler samsun degilde söyle söyleyeyim çarsamba ovas1ndan erbaa ovas1na bir alan cizin buralarda neler var acaba hic bahsi gecmiyor ben oldukca fazla isaret biliyorum mesela cok bilinen bir örnek erbaa ovas1n1n bogazkeseni nami diger kale köyü var ne dersiniz veya bu kaleden yukari daglar bos degil yaniii
« Yanıtla #6 : 28 Ağustos 2007, 11:13:13 »
OPTİMUS
Ziyaretçi
samsun civarı yerler

FAHRİ51  KARDEŞİM
BEN  SAMSUN  HAVZALIYIM  SANA  GÖRE  BÖLGEM VAR  EĞER  BİLGİ  İSTİYORSAN  HEMEN  BENLE  İRTİBATA  GEÇ    bekliyorum  seni
« Yanıtla #7 : 14 Eylül 2007, 07:12:22 »
karpit
*
Tecrübe Puanı: 13

samsun civarı yerler

merhaba yeni üyeyim ve amatörüm
bu ekıya belgelerinde geçen yerler bence yalova-gemlik-bursa -söğüt-güney sakarya bölgeleri
 samsun da sinop ta yada başka yerde neden aranıyo
benzer isimler heryerde var ama aslolan belgede geçen -yelkenlilerde dersaadete 7 saat uzaklık-marmara denizi-yeniköy ormanları -osmanlının kurulduğu yer(söğüt)-ve daha birçok işaret bursa civarını işaret
 ediyor.
« Yanıtla #8 : 15 Eylül 2007, 17:41:24 »
aksoymustafa05
*
Tecrübe Puanı: 5

samsun civarı yerler

yaa degerli abiler samsun degilde söyle söyleyeyim çarsamba ovas1ndan erbaa ovas1na bir alan cizin buralarda neler var acaba hic bahsi gecmiyor ben oldukca fazla isaret biliyorum mesela cok bilinen bir örnek erbaa ovas1n1n bogazkeseni nami diger kale köyü var ne dersiniz veya bu kaleden yukari daglar bos degil yaniii
Kardeş bahsettiğin yerleri biliyorum Erbaa bana çok yakın bu bölgeleri çok iyi tanırım bildiğin bir mevki  yeri varsa sana yardımcı olayım saygılar
« Yanıtla #9 : 01 Aralık 2007, 04:56:07 »
zeki55
Ziyaretçi
samsun civarı yerler

samsun da işaret göster bana birlikte hareket edelim yoğunluk zaten baruthaneden kalem kayadan başlıyor bafra, kavak, havza yoğunlukta zaten 1.ci. bölge 2. bölge 3 . bölge buralar ladik cobi deresi, sonra şahin kaya, kurt tepe zirvede evliya biniciler, 3 kızlar manastırı sonra tekkeköy ve çarşamba kabaceviz köyü, miliç nehri taki ünye fatsaya kadar gider bu dogru yerler Tokattan örnek veren arkadaş o dediğin yerde zirvede kayada küp resmi olacak.... internetçi Msn Adresi Vermek Yasaklanmıştır. adresim

MESENE ADRESLERİNİ ÜYE BİLGİLERİNİZDE YAZA BİLİRSİNİZ PAYLAŞM SAYFALARINDA YAZMAYIN LÜTFEN
« Yanıtla #10 : 16 Mart 2008, 15:00:47 »
SoNHaKaN
*

samsun civarı yerler

Bende samsunun ilkadım bölgesinde yaşıyorum şu an istanbuldayım ama defalarca çalışma yaptık orada bu bölgeyle ilgilenen varsa bilgi paylaşabiliriz
« Yanıtla #11 : 17 Mart 2008, 20:59:14 »
amisos_mitridat
*

samsun civarı yerler

samsunlular eklerseniz tanışalım Msn Adresi Vermek Yasaklanmıştır. adresim (Sitede Msn Adresi Vermek Yasaklanmıştır. adresi vermek yasaktır.(Black_Mask)) internetci  ben bu işlerden pek anlamıyorum yeni heveslendim bana yardımcı olursan sevinirim bende dogru yerlerde gezmek isterim.
« Yanıtla #12 : 18 Mart 2008, 03:43:10 »
King
*
Tecrübe Puanı: 86
۩۞۩๑ King ๑۩۞۩

samsun civarı yerler

Eşkiya belgesi özellikle wolçan dediğimizde ilk olarak duyduğum il Samsun oluyor
peki bana bir kişi samsunda bulduğu wolçanı kanıtlasın
varmı bana kanıt gösterecek bir arkadaş?
resimli net belge gösterin inanalım
Arkadaşlar kusura bakmayın ama kendinizi kandırıyorsunuz
hiç bir belgede samsun adı geçmiyor.
samsunda bulabileceğiniz ancak eski medeniyetlerle sınırlıdır ve bölgenizde yaşamış olan küçük eşkiya grupları olacaktır ama wolçan değil!
yıllardır wolçanı araştırıyorum ve elimde 1000 lerce sayfa bilgi oldu ama bir sayfasında samsun ismi yada o bölgelerde bir il, bölge mevki hiç görmedim! 
ama siz samsunda olduğuna  inanıyorsanız o başka benim yapabileceğim hiç bir şey yok sizin bileceğinizdir
Samsunlu arkadaşlar bana bu konuda kızmasın gerçekler acıdır!
saygılar..

......Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
.....
▂ ▃ ▅ ▆ █ akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime,varsın deli desinler,dünyalar benim olsun..█ ▆ ▅ ▃ ▂
« Yanıtla #13 : 11 Nisan 2008, 13:19:04 »
BÜYÜÇÜ
*
Tecrübe Puanı: 3

samsun civarı yerler

bi samsunlu olarak iyi bir ilerleme bende  bafralıyım  bi bildiğim bafranın  nebiyan köyünün dikencik dağında bir silah  ve bir  yılan  resmi görüldüğüdür   buradada   büyük bir  mağara olduğu  ve içindede yaklaşık 15 tona yakın altın  ve tarihi silahlar bulunduğudur  bu  bilgi cok  eski  zamanlara dayalıdır  dedemler  öyle  anlatırlardı  molla hüseyin
« Yanıtla #14 : 11 Nisan 2008, 13:25:35 »
BÜYÜÇÜ
*
Tecrübe Puanı: 3

samsun civarı yerler

ayrıca king  kıral arkadaşımıza  sesleniyorum  ben bilmem volcan  veya  başka  bir  eşkiya  1000 sayfalık bilgi var madem elinde  neden  paylaşmıyon sende bin   sayfalık  delil  varsa burdada  8000 küsüratlı  beyin  var yanlış anlama ya  tembelikten  yada  bu  sayfa  verimli  olmadığını düşünüyosun  ikisinden biri  şunuda  tarihe  eklemeyi  unutmular samsun  hakında 1500 yıldır  düşman işkaline uramamış  ve kurtuluş yıldönümü olmayan tek  türk  toprağıdır  hiç bir  düşman  gurupları  buraya  ayak  basamamıştır  1500 yıldır   volcanda   ayak basmaya  kaltığı anda   orda  yok  edilmiş  olmasınlar  sakın  olurmu olur  deyilmi ama  neyse  salıcakla  kal
Sayfa: [1] 2   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: