« : 01 Ağustos 2007, 22:53:54 » |
|
|
arkadaşlar samsun ilçelerinde yer ve işaret arayan varmı volçanın bu taraftaki kapattıkları yerlerin bazılarını biliyorum ve bizzat gittim
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2007, 22:59:01 » |
|
|
BİLİYORSAN NE DURUYORSUN İNTERNETCİ.SAGLAM BİR EKİBİN Mİ YOK?
|
Gök batmadıkça yer yarılmadıkça Türklük ölmez!!! "Ey Türk titre ve kendine dön"
|
|
|
« Yanıtla #2 : 01 Ağustos 2007, 23:17:04 » |
PeopLe
Tecrübe Puanı: 1672
|
Samsunun neresinde vezir köprü uyar mı?
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2007, 01:11:00 » |
|
|
GEREKENİİ YAPARSIN MADEM BİLİYOSUN SIKIŞTIĞIN YERDE BİZİMLE İRTİBATA GECE BİLİRSİN SAYGILAR
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2007, 14:34:21 » |
|
|
Samsunda Volçandan çok kayamezarları bulursun roma dönemine ait,onlar üzerine yoğunlaş derim sana,ilkadım civarında araştırma yapabiliyosan yap,çoğunluk orda ve sağra sıhhıiye denen yerde ordada bişi yapamıyosun askeri birlik var.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 07 Ağustos 2007, 20:26:31 » |
fahri51
Tecrübe Puanı: 2
|
yaa degerli abiler samsun degilde söyle söyleyeyim çarsamba ovas1ndan erbaa ovas1na bir alan cizin buralarda neler var acaba hic bahsi gecmiyor ben oldukca fazla isaret biliyorum mesela cok bilinen bir örnek erbaa ovas1n1n bogazkeseni nami diger kale köyü var ne dersiniz veya bu kaleden yukari daglar bos degil yaniii
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 28 Ağustos 2007, 11:13:13 » |
|
|
FAHRİ51 KARDEŞİM BEN SAMSUN HAVZALIYIM SANA GÖRE BÖLGEM VAR EĞER BİLGİ İSTİYORSAN HEMEN BENLE İRTİBATA GEÇ bekliyorum seni
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 14 Eylül 2007, 07:12:22 » |
karpit
Tecrübe Puanı: 13
|
merhaba yeni üyeyim ve amatörüm bu ekıya belgelerinde geçen yerler bence yalova-gemlik-bursa -söğüt-güney sakarya bölgeleri samsun da sinop ta yada başka yerde neden aranıyo benzer isimler heryerde var ama aslolan belgede geçen -yelkenlilerde dersaadete 7 saat uzaklık-marmara denizi-yeniköy ormanları -osmanlının kurulduğu yer(söğüt)-ve daha birçok işaret bursa civarını işaret ediyor.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 15 Eylül 2007, 17:41:24 » |
|
|
yaa degerli abiler samsun degilde söyle söyleyeyim çarsamba ovas1ndan erbaa ovas1na bir alan cizin buralarda neler var acaba hic bahsi gecmiyor ben oldukca fazla isaret biliyorum mesela cok bilinen bir örnek erbaa ovas1n1n bogazkeseni nami diger kale köyü var ne dersiniz veya bu kaleden yukari daglar bos degil yaniii
Kardeş bahsettiğin yerleri biliyorum Erbaa bana çok yakın bu bölgeleri çok iyi tanırım bildiğin bir mevki yeri varsa sana yardımcı olayım saygılar
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 01 Aralık 2007, 04:56:07 » |
|
|
samsun da işaret göster bana birlikte hareket edelim yoğunluk zaten baruthaneden kalem kayadan başlıyor bafra, kavak, havza yoğunlukta zaten 1.ci. bölge 2. bölge 3 . bölge buralar ladik cobi deresi, sonra şahin kaya, kurt tepe zirvede evliya biniciler, 3 kızlar manastırı sonra tekkeköy ve çarşamba kabaceviz köyü, miliç nehri taki ünye fatsaya kadar gider bu dogru yerler Tokattan örnek veren arkadaş o dediğin yerde zirvede kayada küp resmi olacak.... internetçi Msn Adresi Vermek Yasaklanmıştır. adresim
MESENE ADRESLERİNİ ÜYE BİLGİLERİNİZDE YAZA BİLİRSİNİZ PAYLAŞM SAYFALARINDA YAZMAYIN LÜTFEN
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 16 Mart 2008, 15:00:47 » |
SoNHaKaN
Tecrübe Puanı: 0
|
Bende samsunun ilkadım bölgesinde yaşıyorum şu an istanbuldayım ama defalarca çalışma yaptık orada bu bölgeyle ilgilenen varsa bilgi paylaşabiliriz
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 17 Mart 2008, 20:59:14 » |
|
|
samsunlular eklerseniz tanışalım Msn Adresi Vermek Yasaklanmıştır. adresim (Sitede Msn Adresi Vermek Yasaklanmıştır. adresi vermek yasaktır.(Black_Mask)) internetci ben bu işlerden pek anlamıyorum yeni heveslendim bana yardımcı olursan sevinirim bende dogru yerlerde gezmek isterim.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 18 Mart 2008, 03:43:10 » |
King
Tecrübe Puanı: 86
۩۞۩๑ King ๑۩۞۩
|
Eşkiya belgesi özellikle wolçan dediğimizde ilk olarak duyduğum il Samsun oluyor peki bana bir kişi samsunda bulduğu wolçanı kanıtlasın varmı bana kanıt gösterecek bir arkadaş? resimli net belge gösterin inanalım Arkadaşlar kusura bakmayın ama kendinizi kandırıyorsunuz hiç bir belgede samsun adı geçmiyor. samsunda bulabileceğiniz ancak eski medeniyetlerle sınırlıdır ve bölgenizde yaşamış olan küçük eşkiya grupları olacaktır ama wolçan değil! yıllardır wolçanı araştırıyorum ve elimde 1000 lerce sayfa bilgi oldu ama bir sayfasında samsun ismi yada o bölgelerde bir il, bölge mevki hiç görmedim! ama siz samsunda olduğuna inanıyorsanız o başka benim yapabileceğim hiç bir şey yok sizin bileceğinizdir Samsunlu arkadaşlar bana bu konuda kızmasın gerçekler acıdır! saygılar..
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 11 Nisan 2008, 13:19:04 » |
BÜYÜÇÜ
Tecrübe Puanı: 3
|
bi samsunlu olarak iyi bir ilerleme bende bafralıyım bi bildiğim bafranın nebiyan köyünün dikencik dağında bir silah ve bir yılan resmi görüldüğüdür buradada büyük bir mağara olduğu ve içindede yaklaşık 15 tona yakın altın ve tarihi silahlar bulunduğudur bu bilgi cok eski zamanlara dayalıdır dedemler öyle anlatırlardı molla hüseyin
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 11 Nisan 2008, 13:25:35 » |
BÜYÜÇÜ
Tecrübe Puanı: 3
|
ayrıca king kıral arkadaşımıza sesleniyorum ben bilmem volcan veya başka bir eşkiya 1000 sayfalık bilgi var madem elinde neden paylaşmıyon sende bin sayfalık delil varsa burdada 8000 küsüratlı beyin var yanlış anlama ya tembelikten yada bu sayfa verimli olmadığını düşünüyosun ikisinden biri şunuda tarihe eklemeyi unutmular samsun hakında 1500 yıldır düşman işkaline uramamış ve kurtuluş yıldönümü olmayan tek türk toprağıdır hiç bir düşman gurupları buraya ayak basamamıştır 1500 yıldır volcanda ayak basmaya kaltığı anda orda yok edilmiş olmasınlar sakın olurmu olur deyilmi ama neyse salıcakla kal
|
|
|
|
|
|