+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  BÖLGELER
| |-+  Kendi Bölgenizdeki Sorumlulara Buradan Ulaşabilirsiniz
| | |-+  Karadeniz Bölgesi (Moderatör: seyyah06)
| | | |-+ 
 Samsun Havza

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Samsun Havza  (Okunma Sayısı 492 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 31 Ocak 2008, 13:09:01 »
never_lost
*
Tecrübe Puanı: 10

Samsun Havza

arkaaşlar Samsun Havza hakkında bilgisi olan varmı acaba bizim oralar çok zenginmiş diyolar bizim köyde mandıra kızılcığı diye bir ağacın olduğu bir yer aranıyo ayrıca doğrumu yalanmı bilemem üstünde yılan kabartması bulunan bir kayanın yeride biliniyo yani bileni tanıyorum çok yakından bilgisi olan varsa rica ediyorum paylaşsın
s.a.
« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2008, 07:50:01 »
isaretci55
Ziyaretçi
Samsun Havza

Ben karların kalkmasını bekliyorum severim havzayı. samsuna 80 km. güzel yerlerdendir. zamanının anastasları, pic vasili'leri burda yaşamış, arnavut kaldırımında yürüyerek evine gidermiş, anbarkayada havzadan gidilir. derebağırtan yokuşu, boyalısı, şeyhler köyü de havzaya bağlıdır.
Yardımcı olabilirim sanırım ama o kabartma yılan gören arkadaşına şunu söyleyebilirsin. O yılan gibi kıvrıla kıvrıla akan derenin etraflarında ne gibi işaretler var dersen hafızası açılır arkadaşının.  Ben o havzadadereköy barajına çok gittim balık tutmaya iyi bilirim toprağı mı...
Saygılar
« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2008, 11:42:38 »
kup230
*
Tecrübe Puanı: 0

Samsun Havza

arkadaşım  var  ama  orası  site  alanı  oldu  artık  ve  2  adet  dolu  lahit  çıktı  kral ve  kraliçe.gerçekten süper  bir  yerdi.
« Yanıtla #3 : 17 Mart 2008, 17:44:59 »
tılsımlıcocuk
*
Tecrübe Puanı: 1

Samsun Havza

havzada şu körüyü biliyormuusn burası hayallerimi süslüyor ama ordan adama ihtiyacım var
ilgilenirsen bana mesaj at

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

« Yanıtla #4 : 17 Mart 2008, 18:34:57 »
hasan22
*
Tecrübe Puanı: 25

Samsun Havza

slm arkadaşlar on yıl kadar önce stelyo adında bir papazla tanışmıştım samsun havza.da cok yüklü emanetler var diyordu .elindeki jamesbond çanta harita dolu idi  otobanda bastı gitti yetişemedik çok uyanık...saygılar
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: