« : 12 Şubat 2008, 21:58:34 » |
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
Tecrübe Puanı: 264
|
|
HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR suskunluğum aseletimdendir. her lafa verecek bi cevabım var. lakin bir lafa bakarım , lafmı diye... birde söyleyene bakarım adammı diye...................
|
|
|
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2008, 22:18:27 » |
mamix35
Tecrübe Puanı: 28
|
walla benım hıc basıma gelmedı bole bısı ama gelenler varsa eger sana katılmıolardır doqal olarak
|
defineci ayık, aynı zamanda uyanık olmalıdır..
|
|
|
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2008, 22:53:24 » |
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
|
mamix kardeş bu benim görüşüm herkesin görüşü benimki ile aynı olmaz elbette ben her görüşe saygı duyarım.sadece başımdan olayı anlattım kısaca.tşk.
|
HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR suskunluğum aseletimdendir. her lafa verecek bi cevabım var. lakin bir lafa bakarım , lafmı diye... birde söyleyene bakarım adammı diye...................
|
|
|
« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2008, 23:24:54 » |
|
|
Tılsım Bir Nevi Korumadır Arkadaşlar... İslam Öncesi Zamanlarda Arapça Harflerinin Her Bir Harfi ve Sayısı ile Yazılmaktadır...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 20 Şubat 2008, 20:40:08 » |
gnani
Tecrübe Puanı: 5
|
Peki yazdığın tılsımın bekçisi kim oluyor? neden bekliyor? başka işi yokmu ?
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 29 Şubat 2008, 23:45:48 » |
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
|
s.a ggani kardeş bekçiside noldu belediye buldu .sen yazdıklarımı yanlış anlamışsın.tılsım bence hikaye.inananlarada saygılıyım.o sizin görüşünüz .saygılar.
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 02 Mart 2008, 23:20:34 » |
|
|
Tahassün duası
Her türlü afattan cinlerin ve şeytanların zararlarından tasallutlarından ve zararlarından emin olmak istiyorsan bu duayı sürekli okumalısın sabah ve akşam 7 kere okunmalı , okuma esnasında tarif edildiği gibi hareket edilmeli.
Biiznillah hiç bir şey zarar veremez. Bu bir kalkan gibidir. bu kalkan ile Allah`a sığınıldığında yapılan tüm saldırılar boşa gider. hiçbir zarar sana erişemez. Nasıl kalkan sana gelen saldırılarla senin aranda bir engel oluşturuyorsa bu da öyledir.
ÇOĞUL OKUNURKEN (AİLEYE)
Tahassanna bi zil mülkü vel melekût. Ve aksamna zil ıizzeti vel ceberût. Ve tevekkelna alel hayyil kayyümüllezi lâ yenamü ve lâ yemût. Dehalnâ fî hıfzillah Dehalnâ fî emânillah Dehalnâ fî hızillah. Bihakkı
(burada ker kelime okunurken sağ elin küçük parmakları teker teker kapatılacak)
kêf , hâ , yâ , ayn, sâd, küfiytü
(burada ker kelime okunurken sağ elin küçük parmakları teker teker kapatılacak)
Hâ , mîm , Ayn, Sîn , kâf, humiytü
bi la havle ve la kuvvete illabillahil aliyyil azıymi tevekkeltü alâ rabbî ve rabbiküm mâ min dâbbetin illa hüve ahizum binasıyetiha inne rabbî alâ sıratim müstekıym. Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin zil hulukil azıym. Ve alâ âlihi ve sahbihi bi adedi ıilmillahil azıym. Velhamdü lillahi rabbil alemiyn.
TEK KİŞİ İÇİN:
(KENDİNİZE OKURKEN YADA BAŞKASINA)
Tahassantü bi zil mülkü vel melekût. Ve aksamtü zil ıizzeti vel ceberût. Ve tevekkeltü alel hayyil kayyümüllezi lâ enamü ve lâ yemût. Dehaltü fî hıfzillah Dehaltü fî emânillah Dehaltü fî hızillah. bihakkı
kelimelerin okunuşu farklı oluyor,parmaklarda okunan deyişmiyor
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 05 Mayıs 2008, 10:25:31 » |
|
|
selam.son mohikan kardeşim.büyük konuşma bence.doğru kısmet meselesi.ama başına bi gelirse anlarsın ozaman nasıl ürpertici olduğunu.ynede asla başına gelmesini istemem gerçeğini yaşamış bir insan olarak.saygı ve sevgilerimle...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 06 Mayıs 2008, 08:46:54 » |
Enqin
Yorgun Defineci
Tecrübe Puanı: 59
Domuzdan post gavurdan dost olmaz.
|
aynı görüşteyim hepsi hikaye cinci lerin para kazanmak için uydurdugu palavralar.
|
Ey Türk Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini Ve Töreni Kim Bozabilir.
|
|
|
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2008, 21:40:33 » |
dfx
Tecrübe Puanı: 65
Heveslerin kadar zayıf hedeflerin kadar büyüksün.
|
selam arkadaşlar siz bir yere gittinizde define aramak için gidiyorsunuz onun icin bazı olaylar başımıza gelebiliyor AMA her hangi biri veya
SON MOHİKANIN dediği gibi belediye su getirmek için orda define aramak için degil yada başka bir iş için orda olupda define bulan cok kişi
var bu işle ugraşanlara her zaman indende cindende insandanda zarar gelmiştir ve gelecektirde.
saygılar
|
BİLGİNİN EFENDİSİ OLMAK İÇİN ÇALIŞMANIN KÖLESİ OLMAK GEREKİR..
|
|
|
« Yanıtla #10 : 09 Mayıs 2008, 01:38:52 » |
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
|
sa.saundstream arkadaşım başıma hiç bir şey gelmez allah'ın izni ile bize hiçbirşey yapamazlar.saygılarımla.
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 09 Mayıs 2008, 01:41:45 » |
consesou
Tecrübe Puanı: 10
küskün
|
evet tılsıma bende inanmıyorum
|
İÇİM BURUK AMA PİŞMAN DEĞİLİM BİR UFACIK DÜNYAM VARDI BAK ONUDA ELLER ALDI
|
|
|
« Yanıtla #12 : 10 Mayıs 2008, 01:07:30 » |
güneşinoğlu
Tecrübe Puanı: 2
|
|
BEN TÜRKÜM SEN NE OLURSAN OL.AMA OLDUĞUN YERE DİKKAT ET;BASTIĞIM YER OLABİLİR.
|
|
|
« Yanıtla #13 : 10 Mayıs 2008, 02:39:43 » |
hattab34
hattab
Tecrübe Puanı: 7
|
alaplılı iş arkadaşım bana şunu anlattı bu 3 harfliler define olayında yok millet cahil bilmiyor bir altını toprak altına koyarsın senelerce kalır o altın elektrik akımı yapar bunu bilmeyen cahil adamlar da kazmayı vurunca altınların sağladığı elektrik akımı ile çarpılır sonrada cin çarptı derler aynen böyle anlattı yorumlarınızı bekliyorum saygılar
|
Kafkasya ensar el islam taburu genel amiri şehid ibnül amir hattab
|
|
|
« Yanıtla #14 : 16 Mayıs 2008, 15:02:20 » |
ordubreakdance
bugün Allah (c.c) için ne yaptınız?
Tecrübe Puanı: 5
muhakkak galip olan ALLAH'dır
|
ben sana diyeyim o zaman yorumu. arkadaşım 5 kişi ile mağaraya girmişler ellerinde termal ile araştırma yapıyorlarmış, derken yeri tesbit etmişler fakat birden durup ses duymaya başlamışlar derken yanındakilin suratını kaplayacak kadarbir el izi adamın kaşı açılmış arkadaşım kendine mi vurdun uydurma bizi korkutup sen alacan değil mi dediğinde Bir ses; SENDE İSTİYORSUN HERHALDE DEYİP ona da bir şamar gelmiş ve o günden itiberen oraya daha gidemediler. beni götürün dediğimde ise ona bi haller olmaya başlıyo acaba neden? derken başka bir olay bir horasanla örtülü bir patetes tarlasını kazmak için kazmayı vurduğunda adam yaklaşık 50 metre uçuyo ve düştüğünde birkaç yeri kırık ve bu kişi benim de akrabam. neyse sadede gelelim. Evet bu nasip işi ve bununla uğraşana değilde uğraşmayanlar buluyor genelde Neden? Çünkü Allah'u teala ona nasip buyurmuşdur ve tılsımlar inanılmayacak kadar kötü ve tesirlidir. Muhakkak Allah c.c zenginliği istediğinden alıp istediğine verir, o nasip ederse bulursun gerisi ise yalan...
|
muhakkak galip olan ALLAH'dır Şüphesiz ben sizin görmediklerinizi görüyor ve biliyorum. Gök yüzü gıcırdayıp inledi ve gıcırdayıp inlemekte de haklı idi. Gökyüzünde, alnını Allah'a secde için koymuş bir meleğin bulunmadığı dört parmaklık bile boş yer yoktur. Allaha yemin ederim ki, eğer benim bildiklerimi sizler bilmiş olsaydınız az güler çok ağlardınız, Yataklarda kadınlardan da zevk almazdnız. Yüksek sesle Allah'a yalvararak yollara ve kırlara çıkardınız...
|
|
|
|