+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  YER ALTI MADEN YATAKLARI HAKKINDA BİLGİLER
| |-+  Maden Yatakları Hakkında Sorularınız (Moderatör: altınusta_77)
| | |-+ 
 YORUMSUZ***TÜRKİYE OKUMUŞ HIRSIZLARAMI BIRAKILACAK

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: YORUMSUZ***TÜRKİYE OKUMUŞ HIRSIZLARAMI BIRAKILACAK  (Okunma Sayısı 622 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 01 Mart 2008, 02:34:50 »
boksor1903
Ziyaretçi

TÜRKİYE NASIL SATILMAKTA  DEFİNECİ ARKADAŞLAR  BUYRUN -------------YORUMSUZ

1 Mart 2008
            MTA mühendisleri ’harita zengini’ çıktı

Arda AKIN/ANKARA
MTA mühendisleri ’harita zengini’ çıktı
MTA’ya yönelik "Kazı" operasyonunda gözaltına alınan bürokratların milyon YTL’lik servetleri olduğu belirlendi.

Gizli maden arazisi haritalarını büyük şirketlere astronomik rakamlara sattığı ileri sürülen bazı memurların 20 milyon YTL’ye yakın serveti olduğu belirlendi. Ankara organize polisinin MTA ve Maden İşleri Genel Müdürlüğü’ne düzenlediği Kazı Operasyonu’nda gözaltına alınan 24 zanlıdan 21’i dün ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. 3 gündür emniyette gözaltında tutulan zanlıların arasında yer alan MTA Maden Analizleri ve Teknoloji Daire Başkanı Duran Serdar K.’nın rüşvet karşılığı ihalelere fesat karıştırdığı ve devletin gizli belgelerini büyük maden şirketlerine verdiği ileri sürüldü.

KARISI ADINA ŞİRKET: Cumhuriyet Savcısı Vahdet Polatkan’ın yürüttüğü soruşturma kapsamında, örgütün lideri olarak gösterilen MTA mühendisi Erkan G.’nin, karısı Sebahat Hülya G. üzerine şirket kurduğu ortaya çıktı. Aynı şirkete jeoloji mühendisi Yeter B.’yi de ortak yapan Erkan G.’nin, değerli maden arazilerini değersiz gibi gösterip ruhsatlarını bu şirkete çok ucuza sattığı yapılan incelemelerde belirlendi. Yerküre Madencilik adı altında faaliyet göstere bu şirketin de holdinglere bu arazileri astronomik rakamlarla devrettiği tespit edildi.

MİLYON YTL’LİK SERVET: Erkan G. ve eşi Sebahat Hülya G.’nin mal varlıklarını da inceleyen polisler, Antalya’da değeri 3 milyon YTL’yi bulan arazi, Erzurum’da 5 katlı bina, Ankara Gölbaşı’nda araziler ve değerli mücevherlerinin olduğunu belirleyerek savcılığa bilgi verdi. Zanlıların maden arazisi haritası sattığı şirketler arasında İhlas Holding Bünyasi’ndeki İhlas Madencilik, Eti Holding, AEE Madencilik’in de bulunduğu açıklandı. Gözaltına alınan MTA bürokratlarının, ismi henüz açıklanmayan büyük holdinglere de köstebeklik yaptıkları ve maden arazilerinin bu şirkete devredilmesi işlemlerinde yardımcı oldukları ileri sürüldü.

YENİ GÖZALTI OLABİLİR: Enerji Bakanı Hilmi Güler’in, Turgay Ciner’in sahibi olduğu Park Holding’e köstebeklik yaptığı iddiasıyla haklarında soruşturma başlattığı iki bürokratın imzaladığı dosyalar da incelemeye alındı. Binlerce dosyayı tek tek araştıran MTA ve MİGEM müfettişlerinin incelemeyi tamamladıktan sonra yeni gözaltıların olabileceği belirtildi. Türkiye’nin yer altı zenginlikleri ve maden rezervlerini gösteren çok gizli bilgi, belge ve haritaların işadamlarının ev ve iş yerlerinde ele geçirilmesinin ardından, "belgelerin yabancılara satıldığı" yönündeki iddialar da araştırılıyor.

Fethiye Tapu Müdürü rüşvetten tutuklandı

MUĞLA Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fethiye Tapu Sicil Müdürlüğü’nde rüşvet alındığı bilgisi üzerine soruşturma başlattı. Ekipler, soruşturma kapsamında, Fethiye Tapu Sicil Müdürü Hasan Nail Koser’i rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına aldı. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

hürriyet gazetesinden alıntıdır.
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2008, 19:51:23 »
YENİ BULUŞ
*
Tecrübe Puanı: 2

MERAK ETMEYİN TÜRKÜYE Yİ  KİMSE SATAMAZ VE KİMSENİN SATMAYADA GÜCÜ YETMEZ ÇÜNKÜ TÜRKÜYE TÜRKLERİNDİR TÜRKLERİN KALACAKTIR,
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2008, 23:24:24 »
maviruya
*
Tecrübe Puanı: 0

paylaşımın için teşekkürler
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2008, 13:37:27 »
APDODAYI
Ziyaretçi

HANGİ İŞİMİZDE YOLSUZLUK YOKKİ
CİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER İLK İŞİ BABASINI KESMEK OLMUŞ DERLER,NORMALDİR
NEDEN KALKINAMIYORUZ BİZ SAVAŞLAR GÖRMÜŞÜZ ANADOLU DENEN BU TOPRAKLAR BİNLERCE MEDENİYET TAŞIMIŞ BUGÜNLERE HER BİRİNDEN BİRŞEY ALMIŞIZ AMA BİZ BİRAZ FAZLA CİNLİK KAPMIŞIZ.

ASLINDA BİZ TÜRK MİLLETİ ÇOK AKILLI BİR MİLLETİZ Kİ DÜNYADA KİMSENİN AKLINA GELMEYECEK KURNAZLIK İLK BİZİM AKLIMIZA GELİR.

AVRUPALI KIÇINI YIKAMASINI BİLMEZDEN EVVEL BİZ TÜRKLERİN EVLERİNDE HAMAM VARDI.

"""
    YUNAN İSMİ NERDEN GELDİ SANIYOSUNUZ
o zamanki bizans elçi gönderir osmanlıya görüşme ister,
bizim padişah sorar,kimdir bunla5r nasıl temizlermi,vezir derki hünkarım üst başları temiz gibi lakin bunlar domuz yer o nalette pis kokar bunlarda kokuyodur.
  padişah derki;bunları güzel yuyun ve huzura alın bizanslılar yunar ve huzura alınırlar ,
lakin halşk arasında söz açıldığında kim kim ''yav hani padişah efendimizin emriyle yunan lar var ya onlar'' bu yunmak kelamı kendi ülkelerindede devam eder ve yunan adı kalır.""""

ŞAKA BİR YANA ŞU SÖZ YALAN BİLE OLSA BİZİM NE KADAR ÜRETKEN BİR MİLLET OLDUĞUMUZUN İSPATI DEĞİLMİ BİZ BULURUZ İCAT EDERİZ AMA BİZ BİZİ BEĞENMEDİĞİMİZ İÇİN YABANCILAR ALIR DEĞİŞTİRİR BİZ ÇOK  AMA ÇOK BEĞENİRİZ.
                                              saygılarımla
« Yanıtla #4 : 13 Mart 2008, 18:58:51 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*
Tecrübe Puanı: 264

sa.apdo dayı ağzına sağlık .yazdıklarına bir iki kelimede ben eklemek istiyorum.memelette bu hırsızlar olmasa işsiz kimse kalmaz ve de süper bir güç haline geliriz.bunu önlemek içinde manevi eğitim şart.içinde ALLAH korkusu olmayanlardan herşey beklenir bence.bunun içinde çocuklarımıza dinimizin temellerini öğretmeliyiz.nasıl çocuklarımız için dersanelere milyonlarca lira harcıyorsak bir meslek sahibi olmaları için,dinimizi de çğretmek için aynı çaba içine girmeliyiz .saygılarımla.

HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR                                                                                       suskunluğum aseletimdendir.
her lafa verecek bi cevabım var.
lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
birde söyleyene bakarım adammı diye...................
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2008, 21:18:33 »
ufuk
*
Tecrübe Puanı: 41

türkiye türklerindir ankara ankaragüçlülerin dir öyle degilmi apodayı
« Yanıtla #6 : 05 Nisan 2008, 20:27:18 »
sportmen_tr
*
Tecrübe Puanı: 0

bunlar şerefsiz abi Allah korkusu olan bunu yapmaz vatan sevgisi olan biri bunu yapmaz bir avuç toprak binlerce can verdik satasınız diyemi.......................
ondan sonra devlet öle böle şartlar gittikçe zorlaşıyo daha çok zor görecez bu şerefsizlerin yüzünden
« Yanıtla #7 : 05 Nisan 2008, 20:42:28 »
casa982
*
Tecrübe Puanı: 5
HERŞEYİ BİLMEK ÇOK ŞEYİ BİLMEK DEĞİLDİR....!!!

VALLA ARKADAŞIM BU SADECE BASİT BİR ÖRNEK DAHA NELER VAR NELERRRR..Göz kırpan BİR BİLSENİZ....

bu işi herkez yapar ama herkez layıkı ile bu işi beceremez...
« Yanıtla #8 : 05 Nisan 2008, 23:39:29 »
hasan22
*
Tecrübe Puanı: 25

SLM ARKADAŞLAR ADAMLAR ÖYLE UYANIKKİ ALLAHI DİNİ İMANI MİLLİYETÇİLİĞİ VATANSEVERLİĞİ KİMSEYE BIRAKMIYORLAR..DİKKATİNİZİ ÇEKEN TRAKYA İLE İLGİLİ BİRŞEY VARMI..HERŞEY SUS PUS..EKMEĞİ YENMİŞ SUYU İÇİLMİŞ YER ALTI VE YER ÜSTÜ SATILMIŞ..ORDAKİ KÖYLÜ SADECE TARLASINI SÜRER VE TAVUKLARIYLA BİRLİKTE BAHÇESİNDE GEZER..TRAKYANIN ALTI DOĞAL GAZ DOLUDUR BU GAZ ONLARCA YILLIĞINA AMERİKA BAŞKANI CORC BUŞUN BİRİNCİ ADAMI MAYKIL CHENİNİN ŞİRKETİNE VERİLMİŞTİR ..ADAM BENİM TOPRAĞIMDA BENİM GAZIMI ÇIKARTIYOR TÜRBİNDEN GEÇİRİYOR ELEKTRİK OLUYOR BANA SATIYOR YILLIK MİLYAR DOLARI BİR TUŞLA AMERİKAYA GÖNDERİYOR...NASIL İŞ BU TOPRAK BENİM GAZ BENİM PARA BENİM ADAM OKYANUSU GEÇMİŞ BURAYA GELMİŞ İNEK GİBİ SAĞIYOR BENİ..TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TEKİRDAĞ ZİRAAT FAKÜLTESİ BAHÇESİNDE SU İÇİN SONDAJ YAPTI DOĞAL GAZ ÇIKTI ONLARDA KAZAN DAİRESİNE BAĞLADILAR BUNU HABER ALAN AMERİKALILAR ÜNİVERSİTEYİ MAHKEMEYE VERDİLER..TRAKYANIN ALTI KOMPLE BİZİM SİZ SADECE YÜZEYDE GEZEBİLİRSİNİZ..KAFAYI YİYECEM...BUNU VEREN İMZALAYAN 24 KERE HACCA GİTMİŞ OLAN TURGUT ÖZAL..YAA KİMSEYE GÜVENMİYORUM...HELE KADILARA HİÇ GÜVENMİYORUM Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Ağlayan Ağlayan Ağlayan
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim