+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  FORUMA ÜYE OLMADAN BİLMENİZ GEREKEN BİLGİLER LÜTFEN OKUYUNUZ
| |-+  Yönetim Duyuruları
| | |-+ 
 NEDEN DEFİNECİLER BİRLİK OLUYORUZ?...

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: NEDEN DEFİNECİLER BİRLİK OLUYORUZ?...  (Okunma Sayısı 1878 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #15 : 31 Mart 2008, 16:39:06 »
sinandgn
KERB-U BELA
*
Tecrübe Puanı: 5
HASRETİNDEYİM

arkadaşlar dergi veya  gazetemiz varmı yoksa ... niye yok?? özel müze olalım .. birileri bişeyler kazanıyor alıp satıyorsa bizlerin çalışmaları.. abilerbiliçsiziz kendi adıma diyorum hiçbir hukuki bilgim yok belki milyon dolardeğerinde şeyler gördük veya göreceğiz anlamıyoruz. Kahve köşelerinden kurtarıınnnnnnnnnnnnnnnn. fısıltılı konuşmaktan kurtarınnnnnnnnnn. ve cahilce birbirini karalayan definecilikten kurtarııııınnnnn. ABİLER EN AZINDAN AYLIK BİR DERGİ VARMI VEYA YILLIK. Yoksa önayak olacaklar sizlersiniz . yapında bzilerde üzerimize düşenneyse onu üstlenelim. Yeterki kahve köşelerinde bu millet kaçakcı gözüyle bakılmaktan kurtarsın ve bilinçlenelim... KENDİ DEĞERLERİMİZİ KİMSELERE VERMEYELİM.. bu konuda yapılmış veya yapılacak çalışmalardan üzerime düşecek bişey olursa seve seve hizmet ederim..saygılarımla

SABREYLE GÜZEL KUDRETİ MEVLA NELER EYLER
« Yanıtla #16 : 02 Nisan 2008, 19:33:44 »
tılsımcı
*
Tecrübe Puanı: 1

haklısınız uyanmak lazım.
« Yanıtla #17 : 03 Nisan 2008, 08:23:28 »
posoidon
*
Tecrübe Puanı: 36
DEFİNECİLİKTE ZİRVE...

Sinandgn,tüm definecilerin ortak düşüncesi bu,dillendirdiğin icin teşekkür ederim.Bu bir süreçtir ilk adımlar atılmıştır ve bu devam edecektir etmelidir,bahsettiğin ,özel müze ve aylık dergi planlar arasındadır.Vakıflaşma aktif olarak calışmaya başladıgında tüm ortak düşünce ve planlar üyelerimizin istediği dogrultusunda gercekleştirilecektir.Saygılarımla

defineci kaçakçı değildir,kaçak kazıya hayır deyiniz
« Yanıtla #18 : 05 Nisan 2008, 12:49:20 »
calamitous
*

abi ne diyeyim güzel tespitler allah yardimcımız olsun ben varim ne gerekiyorsa ..
« Yanıtla #19 : 19 Nisan 2008, 00:51:24 »
databox
*

s.a.arkadaşlar sitedeki birliktelik dayanışma ve yardımlaşma ve buna benzer lehimize sonuçlanacak bütün fikir ve önerilerinize devletimizin bizlere tanıdığı yasal haklar çerçevesinde katılıyorum.

DATABOX
« Yanıtla #20 : 19 Nisan 2008, 20:25:05 »
yeni buluş
*
Tecrübe Puanı: 27

güzel bir öneri inşallah ilgili arkadaşlr bunu dikkata alırlar  saygılarımla
« Yanıtla #21 : 24 Nisan 2008, 11:37:45 »
kumpas
*
Tecrübe Puanı: 0

sayın aladdin abim önce huzurunuzda sizlere teşekkür etmek istiyorum gerçekten duygularımıza tercüman olmuşsunuz bende bir türk oğlu türk olarak bana ne vazife düşüyorsa yapmaya namus ve şeref sözü veriyorum yeterki bu vatanın değil bir akçesi zerre kadar toprağı dışarıya çıkmasın artık hainlere gerçekten dur deme zamanı geldi...ne güzel demiş m.akif ersoy :VERME DÜNYALARI ALSANDA ,BU CENNET VATANI.... hepinize allah (cc) güç kuvvet versin saygılar...KUMPAS..
« Yanıtla #22 : 04 Mayıs 2008, 13:02:30 »
talaslı
*
Tecrübe Puanı: 3

bu vatan atlarımızın kanıyla canıyla alındı herşeyiyle bizim ama geçmişte bu ülkenin başında bulunan satılmış kişiler ülkenin belli yerlerini bu kişilere resmen satmış öyle olunca bize suç onlara iş düşüyor
buna karşı bi başkaldırışımız varsa ben canımla kanımla varım bu yolda
« Yanıtla #23 : 10 Mayıs 2008, 09:53:13 »
keban
*
Tecrübe Puanı: 23
VATANI SEVEN HERKESİ SEVERİM

gerçekten de çok güzel bir konu..iyikide bu siteyle tanışmışım..KEŞKE DAHA ÖNCE ARANIZA KATILABİLSEYİM..DAHA ÖNCE BİLEBİLSEYDİM BU İŞİ GÜZELL DÜRÜSTÇE YAPAN YARDIMSEVER VE TARİHİNE SAYGI DUYUP SAHİP ÇIKAN CİVANMERTLERİN BÖYLE BİR SİTEYİ OLUŞTURUP KENDİLERİ GİBİ KİŞİLERE SESLENDİĞİNİ...BÖYLESİNE SEVİYELİ,YAARARLI SİTEYİ DÜŞÜNÜP BİZLERE YARDIMCI OLUP YOL GÖSTEREN ABİLERİMİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUMM ..ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN..TAM BİR KARDEŞLİK RUHUYLA HAREKET ETTİĞİNİZ İÇİNN...EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUNN...TEŞEKÜRLERRR..... Ağlayan  BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUMM..ZİRA BAŞARI SİZE YAKIŞIRR..
« Yanıtla #24 : 10 Mayıs 2008, 10:09:50 »
kamuray
kamuray
*
Tecrübe Puanı: 8
yalan soyleyen cehennem azabından kacamaz

elıne salık abıcım ıcımızdekı bazı vatan haınlerı bu vatandan ekmek yedıyını ne yazık unutuyo vatana sayıp cıkalım defınecıye kacak gozunde bakılmasına ızın vermeyelım en ıcten saygılarımla ne mutlu turkum dıyene..........
« Yanıtla #25 : 10 Mayıs 2008, 10:31:02 »
BOZKURT.VAN
*
Tecrübe Puanı: 2

BED YÜZLÜLER KEM GÖZLÜLER HOR MU BAKARMIŞ VATANA?
KAYGILANMA TÜRKOGLU TÜRK.SENKİ O ECDADIN TORUNU.
TASALANMA.BİZLER DÜKENİP YOK OLMADAN OLMAZ BÖYLE ŞEY GARDAŞ.  ÜLKÜ BABA
« Yanıtla #26 : 10 Mayıs 2008, 18:05:22 »
abidinn
*
Tecrübe Puanı: 7

sinandgn kardeş ağzına sağlık aylık bir dergi nekadar güzel olur bu bizim hobimiz avcılar gibi adamlar ateşli silahları resmi yolla almıyormu .resmi belgeleriyle dağda bayırda rahat rahat gezmiyormu kahvelerde anılarını bağıra bağıra anlatmıyormu herkeste azda olsa definecilik merakı yokmu?inanıyorumki yönetimin önderliğinde gayretleri ile bizlerde bu konuma geleceğiz inşaallah hepinizi yürekten destekliyoruz başarılar
« Yanıtla #27 : 12 Mayıs 2008, 01:19:11 »
emin aga
*
Tecrübe Puanı: 14

tanzimattan daha eski kanuni ve hurrem sultanla basladi
« Yanıtla #28 : 06 Haziran 2008, 22:10:55 »
tellioğlu reşat
*
Tecrübe Puanı: 0

seni teprik ediyorum ustam sen bir tanesin seni tanımak istiyorum erkek adamsın ben orduluyum istanbulda oturuyorum meşazlarını zevkle okuyorum .birlik olalım inşallah selamlar Kızgın Kararsız
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: