« Yanıtla #15 : 05 Mart 2008, 17:26:54 » |
REDES
Tecrübe Puanı: 249
|
ölenlerin dualarının yapılıp gömüldügü bir yer çevrede çok sayıda mezar var bunlar büyük bir ihtimalle oda mezarlar giriş araştır cihaz yardımı al.
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 05 Mart 2008, 19:37:40 » |
majest58
Tecrübe Puanı: 4
|
KARDES COK GUZEL RESIMLEMIŞSIN ILK RESMINDE KENDINIZ BIR GIRIŞ ÇIZMIŞSINIZ HEMEN ONUN YANINDAKI IKI TANE BASAMAK GIBI DURAN KAYALARIN USTU DIKKATIMI CEKLDI BIRDE O RESIMLERIN ONUNDE DURAN BI TAS PARCALKARI VAR IHTIMAL ALLAH KOLAYLIK VERSIN
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 06 Mart 2008, 21:35:59 » |
hansmark
Tecrübe Puanı: 0
|
x işaretin 10 adım onunde x işareti 10 adım demektir
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 07 Mart 2008, 01:51:03 » |
mortal kombat
secret
Tecrübe Puanı: 154
|
selam. bölge ve resimler çok güzel. bölgede gözden kaçırdığın işaretler ve yapılarda vardır. dikkatli bakın. mabed yeri olduğu çok belli çok eski bir yer. boşluk tespitiyle saklı olan yerleri bulabilirsin. buranın birçok girişi birçok odası olabilir. etraftada mezarlar vardır. büyük kayanın önündeki yığma taş ve hemen solundaki yapı ilgimi çekti. ayrıca karelenmiş taş bişeyin önünü veya üstünü kapatılmış gibi konmuş. birde o taşın hemen solundaki kare oyma, onun önünde de olabilir giriş.
|
Geçmişimiz Geleceğimizdir... Yardım isteyen arkadaşları yasal kazıya teşvik ediniz. Kaz orayı, kır orayı gibi kelimeler kullanmayınız. Kanunsuz olarak bulunmuş eserlerin yayını kesinlikle yasaktır. Msn Adresi Vermek Yasaklanmıştır. ve tel no paylaşımı yasaktır. Açmak istediğiniz konuyu ilgili bölüme açınız. Aynı konuyu bir kereden fazla açmayınız.
|
|
|
« Yanıtla #19 : 07 Mart 2008, 07:03:37 » |
|
|
|
« Yanıtla #20 : 12 Mart 2008, 10:31:26 » |
|
|
Arkadaşım işaretlere bakılırsa orası boş değil ancak çok iyi bir cihazla bulabilirsin diye düşünüyorum, "y" işareti sanki uzakta bir kesişen yol gibi birşey çağrıştırıyor . Bölgedeki işaretler çok üzel ama işaretlerin hemen yanında değil gibi düşünüyorum...Kolay gelsin...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 12 Mart 2008, 10:41:27 » |
deniz54
Tecrübe Puanı: 1
|
arastirmaya degerbiryer soyulmus olabilir bencede makina lazim kolay gelsin
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 12 Mart 2008, 19:01:30 » |
1234567000
Tecrübe Puanı: 82
Define Burda Aranır www.parakapisi.net
|
Selam
Mevki Çok Karışık Sen Resimleri Tüm Etraftan Çek Doğu Batı Kuzey Güney Olarak Fakat Güneş Batarken Resimleri Çek 4 Taraftan Resimleri Çek Birde İşaretler Mükemmel Mutlaka Orda Bişiler Çıkar Boş Olmamalı Önemli Bir Mekana Benziyor Cihazla Arama Yap Birde Toprakta Kayaların Arasında Boşluk Kontrolü Yap
Selametle
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 17 Mart 2008, 22:33:04 » |
koroti
Tecrübe Puanı: 0
|
ayağinın altındakı taşi incele kaldırablırsen en azından ne olduğunu anlarsın hiçbir şet uğraşivermeden meydana gelmez kolay gelsın
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 17 Mart 2008, 22:42:18 » |
abraham
Tecrübe Puanı: 31
|
koroti kardeş bende aynı fikirdeyim bu taşın altında veya alt kolu uzun küçük istavrozun önündeki çakılda degilse işaretlerin oldugu ana kaya içinde olmalı.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 18 Mart 2008, 22:09:17 » |
|
|
doğru bu kayalıklarda mezar olmaz ama orda ve yakınlarında kilise hiç olmaz beyler resimleri iyi inceleyin oresimlerle her şeyin ne oldugunu zaten işaretlerle yönlerini göstererek anlatmış o istavrozların illaki papaz işareti diye yorum yapmayın çünkü o kayalıkların ve bütün işaretlerin en son birleştiği yerdeki kayanın üzerindeki işaretli anlatımlar harita gibi yer altındaki 7 krallık yaşamış maabetin içinde kralmezarını eşinin çocuklarının en yakınlarınınve en sevdigi iki yakın komutan veya yakın korumasının mezarını bulacaksınız orası hiç bozulmamış bakir bir yeraltı kralmezarı ve bütün özel zaatı eşyaları ve mahzenleri doludur çok emek ve sabır ister saygılar
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 19 Mart 2008, 20:54:26 » |
abraham
|
cevap için teşekkürler bahtiyar kardeş evet mezar ve mahsen işareti var tek sorun cihazım yok şimdi ana işaretten sonra aynı kayalıkda tepede veya yanlarda gizli x veya + işareti var toprak üzerinde kayada kanal var +işaretinin alt kolu uzun 7cm filan ve önde resimdeki çakıl yıgını var mezar veya mahsen işaretlerin oldugu kayalık katman altındamı öndeki çakıl veya kanallı taşın yanında olabilirmi?
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 19 Mart 2008, 22:16:39 » |
HANNİBAL
Tecrübe Puanı: 9
|
yağmalanmış bir mezarlığa benziyo yinede cihaz desteğiyle bi kontrol etmekte fayda var
|
Ya yeni bir yol bulacağız, ya yeni bir yol yapacağız" ( Hannibal )
|
|
|
« Yanıtla #28 : 20 Mart 2008, 09:50:52 » |
abraham
|
HANNİBAL KARDEŞ BURDA YAGMALANMIŞ VEYA AÇILMIŞ BİRYER YOK SONDAN ÜÇÜNCÜ RESİMDEKİ MAGARA GİBİ KÜÇÜK DELİK SEBEBİ İLE BUNU DÜŞÜNMÜŞ OLABİLİRSİN O DELİGİ BEN BİLGİSAYARDA YAPTIM. YANİ ORADA AÇIK YER YOK.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 20 Mart 2008, 15:08:43 » |
|
|
SLM.. ARKADAŞIM. BENCE BU ALAN ÇOK BÜYÜK BİR YAŞANTI ALANI ÇEVRESİNDE VE TEPE NOKTADA OLMALI. İBADET YERİ VE O ZAMANIN ÜST DÜZEY KİŞİLERİNİN GÖMÜLDÜĞÜ BİR YER. ANCAK İŞARETLERİN BAZILARI KAPALI GİRİŞ VERİYOR. BU BİR KAYA MEZARI VEYAHUT GİZLİ BİR YER ALTI TAPINAĞI OLABİLİR. BİR DEDEKTÖR YARDIMIYLA ÇOK DETAYLI BİR ARAŞTIRMA YAP. KAYALIKLARDADA BOŞLUK ARA. BUNU FAYANSÇI TOKMAĞIYLA RAHATLIKLA YAPA BİLİRSİN. HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN... BOL ŞANS VE BAŞARILAR.
|
|
|
|
|
|