« : 10 Mart 2008, 05:15:41 » |
|
|
|
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2008, 17:29:38 » |
sea
Tecrübe Puanı: 0
|
Alkışlıyorum konunun yeterli olduğunu hemen farkeden bir yönetici. yaklaşımınız mükemmel. Yani o kadar yorum sana fazla diyosunuz. bir resim için bir konu kuralsa beni bağışlayın. yok öyle değilse, yazdığınız o uzun cümle yerine "mezardır" ya da değildir" gibi tek kelimelerle de kendinizi ifade edip bana yardımcı olabilirdiniz. zira beni de siteden küstürmezdiniz.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2008, 19:32:09 » |
REDES
Tecrübe Puanı: 249
|
kardeş senin bir konunda bu resmin var yorumda yazıldı o zaman herkes aynı şeyleri devamlı açsın niye kızıyorsunki küstüysen ne yapayım kardeş biz ne yapalım daha yazdıgın mesaj 12 bak ben kaç konu kaç mesaj yazmışım size yardımcı olalım diyoruz ama nafile.
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2008, 20:04:24 » |
Black_Mask
Black
Tecrübe Puanı: 305
Nasipte yoksa ne gelir elden...
|
Kardeş moderatörlerimizde kendi zamanlarını verip burada bizlere yardımcı olmaya çalışıyor. Neden bu kadar tepki verip sinirlendiğini anlamadım açıkcası. Sadece Redes usta değil butun yoneticiler ellerinden gelen yardımı dilllerinin dondugu kadar anlatmaya çalısıyorlar. Lütfen biraz daha sabırlı ve duyarlı olalım. Unutmayalım ki atılan ok ağızdan çıkan söz geri dönmüyor. :Kırıcı sözlerden kaçınalım lütfen.Sea biraz daha sabırlı olursan cevap alacagından eminim. Saygılarla...
|
Ruhun şad olsun şehidim vatan sana minnettar, Gerekirse ardından gelecek daha çok şehit var. Black_Mask
|
|
|
« Yanıtla #4 : 11 Mart 2008, 01:37:29 » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : 11 Mart 2008, 04:57:40 » |
Gökdeniz78
Tecrübe Puanı: 3
Birşeyi bulunmdığı yerde aramak,aramamak demektir
|
Siteyi lütfen provake etmeyin arkadaşlar, yönetici arkadaşlar ellerinden geldiğince, gayet iyi niyet ve samimiyetle bizlere yardımcı olmaya çalışıyorlar ve Sitede çok içten ve samimi paylaşımlar var. ben bu site sayesinde başladığım yerden çok çok ilerlerdeyim, teşekkürler ediyorum. Saygılar. ALLAHA emanet olun.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 15 Mart 2008, 22:30:39 » |
mirkelam
Tecrübe Puanı: 2
|
sea kardeşim sen burda haksızsın ustalar zaten ellerinden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorlar burada yüzlerce kişiyi aydınlatıyorlardaa bir senimi ayırıyorlar bizler ustalarımızın yorumları ve bilgilerini takip ederek define bulamasakta bilgilendiğimiz konular oldu burdan ustalara teşekkür ederim sea kardeşim sanada başarılar dilerim hepinz allaha emanet olun..
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 15 Mart 2008, 22:38:48 » |
çakır16
asi bursalı çakır
Tecrübe Puanı: 33
giden gitmiştir gittiği an BİTMİŞTİR....
|
redes usta tekrar açılan konuları forumdan kaldırırsanız kararlılığınız dahada vpekişecek kanaatindeyim ve bu kadar dikkatli daha önceden açılan konuları hafızanda tutabildiğin için tebrikler allaha emanet ol
|
ankaragücü-bursa-eskişehir taraftarları tirübün kardeşliği adı altında yepyeni bir oluşum başladı 13.04.2008 de Kızılcıklı, Nefer, Altes, Ayder, UniEses kardeşlerimizin maçında beraber eskişehirdeydik bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürler. Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] www.061626.com ......KAPTAN16........
|
|
|
« Yanıtla #8 : 17 Mart 2008, 00:59:59 » |
|
|
Ben Caylak Sayılırım .. Başka DAha Ayrıntılı Resımler Varmı Resımlerden Pek bır şey Anlaşımıyor Bıraz Daha Bu İşi Bilenler nerede Yazmış .. dolaşıyorum sıtede ama bulamıyorum..
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 17 Nisan 2008, 08:25:52 » |
engin_1
|
erzuruma gelmek isteyen varmı
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 17 Nisan 2008, 08:28:11 » |
engin_1
|
erzurum köprüköy ve cevresi hakında bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 17 Nisan 2008, 08:54:47 » |
efsane03
|
BENCE YONETICILER HAKLI CPP VERE BILDIKLERI KADAR VERIYO BU KADAR ARKADASA KOLAY DEGIL ARKADASLAR
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 17 Nisan 2008, 11:09:58 » |
haruki
Tecrübe Puanı: 6
|
surekli ayni konular acilmazsa bencede iyi olur boylelikle derdine gercekten care arayan arkadaslar bu site sayesinde istediklerine ulasabilir. benim siteye fazla mesaj atma olanagim yok nedeni ise benim bu sitedeki arkadaslar kadar deneyimimin olmamasidir.ama hemen hemen hergun bu siteyi ziyaret ederim. simdiye kadar ki izlenimlerim sonucu site yoneticileri gelen her soruyu bilgileri dahilince aydinlatmaya calisiyor zannimca.bu sitede gercekten derdine der arayan arkadaslar da resim koyuyor, sunlari bir deneyeyim bakalim maksatli bir yerden resim bulup koyan arkadaslarda resim koyuyor (sozum sea size degildir kesinlikle) onlarin sayesinde gercekten care arayanlar cevap alamiyor.redes usta sitedeki konularin tekrarlamamasi konusundaki tavrinizi destekliyorum saygisizligim varsa bagislayin ustalara saygilarimla cirak
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 28 Nisan 2008, 15:33:01 » |
BEKCİ
Tecrübe Puanı: 5
|
malı alan almış sana bişey kalmamışşş
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 22 Mayıs 2008, 17:00:50 » |
reis_67
|
ben bu siteyi çok beğeniyorum bu sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim allah razı olsun herkesten
|
güller ağlar ülkemde
|
|
|
|