« : 10 Mart 2008, 07:16:49 » |
NisRoc
Tecrübe Puanı: 0
|
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Bu işaret hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum..
|
Bir su damLasının dörtte biri güLüm.. yetermi öLüme mani oLmaya? yüzsüzce çaLdığım rahmet kapısı yüzüme kapanırsa ya bir su damLasının dörtte biriyLe yanar cesedim o gün..
|
|
|
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2008, 07:23:49 » |
NisRoc
|
Yer hakkında bilgi vermeden direk işaret için yorum istedim kusura bakmayın ama babam sadece bu fotoğrafı verdi  Akşama gerekli bilgileri alırım..
|
Bir su damLasının dörtte biri güLüm.. yetermi öLüme mani oLmaya? yüzsüzce çaLdığım rahmet kapısı yüzüme kapanırsa ya bir su damLasının dörtte biriyLe yanar cesedim o gün..
|
|
|
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2008, 07:25:25 » |
|
|
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] KARDEŞ 1.ÇİZDİĞİM İŞARET MAĞARA ÖN GİRİŞİ ANLAMINDADIR...2.ÇİZDİĞİM İŞARET İSE BÜYÜK İHTİMALLE YÖN VERİYOR. KOLAY GELSİN ...SAYGILAR...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2008, 07:32:25 » |
NisRoc
|
Eyvallah saolasın yorumun için. Bu arada bu bölgede gölde warmış
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 10 Mart 2008, 07:36:59 » |
kerti17
Forumun Kertenkelesi
Tecrübe Puanı: 28
Forumun Kertenkelesi
|
mağara yada mahzen veriyor P ise yön veriyor.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 10 Mart 2008, 07:40:53 » |
REDES
Tecrübe Puanı: 249
|
bence bu omega kesin para var burda p yönünde araştır onlar mt veriyor iyi araştır.saygılar
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 10 Mart 2008, 07:47:43 » |
|
|
YAHU USTALAR BU OMEGA NEDİR_?
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 10 Mart 2008, 07:51:57 » |
NisRoc
|
dediğim gibi peder bey sadece bu fotoyu verdi, yalnız diğer fotolardan aklımda kalan, bu bölgede göl war, koltuk taşı ve 7-8 m2 mi diim ne diim taşlık bi yer war.. akşama diğer fotolarıda alıcağım böyle olmıyacak anlaşılan (: "P" yön veriyor derken, ne tarafa doğru yön veriyor ? Bu arada yorumlarınız için teşekkürler..
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 10 Mart 2008, 07:54:38 » |
hira_pc
Tecrübe Puanı: 112
|
s.a. arkadasım bu resimlerin cevrede tek olacagına dair pek ihtimal vermiyorum .... gömüyü simgeleyen işaretler altın yani...p ler sayısal ve yön anlamında kullanılır genel olarak ama cok farklı sayısal degerlerde kullanıldıgı görülmüştür .. yapan kişinin düşünce sekline göre farklılıklar gösterir alfabetik rakam degeri olarak almak yanıltır seni... sag ve alt bölge taraflarında olsa gerek yön olarak sayısal deger olarakta öncelikle alt kollarını ölc santim adım olarak al ikisini carp son nokta işareti de cıkabilir karsına makinen olmadan bu işaret baya bir kasar .... öncelikle bulundugu alan zarfını arastır...
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 10 Mart 2008, 07:55:46 » |
hira_pc
Tecrübe Puanı: 112
|
ben yorum yazarken sen zaten farklı işaretler oldugunu yazsmıssın onlarında resimleri gelirse iy olur saygılar
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 10 Mart 2008, 07:57:12 » |
kerti17
Forumun Kertenkelesi
Tecrübe Puanı: 28
Forumun Kertenkelesi
|
başka resimler de varsa alalım lütfen iyi olur.bnde redes ustayla aynı görüşteyim burda mutlaka para var.ama inş. alınmamıştır.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 10 Mart 2008, 08:00:16 » |
NisRoc
|
Teşekkürler yorumlarınız için, akşama diğer fotoğrafları getireceğim, hatta çok heycanlandım hemen gidip alayım en iyisi
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 10 Mart 2008, 08:21:06 » |
metehansasa
ThE KaNkA
Tecrübe Puanı: 43
ThE KaNkA
|
S.A. Ohm işareti ve P harfleri çeşitli işaretleri belirtir. O bölgede aranacak gömü şekline göre yorumlamak gerekir. Kaya mezarmı, lahitmi, gömümü. Resimdeki ohm ve p harflerinin hepside, normalde adım olarak mesafe belirtebilir, ama ohm işareti mağara girişini de gösterir. Ama genelde altın işaretidir diye biliriz. Bence şağ tarafa doğru harflerin işaret ettiği mesafeyi cihazyardımı ile araştır. Kolay gelsin arkadaşım.
|
In The World Except Death Is Lie
|
|
|
« Yanıtla #13 : 10 Mart 2008, 16:05:11 » |
|
|
arkadaşım P harfi antik kril olarak bilinir ve yön mesafe verici olarak birçok bölgede bulunur sayısal değeri 100 dür yalnız benim bildiğim kadarıyla arşın veya mt değil adım olarak sen bu yöne doğru bir araştır belki bişeyler çıkar 2. bir işaret çünkü 2. bir p daha var kolay gelsin..!!! omega zaten biliyoruz kesin altın demek bu kanıtlanmıştır umarım aldatıcı bir işaret değildirde yüzün güler iyi bir inceleme ve etüt gerek yalnız araştırman sonucu bir bulguya rastlarsan yasal davranarak ruhsatlı kazı yapmanı tavsiye ederim kolay gelsin..!!!
|
|
|
|
|