+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  BÖLGELER
| |-+  Kendi Bölgenizdeki Sorumlulara Buradan Ulaşabilirsiniz
| | |-+  Karadeniz Bölgesi (Moderatör: seyyah06)
| | | |-+ 
 ustalarım çok önemli !!!!!!!!

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: ustalarım çok önemli !!!!!!!!  (Okunma Sayısı 1057 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #15 : 16 Mart 2008, 00:29:06 »
ladreerdal
*
Tecrübe Puanı: 45

kuyunun içine girmen şart.....
hangisi olduğuna kara vermen için hepsinin etrafında iii bir araştırma yap işaret olanı bul
yok ben işaret görmedim dersen
1. den başla 2. den devam et en sonda en zor olana gir..
kuyu içinde 2 şey olabilir... 1. kuyu duvarında bir oda... 2 tünel
oda varsa tuzak yok sayılır
yalnız tünel varsa attığın her adıma aldığın her nefese dikkat et... 1 den fazla tuzak olabilir....
oda veya tünel bulursan alk ayağını basacağın yerin kenarına yukarısına ve aşağısına ii bak muhakkak işaretler vardır onları işaret olarak algılama onlar muhakkak  tuzakların yerini gösteren haritadır... adam kendi anlayacağı şekilde yapmıştır....

ladreerdal
« Yanıtla #16 : 16 Mart 2008, 01:03:09 »
define96
*
Tecrübe Puanı: 0

kuyunun ıcnde altın suyu olabılır sıyah şişede ve altının hapmeddesını de sakın atma  sakın sıya şeşe buldugunzaman kırma cook degerlıdır ıcnde altın suyu var bızım orda kuyudada vardı kazdık ama şişe kırıldı oo zaman fıyatı 150 milyardı şımdı bılmeme
« Yanıtla #17 : 18 Mart 2008, 19:02:38 »
dedemin mirasları
*
Tecrübe Puanı: 1

ya kevser kardeş eger tokatlıysan beni muhakkak ara makinede var güzel bi araştırma yaparız 10 güne kadar tokattaym. tecrübelerimizden faydaLAnırız. hem benimde yerlerim var saygılar.
« Yanıtla #18 : 21 Mart 2008, 17:41:26 »
kılıçkayalı
*

ustalar ben kılıçkayalı köyde evimin bahçesinde şüpelendiğimiz yer vardı eştim ve üç adet 1.70boyunda etrafı deyişik birşeyle sıvanmış boş küp çıktı aceba çevresini araştırayımmı saygılar.
« Yanıtla #19 : 21 Mart 2008, 18:17:47 »
ALAADDİN-KEYKUBAT
*
Tecrübe Puanı: 354

Merhabalar,
Bu kuyuların 3 ü de su amaçlı kullanılmamıştır. 1 veya 2 si yakındaki bir höyük veya kaleye çıkan bir mahsen olmalı . Zor ve zahmetli bir iş . Öncelikle kuyuların elle uzanabilecegin yerdeki taşları elle kontrol et ve makina ile kontrol et. Çünkü butür yerlere define saklanmıştır. Görüntülü bir cihazla kuyuların çevresini çekmeden nereye kadar uzanacağını ve içlerinde degerli bişi olup olmadığını anlamak zordur.

Saygılarımla.
« Yanıtla #20 : 22 Mart 2008, 00:19:02 »
comezdefineci
zeki55
*
Tecrübe Puanı: 11

selam batı tarafındaki taşla dolu olan kuyuda çalışmalısın ama kolay değil ha kamyonlarca taş çıkaracaksın ve horosan engelinide unutma Allah yar ve yardımcın olsun
saygılar

Beni googlede arasan bulamassın.....neden mi? seyyah oldum gezerim. YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME ya da adamım diye gezme....
« Yanıtla #21 : 25 Nisan 2008, 15:50:48 »
cemes78
*

şelale üstü hac ve minyatüre dikkat

karadeniz bölgesi görülebilen ender minyatür haç yanında yorumlarınızı bekliyorum
« Yanıtla #22 : 25 Nisan 2008, 16:27:54 »
cemes78
*

resimi yükleyemedim şelale üstünde 10 santm çapında bir haç bir ucunda minyatür sandık  ve sandığa oturur gibi iki boyutlu resim önden kız çoçuğu üsten sanki papaz gibi görünüyor resmide yüklediğim zaman gönderecem  :
« Yanıtla #23 : 26 Nisan 2008, 01:58:46 »
zincir
*
Tecrübe Puanı: 23

s.a. kevser arkadaşım bu kuyular boş değilse işaret mutlaka vardır ama yok diye ümidini yitirme yüzyıllar özce yapıldığı için işaret yıpranmış olabilir. ama ben derimki yapacaksan farklı olanı bul ondan başla yani taşlı olandan yukarıdan aşağıya su dök bir kova hızlı bir şekilde ve taşların arasından sızan suyun şırıltısını kulagını örme duvara koyarak dinle. nekadar derin olduğunu tahmin edebilirsin.
ALLAH yardımcın olsun

TEŞEKKÜRE GEREK YOK..!
« Yanıtla #24 : 26 Nisan 2008, 01:59:40 »
zincir
*
Tecrübe Puanı: 23

haa birde unutmadan su yukarıda duruyorsa o normal bir su kuyusudur.

TEŞEKKÜRE GEREK YOK..!
« Yanıtla #25 : 29 Nisan 2008, 23:33:33 »
artin
*

3 kuyu güzel bir yer anlattıgın gibiyse batıdaki ırmak tarafındamı
« Yanıtla #26 : 05 Haziran 2008, 23:59:24 »
makinacı
kocaman11
*

selam kevser arkadaşım dos arkadaşımızın dediği çok doğru tehlikeli olabilir bir de şu var 3kuyunun içinde hep aynı tür mazeme ile mi doldurulmuş birinden kireç çıktı diyorsun diğer ikisindede varmı o kireçten çok iyi araştırma gerekiyor ben ekibim ile buna benzer ama üç degil iki kuyu bulduk kenarları tuğla örgülü 6 metre derinliğinde ve alttan birbirine bağlantı tüneli çıktı  seniin o kuyularda yakında yüksek tepe veya kaya varsa hahsen girişi olarak kuyular kullanılmış olabilir.kuyuların içindeki dolguları incele ve mesaj yaz yardımcı oluruz saygılar.

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: