Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Bu yakından çelikmiş Hali
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] işaretin oldugu anakaranın soltaraftan yandan çekilmiş fotografı ok ile gösterilen yer oyuğun oldugu yerdir.
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] 1 ile gösterdigim yer olugun oldugu yerdir. anakaranın 4 veya 5 mt uzaktan çekilmiş hali.
Forumda Resimlerin Görülmesine İzin VerilmiyorResimleri Görebilmek İçin [ Buraya Tıklayarak Üye Olunuz ] veya [ Giriş Yapınız ] Buda Biraz daha yakından cekılmıs hali. işaretledigim yer oluk işaretidir.
Burası eski rum ve ermeni yerlesim yeridir. etrafında yada cevresınde hıcbır calısma yapılmamıs.dağ etegi karsında tam dere var ve derenın kıyısı buyuk cınarlarla dolu. 300 400 yasında cınarlar var 10 15 tane kadar belkı daha fazla.sitenizi gezerken oluklar hep dikkatımı cektı genelde gömu yada herhangi bısey varsa oluk oluyor. bende bunu daha öncegörmustum ve bilgisiz oldugumuz ıcın pek dıkkate almamıstım.sizce bir anlamı varmıdır. degerli ustalarımdan yorum beklıyorum.
Bırde sunu belırtmek ıstıyorum. yakından cekılmıs oluk resmıne dıkkat edın.olugun tam ustunden bı cizgi gecıyor. o cizgıden yukarısı ellebile ufalanıyor kaya.ama altı cok saglam.pek kurcalamadım size danısmadan önce.
ne yapmamı önerirsiniz.