+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  DEFİNECİNİN BİLMESİ GEREKEN KONULAR
| |-+  Eşkiya Belgeleri
| | |-+ 
 volçan voyvoda

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Yukarı git
Konu: volçan voyvoda  (Okunma Sayısı 6615 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #30 : 01 Nisan 2008, 02:57:09 »
küçükağa
OSMAN BEY'İN küçük ŞEHZADESİ...
*
Tecrübe Puanı: 97
Ya nasip..!

volçan voyvoda

vay anasını yav bu volçan neymiş böyle... bu siteye girdiğimden beri rastladığım en muammalı konu, hele bu başlığıda inceledikten sonra sır iyice derinleşti. anladığım kadarıyla bu volçan bir çok yere bir çok gömü saklamış ama gel görki belgesi işareti olan çok  ama bulan yok. valla yiğidi öldür hakkını yeme, volçan zeki adammış. habibicel kardeş senide tebrik ederim olayı iyi araştırıyo gibisin. verdiğin bilgilerden emin ve bazı sonuçlara yaklaşmış gibi duruyon ama volçan hakkında şunuda anladımki: bu güne kadar çok definecinin hayallerini süslemiş ve onları hüsrana uğratmış, senide hüsrana uğratabilir kardeş dikkat et.
 nedense böyle sırlı konular hep ilgimi çekmiştir.. bu volçan benim karşıma daha önce niye çıkmamış diye şimdi düşünüyorum. eğer daha önce karşılaşmış olsaydım heralde bende konuya enine boyuna dalış yapardım.. neyseki çok şükür uzak kalmışız..

yav aklıma şöyle bişeyde gelmiyo değil. volçan konusuyla ilgilenen arkadaşlar iyiniyetli olarak bir araya gelin şu konuyu ALLAH aşkına vatan millet hayrına aydınlatın..

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]     Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]     Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]    Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]    Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]   Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]

Biz OSMANLIYIZ Can Verir Nam Alırız...
« Yanıtla #31 : 02 Nisan 2008, 17:45:10 »
selim_can
*
Tecrübe Puanı: 21

volçan voyvoda

habibicel=arkadaşım güzel yazmışsın yorumlarına saygım var  tabiki arkadaşlarımıza vede kendimize yardımcı olmamız lazım şimdilik bu kayıtlardaki gerçeklik payı tartışılır.şimdi volçan 3.selim zamanında yaşadı bu doğru bilgileri paylaşalım hadi gel bak 3. selim zamanında başka kimler yaşadı tabikide alibey ve emin ağa karahasan da o dönemde yaşadı.bu çetelerin birbirleriyle mücadele içinde olduklarınıda biliyormusun.mesela ali bey in osmanlıda müşteşar olduğunu o da aynı şekilde osmanlının hazinesini soyduğunu ve buradan 250 kişilik gurupla kara denizin bilmedikleri bi yerden çıktıkları.ve olaylar bundan sonra gelişmiştir.ama sana şunuda diyeyim ali beyde kendisine volçanın mesela 40 tavla yı benim demiştir.volçanın bölgesinde bulunmuştur.bu tavlayı bende ararım 40 tavladır 40 at bağlama halkasıdır.40 yem yeme çanaklarıdır.altı taş döşemedir. atın pislikleri dereye düşer.işte kayıtlar böyle 10 sahife olarak devam eder,he şimdi bu yer neresi dersen bulamadım henüz 40 tavlanın hangi ilde olduğunu.evet yazılarımız devam edecek inş. herkesin emeyine saygılar.

ALLAH KAİNATIN YEGANE  SAHİBİDİR
« Yanıtla #32 : 02 Nisan 2008, 19:49:46 »
tivos
*
Tecrübe Puanı: 2

volçan voyvoda

sayın selim_can
bahsettiğiniz 10 sayfalık belgeyi buradayayınlamanız mümkün mü .bakarsınız kendi bölgesinden örneklerle arkadaşlar da size yardımda bulunur.bizde arşivimize bir belge daha eklemiş oluruz .saygılar...
« Yanıtla #33 : 02 Nisan 2008, 21:11:38 »
demirhan917
*
Tecrübe Puanı: 0

volçan voyvoda

ww demirkoy
« Yanıtla #34 : 03 Nisan 2008, 09:51:24 »
Malabadi
*
Tecrübe Puanı: 25
Kültüre ve tarihe saygı duyalım...

volçan voyvoda

bende az belgeler var çeviriyorum,ama baya uzun sürcege benziyo osmanlıcadan türkçeye çevirmek zor.biraz bekliceniz:)

Ne kadar söylersen söyle söylediklerin karşındakinin anlayabilecegi kadardır..Mevlana..
« Yanıtla #35 : 03 Nisan 2008, 12:20:46 »
tarot5
*

volçan voyvoda

sayın habibicel  benim sorumad a cevap yazarsan sevinirim  batı trakyada eskı yaşamlara ait bilgin varmıvarsa yazarmısın teşekürler
« Yanıtla #36 : 03 Nisan 2008, 12:22:31 »
tarot5
*

volçan voyvoda

bu demırköy nerenın nereye bağlı arkadaşlar
« Yanıtla #37 : 03 Nisan 2008, 20:07:35 »
Enqin
Yorgun Defineci
*
Tecrübe Puanı: 59
Domuzdan post gavurdan dost olmaz.

volçan voyvoda

bütün arkadaşlara teşekkür ederim ama benim gözüm pek yükseklerde degil ufak bi şey çıkarsam yeter bana Kahkaha hafta sonu gelsede gitsek delmeye iştahım kabardı valla Gülümseme Allah Herkesin gönlüne göre versin

Ey Türk Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini Ve Töreni Kim Bozabilir.

Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
« Yanıtla #38 : 03 Nisan 2008, 22:02:49 »
huseyin26e
Ziyaretçi
volçan voyvoda

habibecel  belgelerde geçen yapay duvarı buldum mağarayıda buldum  şimdide mağaranın girişinde koyun makasını arıyorum
« Yanıtla #39 : 03 Nisan 2008, 22:05:11 »
hakanay
*

volçan voyvoda

adapazarı taraklı bölgesini ve karacalardan inhisara kadar dere dağ köyleri biliyorum
« Yanıtla #40 : 03 Nisan 2008, 22:05:35 »
Malabadi
*

volçan voyvoda

bu volçan eskiyası benim tahminim edirne -istanbul arasındandaki bölgeden başlayıp sinap-samsun hatta trabzon taraflarına kadar uzanmış ege ve akdeniz cografyasında bulunmamış diye tahmin ediyorum??

Ne kadar söylersen söyle söylediklerin karşındakinin anlayabilecegi kadardır..Mevlana..
« Yanıtla #41 : 03 Nisan 2008, 22:14:52 »
huseyin26e
Ziyaretçi
volçan voyvoda

burayı bizzat gördünmü habib
« Yanıtla #42 : 03 Nisan 2008, 22:45:29 »
hakanay
*

volçan voyvoda

yok ama oralı olan ramazan dayı ile bu konudaki ilişkilerim iyidir.birde size bir resim göndermek istiyorum ama beceremiyorum[kabartma papaz] tarif edebilirseniz göndericem saygılar
« Yanıtla #43 : 03 Nisan 2008, 22:57:12 »
Malabadi
*

volçan voyvoda

arkadaşlar volçan voyvoda ve çetesinin resmidir bir bulgar sitesinde buldum...

« Yanıtla #44 : 03 Nisan 2008, 22:58:58 »
Malabadi
*

volçan voyvoda

işte çete beyler...

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: