+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  Sohbet
| |-+  Bulunmuş Gömüler
| | |-+ 
 55 TON ALTIN BULUNDU!

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Konu: 55 TON ALTIN BULUNDU!  (Okunma Sayısı 2710 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #15 : 19 Nisan 2008, 22:11:32 »
gandalf
*
Tecrübe Puanı: 231

55 TON ALTIN BULUNDU!

55ton altın nedemekya insan kafayıyer valla Kahkaha

LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMAYALIM
TARİHE ZARAR VERMEYELİM..

demir kertiği yaşamlarda
ölümsüz aşkların bekcisi olmuşuz..
« Yanıtla #16 : 21 Nisan 2008, 21:56:56 »
son mohikan
YA UMUTLAR BİTERSE
*
Tecrübe Puanı: 257

55 TON ALTIN BULUNDU!

öyle gandalf kardeşim.umarım ki yabancılar götürmezde ülkemizde kalır altınlarımız.

HOR GÖRME HARABAT EHLİNİ DEFİNEYE MALİK NİCE VİRANELER VAR                                                                                       suskunluğum aseletimdendir.
her lafa verecek bi cevabım var.
lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
birde söyleyene bakarım adammı diye...................
« Yanıtla #17 : 30 Nisan 2008, 01:33:37 »
ramco145306
*
Tecrübe Puanı: 0

55 TON ALTIN BULUNDU!

İŞTE  AMERİKAYA BU KADAR BOYUN EĞMİŞ DURUMDAYIZ. ELİN AMERİKALISI TÜRKİYE DE ALTIN ARIYOR BİZİM TÜRK ŞİRKETLERİDE TAŞERONLUK YAPIYORLAR.NERDE BİZİM O MANEVİ BİRLİĞİMİZ BERABERLİĞİMİZ KARDEŞLİĞİMİZ. BİR AN ÖNCE UYANMALIYIZ SİLKİNMELİYİZ KENDİMİZE GELMELİYİZ BU VATAN TEK BAŞINA YETER .BAŞKA BİR ÜLKENİN AKIL HOCALIĞINA SÖMÜRÜSÜNE İHTİYACIMIZ YOK
« Yanıtla #18 : 05 Mayıs 2008, 18:32:57 »
_SeNaToR_
*

55 TON ALTIN BULUNDU!

arkadaşlar yabancılar niye götürüyor niye biz almıyor çıkarmıyoruz ne güzel diyorsunuz.Onlar teknolojiyti yapıyor çıkarıyor o zaman bizde  çalışalım adam gibi okuyalım geliştirelim teknolojimizi çıkaralım.
« Yanıtla #19 : 05 Mayıs 2008, 22:03:35 »
kartal54
*

55 TON ALTIN BULUNDU!

arkadaşlar bu vatan uğruna can feda..
am ne yazıkki elin gevuru gelip ülkemizde cirit atıyo benim gibi garibanlar evde yatıyo..
yeter yahu ülkemizde gevurların işi yok.. güzelim tarihimizi koruyalım bi iş yapılıcaksa türk türkle iş birliği yapsın ne çıkarsada vatan için faydası olsun yanii
« Yanıtla #20 : 07 Mayıs 2008, 00:06:32 »
54RA67
*

55 TON ALTIN BULUNDU!

arkadaşlar bizim maden mühendislerimiz başka sektörlerde çalışıyorlar kendi sektöründe iş bulamıyorlar devletde sahip çıkmazsa elin adamı gelir malı götürür,bizde burda 55 gr için gece gündüz ararız onuda bulamayız
« Yanıtla #21 : 11 Mayıs 2008, 19:47:22 »
sekerx
*
Tecrübe Puanı: 53
ALLAH C.C. ZENGİNLİĞİ DİLEDİĞİNE VERİR.

55 TON ALTIN BULUNDU!

1 kilo bana versinler ne olur sanki. Ağlayan
« Yanıtla #22 : 11 Mayıs 2008, 20:11:02 »
çağlar
*
Tecrübe Puanı: 1

55 TON ALTIN BULUNDU!

dereyi görmeden paçaları sıvamasınlar derim bende 1 ton var diyodum 1 gram bile çıkmadı hayırlısı işallah bulurlarda toprak altında kalmaz
« Yanıtla #23 : 12 Mayıs 2008, 23:18:47 »
sevdim_ugur
*

55 TON ALTIN BULUNDU!

slm arkadasim ben bu siteye yeni üye oldum ben
« Yanıtla #24 : 12 Mayıs 2008, 23:39:44 »
ordubreakdance
bugün Allah (c.c) için ne yaptınız?
*
Tecrübe Puanı: 5
muhakkak galip olan ALLAH'dır

55 TON ALTIN BULUNDU!

yok yaa onlar bişi alamazlar inşallah onun sahipleri almalarına izin vermez verse bile başlarına gelmedik kalmaz bu bir gerçek... ha bir de adamlar bulmuşlar iyi falan ama biz de bulalım ve onu hayıra yoralım ve kullanalım diyorum, inşallah çıkanla çok güzel camii yaptırmayı düşünüyordum ama rüyamda bana gösterilenler ile fikrimi değiştirdim... Bir Camii yaptıracağıma 10 On fakir doyurmanın daha hayırlı olduğu söylendi. ama gelin görünki ben buradan bağzı arkadaşlarla görüşmek istediğmde ise koskocaman YASAK!'larla karşı karşıya geliyorum. Ondan sonra SON MOHİKAN arkadaşımızın dediği gibi İNŞALLAH ÜLKEMİZDE KALIR duasını etmeye çalışıyoruz. UYANIN Güzel Ülkemin insanları onların bulmaması için birbirimize yardım edelim ve biz bulup bunları kendimiz için değil şu köhne dünyada ölüm gelmeden elimizi çabuk tutalım ve HAYIR işleyelim ki bizim dahiretteki tek dostumuz şüphesiz AMELlerimizdir, bunu da asla unutmayalım ve öyle hareket edelim... herkeze saygılarımla... hüseyin hoca

Şüphesiz ben sizin görmediklerinizi görüyor ve biliyorum. Gök yüzü gıcırdayıp inledi ve gıcırdayıp inlemekte de haklı idi. Gökyüzünde, alnını Allah'a secde için koymuş bir meleğin bulunmadığı dört parmaklık bile boş yer yoktur. Allaha yemin ederim ki, eğer benim bildiklerimi sizler bilmiş olsaydınız az güler çok ağlardınız, Yataklarda kadınlardan da zevk almazdnız. Yüksek sesle Allah'a yalvararak yollara ve kırlara çıkardınız...
« Yanıtla #25 : 12 Mayıs 2008, 23:57:09 »
ordubreakdance
bugün Allah (c.c) için ne yaptınız?
*
Tecrübe Puanı: 5

55 TON ALTIN BULUNDU!

ÖNEMLİ UYARI!!! ha bu arada, Fırat nehrinde tesbiti edilmiş altın bir dağ var ve kıyamet alemetlerinde de yer alıyo o altın dağı amerika çok iyi şekilde görüyo ve boşuna mı doğuyu ele geçirmeye çalışıyorlar... Teröristler neden var Türkiyeti doğudan itibaren bölmek için.Şunu da unutmayalım ki, KİM Kİ O ALTINDAN BİR ZERRE TANESİ KADAR ALIRSA MUHAKKAK ÇEHENNEM AZABINI, DÜNYA MALINA TAPTIĞI İÇİN TADACAKTIR... unutmayalım bunu da.... Selametle

Şüphesiz ben sizin görmediklerinizi görüyor ve biliyorum. Gök yüzü gıcırdayıp inledi ve gıcırdayıp inlemekte de haklı idi. Gökyüzünde, alnını Allah'a secde için koymuş bir meleğin bulunmadığı dört parmaklık bile boş yer yoktur. Allaha yemin ederim ki, eğer benim bildiklerimi sizler bilmiş olsaydınız az güler çok ağlardınız, Yataklarda kadınlardan da zevk almazdnız. Yüksek sesle Allah'a yalvararak yollara ve kırlara çıkardınız...
« Yanıtla #26 : 20 Haziran 2008, 09:18:55 »
m.kurt061
*
Tecrübe Puanı: 3

55 TON ALTIN BULUNDU!

Yapacak bişey yok inşallah Ülkemiz için hayırlı olur. Bizlere de iyi bir ders olur bundan sonraki malları yabancılar deyil Türkler bulur.
« Yanıtla #27 : 21 Haziran 2008, 15:25:12 »
ownerless
*

55 TON ALTIN BULUNDU!

Nolcak Bu altınlar Devletinmi yoksa Şirketler Arasında Paylaşılacakmı
« Yanıtla #28 : 07 Temmuz 2008, 23:20:41 »
DELİ_KURT
*
Tecrübe Puanı: 77

55 TON ALTIN BULUNDU!

55  ha 55 ton vayyyyy
« Yanıtla #29 : 11 Temmuz 2008, 01:02:33 »
dertlier
*
Tecrübe Puanı: 2

55 TON ALTIN BULUNDU!

ARKADAŞ GELDE KIZMA BİZ YSAL İZİN ALMAK İÇİN KIRK DEREDEN SU GETİRDİRLER YABANCILAR CİRİT ATARAK KAZI YAPARLAR HALİMİZE ACIYORUM PARAMIZLA REZİL OLMAK BÖYLE BİRŞEY ARKADAŞLAR AMA YİNEDE VATAN SAG OLSUN
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: