+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ İŞARETLER
| |-+  Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
| | |-+ 
 bunun anlamını bilen varmı

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: bunun anlamını bilen varmı  (Okunma Sayısı 550 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 23 Mart 2008, 19:02:39 »
poyraz123456
*
Tecrübe Puanı: 1

bu resimleri yeni çektim büyük taş ve hemen öününde diğer taş var diğer taş mezara benziyor başka bir şey olabilirmi Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ] Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ] Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
« Yanıtla #1 : 23 Mart 2008, 19:05:15 »
comezdefineci
zeki55
*
Tecrübe Puanı: 11

orda çalışmana değer bence taş üzerinde özellikle aşagı tarafında yani topraga temas eder yerlerde herhangi bir işaret var mı? araştırmalısın
saygılar

Beni googlede arasan bulamassın.....neden mi? seyyah oldum gezerim. YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME ya da adamım diye gezme....
« Yanıtla #2 : 23 Mart 2008, 19:15:34 »
poyraz123456
*

bencede çalışmaya değer bir yer ama görüldüğü gibi bir fotoğrafta belli oluyor etrafında evler var fotoğrafları çektikten sonra bir adam gelip taşa baktı dikkatini çekti sadece benim değil bir çok kişinin dikkatini çekebiliyordur taşın yakından her yerinin fotoğrafını çekip buraya atıcam tekrar eğer bir şey varsa tam yerini saptayıp hemen alıp ordan sıvışmam lazım öndeki sizce mezarmıdır etrafındaki otlar dikkatimi çekti sararmış diğer taraf yeşil acaba bir şeyden dolayımı sararmış yoksa ot ilacımı atılmış bilmiyorum
« Yanıtla #3 : 23 Mart 2008, 19:24:36 »
efo6013
*
Tecrübe Puanı: 13

SA arkadaş resimlerin gerçekten cok güzel ama işinde cokzor  ama rizke değer çünkü mezara benziyo  bol şanşlar
« Yanıtla #4 : 23 Mart 2008, 19:54:42 »
kerti17
Forumun Kertenkelesi
*
Tecrübe Puanı: 28
Forumun Kertenkelesi

şehrin içi.yıllardır oralanın kurcalanmaması imkansız.hemen arkasında bir ev görünüyor. soylu birisinin mezarı değil.
« Yanıtla #5 : 23 Mart 2008, 19:58:37 »
hira_pc
*
Tecrübe Puanı: 112

s.a. arkadasım büyük olasılıkla acılmıs bir mezar cevresiniarastır baska mezar olma ihtimali var...
« Yanıtla #6 : 23 Mart 2008, 20:00:56 »
poyraz123456
*

burası daha sonra şehir içinde kalmış mezarın olduğu bölgenin hemen karşısında bir tepe var bu tepede eskiden hititler döneminde yaşamış bir uygarlığın kalesi bulunuyor kale kalıntıları bazı bölgelerde çıktı surlar falan yapılan kazılarda bulundu hatta gezerken küp parçaları vb. eski ev gereçlerinin parçalarını bulmak mümkün tarlalar sürülürken altından kopan parçalara tarla üsütüne çıkıyor.yerleşim eski değil apartmanların geçmişi 5 , 6 sene önceye dayanıyor.mezarmıdır dolumudur bilemiyorum ustalardan yardım bekliyorum büyük taşın ve diğer mezara benzer taşın daha yakından ve ayrıntılı fotoğraflarını çekicem
« Yanıtla #7 : 23 Mart 2008, 22:52:49 »
zex77
*
Tecrübe Puanı: 0

selam arkadaşlar2. resimdeki taş daha önceleri düzmüş ama şimdi sola yatmış sol tarafında boşluktan böyle anlaşılıyo tabiii bu benim görüşüm..neyse kolay gelsin kendini riske atmaimkanın varsa kanunlara uygun olarak davran..iyi şanslar dilerim
« Yanıtla #8 : 30 Nisan 2008, 14:38:46 »
SİVASİUM_58
*
Tecrübe Puanı: 2

kardeş 1nci resmin yerndie oynamış onla uğraşa ikinci resinde ise işret yok ise altına bakacaksın kapak olabilir mezaerdır muhtemelen ama birşey çıkacağını sanmıyorum başarılar
« Yanıtla #9 : 30 Nisan 2008, 18:40:17 »
tutSAkov
*
Tecrübe Puanı: 134

kardeşim 2 resmin açılmış vve sonradan doldurulmuş mezar vede fakir mezarına benziyor
« Yanıtla #10 : 30 Nisan 2008, 20:42:21 »
cemşittt
*

efo 6013çe katılıyorum bencede mezar
« Yanıtla #11 : 30 Nisan 2008, 20:56:27 »
NAPOLYON49
NAPOLYON49
*
Tecrübe Puanı: 36

tamamen   arkadaşlara  katılıyorum  ..mezar   dır  fakat  tek   deyiller

nasipse  birgün  kükreriz
« Yanıtla #12 : 19 Ağustos 2008, 21:14:50 »
babalu
*

uğraşma sadece sütun taşları mezar falan değil ellenmiş bir yer mezar taşı falan değil. taş granıt zaten bakmana bile değmez
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim