+  Define - Definecilik - Ana Sayfa
|-+  KATEGORİSİZ KONULAR VE HABERLER
| |-+  Kategorisiz Konular
| | |-+ 
 YÖNETİMDEN BİLGİ İSTİYORUM

Üye Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: YÖNETİMDEN BİLGİ İSTİYORUM  (Okunma Sayısı 269 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 26 Mart 2008, 20:59:30 »
tekhaydar
*
Tecrübe Puanı: 1

1)DEFİNE ARAMAK SUCMU ÇİHAZLA YAKALANIRSAN

2)TÜMÜLÜSTE CİHAZLADAMI ARAMAK SUC YANİ YANIMDA HİÇ BİR ALET OLMADAN SADECE CİHAZLA TÜMÜLÜS VE DİĞER YERLERİ ARAMA KEŞİF YAPABİLİRMİYİM

not:keşif yapılan yerlerde daha önce kacak kazı yapılmışsa o kazıların üstümüze kalma ihtimali nedir

SAYGILARIMLA
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2008, 21:09:36 »
Nihat Usta
*
Tecrübe Puanı: 2234

mesai saatleri içerisinde cihazın faturası varsa arama yapılabiliyor,tabiki birazda güvenlik görevlilerin tavrına ve sizin yaklasımınıza baglı.sit alanlarında kesinlikle dolasmak yasaktır.daha önce kacak yapılan bir kazı alanında dolasırken yakalanıldıgını varsayarsak sanırım bu hiç olmayacak sonuclar dogurabilir.sitemizde yer alan yönetmenliklerden daha cok bilgi alabilirsiniz.resmi organizasyonlar tabiki her zaman daha saglıklıdır.saygılar

Gök batmadıkça yer yarılmadıkça Türklük ölmez!!!
"Ey Türk titre ve kendine dön"
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2008, 21:18:48 »
comezdefineci
zeki55
*
Tecrübe Puanı: 11

selam
ben yönetimde değilim ama gecmişteki bir tecrübeyi burda anlatmak isterim .... arkadaşlarım bir köye makina ile gitmişler köylülerin dikkatini çekmişler köylülerde ihbar etmiş ve olay mahallinden cok uzakta jandarma otobanda aracı durdurarak arama yapıp, makinaya el koymuştur. Samsun 2. Ceza mahkemesinde de dava açılmış olup, her mekadar beraat kararı cıksada makina müsadere edilmiştir. Risklidir makina ile dolaşım ama eller cepte misali insanlar gezebilir tabii yakın gecmişte o huylu yerde kacak kazı yapılmış ise; dikkatleri üzerine çekmiş olursun, kısacası mimlenmiş olursun. Kacak kazı yapmadan kolluk kuvvetlerince şahıslara yapılan işlem ve makinaların müsaderesi yasal olmayıp keyfi bir uygulamadır. Neden denirse; cıhazlar özel mülkiyet olup, bulundurulması ve taşınması özel bir izne tabii değildir. Cezayı gerektiren fiil ise; ruhsatsız kazı yapılması eylemidir. Kazı anında suçüstü yakalanmada kazıda kullanılan ve tüm makina, techizat, kazma, kepçe vesair alet ve edevat delil niteliğinde bulunduğundan el konulması hukuki olup, uygulamada bu yöndedir. Aksi vukuunda huylu yere yakın yoldan giden elinde kazması ile tarlasına giden vatandaşlara da müdahale olur ki; bu da toplumda barış ve huzuru bozar.
saygılar

Beni googlede arasan bulamassın.....neden mi? seyyah oldum gezerim. YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME ya da adamım diye gezme....
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2008, 21:57:38 »
tekhaydar
*
Tecrübe Puanı: 1

TEŞEKKÜR EDİYORUM AÇIKLAMALARINIZ İÇİN YETERLİ BİLGİLERİ ALMIŞ OLDUM

HEPİNİZE SAYGILARIMLA ALLAHA EMENET OLUN
« Yanıtla #4 : 29 Mart 2008, 05:51:48 »
huseyin26e
Ziyaretçi

bak bölgeye yakın jandarma karakoluna git . dedektör ve nufus kağıdının fotokopisini çektir jandarmaya ver . ben şu bölgede araştırma yapacam de . o zaman bişey olmaz. ikinci bir konu sit alanları buralara bırakın cihazla yakaşmayı gezmeniz dahi suçtur
« Yanıtla #5 : 11 Nisan 2008, 14:40:39 »
1234567000
*
Tecrübe Puanı: 82
Define Burda Aranır www.parakapisi.net

Selam

İzinsiz Yapılan Her Kazı Suçtur
Araştırmaya Yapmaya Makine ile Gidersen Buda Suçtur

Saygılar

Define Burda Aranır   Forumda Resimlerin  Görülmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin  [  Buraya Tıklayarak Üye Olunuz  ]  veya  [  Giriş Yapınız  ]
www.parakapisi.net
« Yanıtla #6 : 12 Temmuz 2008, 02:21:54 »
anavarza
*
Tecrübe Puanı: 6
kingzeus

arkadasım arabanda tek makina varsa birsey yapamazlar lakin makinayla kürek varsa enselerler öyle niyetin varsa ikisini bir arada bulundurma...
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Harita Definecilik Define İletişim